Please, please please

Sitter i skolan och fördriver tiden nu, idrott och hälsa B fast med en teoretisk lektion i klassrummet. Vi har förberett vad vi ska laga för mat i skogen nästa vecka. Min grupp består av mig, Ida, Mattias, Lina och Jessica - vi är slackers allihop så det blir korv med bröd. Enkelt och bra.

Snart är det skol lunch, där korv med bröd hamnar mycket högre på topplistan gällande favoritmat. Vet inte vad det bjuds på idag, men jag har inga förhoppningar om att det kommer vara gott. Tyvärr.

Sen har jag Projekt & företagande, och slutar kvart i fyra. Då blir det gym och siming med S. Ikväll blir det kika idol och umgås, PUSS

Do you have a heart?

Dunk dunk dunk dunk ....

Shit pommes frites

Mitt råd till världen:

Tro aldrig någonsin att någon är bra.
Se aldrig någon som pålitlig, alla har en baksida!

Söndag söndag söndag

Idag är det söndag, och det är faktiskt skönt.
Skönt att inte behöva göra någonting, bara ligga och låta tiden gå. Jag brukar inte ha tålamod till att fördriva tiden på det viset, men idag finns det ingen enerig till något annat.
Det enda jag har gjort är att ätit, läst några sidor teori, åkt på sightseeing tur i Gävle med Pappa och bror, ätit igen, druckit cola (första gången på länge) och kollat på nyheterna. Så intressant var min dag.

Gårdagen var lite mer intressant. Började kvällen med att gå på bio med Lina och Jessica. Mirrors var en riktigt bra film, men också fruktansvärt uppskrämmande. Kan säga en sak, och det är att jag inte vågar titta mig själv i spegeln på ett tag. Efter bion mötte Joel upp mig på stan, drog och käkade MAX. Därefter kom Frida och Sara, vi drog en sväng till Andersberg och sedan kom Robban och hämtade oss.

Skola imorgon, ska även ta mig i kragen och fixa ett id-kort. Har försökt med det i nästan 5 år nu. Fårse om jag kommer till skott och lyckas imorgon.

Nu är klockan halv 7 och jag ser fram emot då klockan slår 20:00 och Andra Avenyn-signaturen börjar. Puss på er

Lugn Lördag

Idag har jag shoppat lite med mamma.
Denna sjal bland annat, jag gillar färgerna skarpt!



Nu ska jag på bio med Lina och Jessica, Mirrors. ha en bra kväll folk. PUSS

Drugs don't work

Kom hem för en stund sen. Fikade med Lina & Jessica på Waynes, sedan körde jag med mamma hem. Sitter och diggar lite looptroop och väntar på mat nu, därfefter ska jag glida ned till Frida och umgås med lite peoples. Skönt med helg, jag behöver sova. Har inte så mycket planer, shoppa lite imorgon, sen umgås med Joel på kvällen. På söndag tror jag att jag ska ligga och sova hela dagen, blir nog bäst så. PUSS



Hey, shut up

Det pirrar i magen, kryper i hela kroppen, på ett obehagligt sätt. Jag är orolig.
Det är svårt att akta sig när man har det mitt framför sig, så svårt att hålla sig undan, svårt att inte dras in i det. Frustration förklarar min känsla.
Frustration och ovisshet
- Två av de mest obehagliga och irreterande känslorna. Att vara i början på ett slut, i slutet på en början, i slutet på ett slut eller i början på en början - svårt att veta vilken position jag befinner sig i just nu. Men för i helvete, jag ber dig, don't lie to me. Jag har två ögon vet du, trots att jag sluter ögonen ser jag. Jag ser realiteten, jag ser sanningen. Det går inte att äta kakan och samtidigt ha den kvar. Antingen eller.


Tips

Jag tycker hon är så äckligt jävla duktig! Låten är guld också.



Have a heart

Hey!
Shut up.
Don't lie to me.
You think I'm blind but I got eyes to see
Hey!
Mister, how do you do.
Oh pardon me I thought I knew you.
Would you stand back baby 'cause I want to get a better look.
The big man who couldn't handle the little bit of love you took.

Hey, hey, have a heart, hey, have a heart.
If you don't love me, why don't you let me go?
Have a heart, please, oh don't you have a heart?
Little by little you fade while I fall apart.

Oh darling, I love you so.
I told you yes, and then you told me no.
Baby, how can you say
You should be free and I should pay and pay
And you talk and talk about you and what you need
But sooner or later your love is gonna make me bleed.

