Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd

När man bor i en sådan liten håla som Valbo blir en tragedi något som drabbar alla mer eller mindre. Förmodligen har det alltid varit så på sådana ställen. Man känner någon, som känner någon, som känner någon som känner den. Känns konstigt att beröras av ett dödsfall av någon man aldrig ens har pratat med, men som man alltid har känt till. Det blir liksom så äckligt nära när man har gått på samma skola, känner till familjen och vet mer saker än vad man egentligen borde. Saker sprids så lätt här.
Blandade känslor just nu, väldigt blandat.

Ledig idag, har ätit alldeles för mycket kycklingkebab och nu städar jag rummet. Har plockat undan alla kläder (varför har man alltid högar med rena och smutsiga kläder liggandes på varenda ledig yta?!), har även dammat av allting och nu är det bara damsugning och torka golvet kvar! Ska ta in täcket och kuddarna utifrån snart innan vintern bosätter sig heeelt i dem.

Ska åka och hämta brorsan på gymmet snart, sen hem en sväng och sen åka till pappa.

Är otrooooligt trött idag, drömt mardrömmar hela natten och vaknat varje timme. Då spelar det inte så stor roll hur länge man sover.. blir ändå trött på dagen.

PUSSSSSsss

Kommentarer

Här kommenterar du inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

Bloggadress:


Kommentar:


Trackback