Hey, hey, have a heart, hey, have a heart.
If you don't love me, why don't you let me go?
Have a heart, please, oh don't you have a heart?
Little by little you fade while I fall apart.
Oh, Oh.

Talk on, talk on, but love is what you need.
And sooner or later that love is gonna make you bleed.

Hey, hey, have a heart, hey, have a heart.
If you don't love me, why don't you let me go?
Have a heart, please, oh don't you have a heart?
Little by little you fade while I fall apart.
But don't you run away baby.

- Bonnie Raitt


Att vara, eller inte vara

Just nu: Skola, Engelska, Shakespeare, Hamlet - trött.

Läraren står framme vid tavlan och predikar, jag har bara fått en halv rast och jag är sur. Hann få i mig lite kaffe och en halv macka. Alldeles nyss var det som att någon slog till mig i huvudet, pang, en stickande känsla innan för pannbenet (kanske var det koffeinet som nådde hjärnan) men ont gjorde det och det håller i sig och det gör den svåra engelskan ännu svårare att förstå.

Jag vet att jag borde lyssna på genomgången, vet att det säkert komma prov på det, jag som måste lyckas med Engelskan. Men jag kan inte koncentrera mig, jag försöker, jag försöker verkligen. Huvudet dunkar, jag har sovit oroligt, drömt mardrömmar (även fast jag hade lampan tänd)... förut hade jag bara sådana drömmar någon gång ibland, nu besöker de mig var eller varannan natt. Jag drömmer inte om monster, inte heller om död eller sorg. Jag drömmer helt vanliga drömmar, som egentligen skulle kunna uppfattas som bra drömmar, men det är en slags obehaglig känsla över allting. Som att jag blir jagad trots att jag inte blir det. Jag drömmer att jag har bråttom trots att jag inte har det. Jag drömmer att jag är ledsen, trots att jag inte är det.

Nu ska jag läsa "to be or not to be", svara på lite frågor och sedan slutar jag klockan halv 12. Då ska jag ned på stan, köpa en kalender, skriva in allting jag måste göra, för just nu är det mycket i mitt huvud. Måste ha en hjälpreda, så rädd att glömma något viktigt.

Solen skiner idag med, Puss


Det är kallt

Idag har det varit en av de tråkigaste dagarna i skolan.
Suttit och gjort absolut ingenting, hela dagen. Sååååå värdelöst.. Men jag slutar snart, ska ner på stan en sväng och träffa F. Sedan kila upp mot Ansans. Nu ska jag redovisa, Puss på er

Ondska



Hjälp mig att förstå logiken i att skjuta ihjäl ett antal personer en vanlig skoldag.

Skicka ett vykort, för jag undrar så

Här är jag
Jag är 10 + 7 år gammal
mitt namn börjar på bokstaven J
Utanför min dörr finns en stor värld
Jag är en lång tjej, 177 cm till och med. En längd jag aldrig har tyckt om annat än på konserter då jag ser bra. 
Egentligen är jag väldigt liten, en liten plutt som inte kan förändra någonting. Även fast jag växer och blir äldre, blir stor, kommer jag aldrig vara tillräckligt stor för världen. Aldrig i livet, och inte efter heller.
Ovanför mitt huvud finns ett tak, ovanför taket finns en himmel, (som säkert är täckt av moln). Ovanför molnen (+ en sisådär tusen kilometer) finns det något jag inte kan sätta ord på, det kallas rymden. Min lilla hjärna kan inte få ihop det där med hur något kan vara oändligt. Det finns inte. Ute i rymden har jag hört att det finns sateliter som just precis nu sänder över tusentals signlaer till varandra och ned till jorden. Undra om det är mörkt i rymden, kanske är det ljust eftersom solen är så nära. Å andra sidan finns det inte så mycket solens strålar kan slå emot, ingenting som kan göra mörkret ljust. Så länge jag har känt till rymden har min vilja varit att åka dit. Nu när jag är äldre är jag osäker på den punkten.
Rymden verkar kall, mörk och tom. Och jag tror inte riktigt jag skulle gilla det. Jag som är så mörkrädd.
För mig är en fotbollsplan stor, Stockholm större, New York lite större ändå och Mont Everest giganiskt. Jag vet inte storleken på något av platserna, jag vet bara hur min hjärna tolkar och tror. Eller förresten, jag vet knappt det. Hela jordklotet, Tellus är så stort att jag inte riktigt vet vad jag ska sätta för ord på det. Grotesk kanske?

När jag blir stor ska jag bli större än det som är stort. Puss och Godnatt

Du är den finaste jag vet

Om jag var slut i kroppen tidigare idag, så var det ingenting mot för vad jag är nu.
Efter drygt två timmars gym och simning, för lite koffein i kroppen och efter en sömnlös natt blir man ganska slutkörd. Det värker i alla muskler. Får se hur kroppen mår imorgon och dagen efter...

Sitter och sneglar på idol nu, duktiga människor! Snart börjar Maria Vern, det ska ses.
Lång dag i skolan imorgon, sen är det teorilektion på Ansans som gäller.

Ska pissa nu, sen bänka mig i soffan. PUSS

En vanlig tisdag

Nyss började Projekt och Företagande-lektionen. Tanten har någon slags genomgång om ekonomi. Önskar det fanns ork till att lyssna, men det finns det inte. På förmiddagen hade vi Coopers test, som innefattar att springa fyra varv runt fotbollsplanen på Måsberget. 3 km är det och jag gick.

God mat till lunch var det, Sodexo bjöd, för en gång skull på något som smakade något. Det stod inte Tacos på matlistan, men det var det. Efter maten satt jag ute i solen med Patrik en stund. Trevligt trevligt.

Efter skolan ska jag gymma och simma med S. Är inte skit pepp på det just nu, har så attans ont i benen. Men det blir väl bättre när jag väl är där. Har inte druckit något kaffe idag heller, helt koffein-tom är jag! Ska fylla på batterierna på rasten.

Puss på er


Tjenatjena

Efter skolan drog jag ned på stan, hängde lite med Nicklas och Frodo. Sedan blev det en fika på Waynes med Nicklas. Efter det blev det en halv pizza med Sara.

Nu sitter jag i köket, gör armband med lite gamla träpärlor jag hade. Köpte nytt gummiband idag. Hihih =) jättefint blir det, men mitt tålamod säger snart NO!

Imorgon bitti klockan 9 ska jag vara på plats vid Måsberget, Coopers test. Dock har jag extremt ont i min vänstra fot, vet inte vad det är för fel. Ska käka lite Taimat nu, Puss

Det finns dagar

En ny dag, nytt perspektiv, nya ögon
inget är förändrat, samma gamla jag, samma liv
men allting känns nytt, som en nyöppnad förpacking från IKEA
Jag är rädd, alltid lika rädd
hur ska jag tolka orden och signalerna?
vem ska jag vara? vad ska jag tro?
svårt att läsa mellan raderna
Borde hata, men det går inte
borde vara ledsen, men det är jag inte
borde vara förvånad, det är jag inte heller
borde inte bry mig, men det gör jag
Jag har världen framför mina fötter
det är min tur att börja leva nu
sluta tänka, sluta tråna efter det bästa
det bästa finns inte, det kommer när det kommer
och kanske, har jag det alldeles framför mig



I just want you close

Nu är det måndag igen, suckar högt, trött i huvudet. Tänker att jag har en lång vecka framför mig, men tro mig, vi hinner knappt blinka förän det är Fredag. Pang på bara, välkommen till en ny vecka.

Är i skolan nu. Fick springa sista biten till bussen i Valbo, hann precis med den. Sen stannade den vid SOS-kiosken, dörren gick inte att stänga så bussen kunde inte åka. Den stod still där i 10 min, sen klev jag av. Fick vänta på 2an ytterligare i tio minuter. Jag som för en gång skull var i tid, kom en kvart för sent.

Har Desktopp nu, deadline för projektet 12:45. Slutar även då.
Vad står på mer på shemat i veckan?
Kuratorn i eftermiddag, gymma imorgon, teorilektion på onsdag, körlektion på torsdag. Spännande spännande,

PUSSPUSS

Imorgon är en ny dag

Ikväll har jag övningskört, kollat tre avsnitt Andra Avenyn, varit social med brorsan, youtubat och nu ska jag sova =) Vi hörs imorgon puckon, pusspuss


Up and down

Snacka om att röra till allting. Blir helt jävla yr, känns som jag åker bergochdalbanan (okej, jag har aldrig testat). Om saker var krångligt innan, är de tusen gånger värre nu. Jag är glad, jag mår bra, samtidigt som jag är livrädd. Så äckligt rädd.
Up and down, here we go.

Glädje


Mamma och Mormor

Tonight

Ikväll börjar Andra Avenyyyyyn! och jag är taggad, så jävla taggad =)
Igår var jag på baksidan av huset och hittade lite vackra vyer;


Söndag

Vaknade nyss efter en lååång natt.  Somnade vid 1 och gick upp vid 11. Har drömt hur mycket som helst, sovit oroligt och vaknat varannan timme. Jobbigt, men skönt att det är helg.

Idag fyller min käre Mor år, GRATTIS =)
hon fick Crister Sjögrens nya skiva, hahaha. Mormor kommer hit senare,
innan dess ska vi baka sånnadär chokladrutor med gegga på =) mmmm, gott!
Nu ska jag käka frukost sen gå ut ett tag tror jag.
Titta vad fint väder det är! ser ni? bra pusshej!

Dagen efter

Hade en kanon kväll igår. Förfest i Forsbacka, sen Power of Sound. Mycket trevligt folk och härlig stämning, riktigt lyckat. Idag är jag hes och sliten. Ska umgås med Sara, Yttis, Tobbe, Frida och Johanna senare =) blir väl film och sådant.

Idag har jag bara gått några varv runt huset, skönt ute. Mamma och jag plockade lite blåbär på baksidan. Nu ska jag dricka kaffe. PUSSS

Tid

Nu ska jag snart hålla mitt tal om Tid, heja mig!
Lägger upp det här ifall ni känner för att läsa. Hihih jag är glad, PUSS



 Tid

Nu har jag funderat längre än vanligt. Jag har gjort det man inte gör så ofta, det man kanske inte bör göra så ofta, jag har ifrågasatt vardagen.

Det är så mycket man gör dagligen, hela tiden, 365 dagar om året, utan att ens fundera på varför.
Det finns hundratals saker som bara är, saker vi inte ska ifrågasätta. Enbart acceptera.
Och ofta nöjer vi oss med förklaringen ”det bara är så” och frågar oss inte ens varför. Nu ifrågasätter jag till och med varför vi inte funderar varför.

Vi lever i en värld där vi ständigt har bråttom. Vi ska hinna med bussar, (som förresten aldrig är i tid), vi ska befinna oss på vissa platser en viss tid, vi ska hinna titta på tv, vi ska hinna umgås och någon stans där emellan ska vi hinna med och göra ingenting. Att göra ingenting är det vi prioriterar sist av allt, trots att det är en av de viktigaste sakerna.

Alltfler människor lider av stress.
Inte bara vuxna, för stressen har även letat sig ned i åldrarna. Som blodiglar äter stressen upp oss inifrån, sakta men säkert. Suger energin ur oss och gör oss små och sårbara. Kropparna får ta mycket stryk. Varför låter vi oss brytas ned av något som vi själv har skapat?

Mycket handlar om en mekanisk eller elektronisk grej. Den kan bestå av plast, trä eller något annat.
Den kan se olika ut, för storleken och utseendet varierar. Man kan ha den på väggen, på armen, och finns ofta på utsidan av kyrktorn. I mobilen kan den finnas i digital form, men den finns överallt. Vet ni vad jag menar?

Det här är en klocka. Den är numrerad 1-12.
Det finns två visare, en längre och en kortare. Oftast finns det även en smalare visare, som tickar och visar sekund för sekund. Grundsyftet med klockor är att visa oss individer den aktuella tiden. Antingen är den mekanisk då den vrids upp eller elektronisk och trivs på batteri.

Det är inte vad den är gjort av som är det viktiga, inte heller hur den fungerar, det är faktiskt en världslig sak jämfört med allt annat. Det jag syftar på är klockans makt, makten som är starkare än över 6 miljarder människor tillsammans. En liten plast grej med ett irriterande tickande ljud. Ett tickande som enbart upphör om batteriet tar slut. Dock finns det alltid en annan klocka i närheten – de förföljer oss överallt, dag som natt.

Klockan är inte tiden, för tiden är egentligen ingenting. Tiden är den samma som den alltid har varit, i flera hundratusenmiljoner år. Många gånger påstår vi att tiden förändras, faktum är att tiden inte förändras, det är vi som gör det.

När blev vi så maktlösa?
När erövrade klockorna världen?
När tog de över våra liv?
Vad är en plastbit med ett batteri bakom mot 6 miljarder starka män och kvinnor?

Mm… nu var det många frågor här. Men jag tror ändå det är viktigt att ständigt ifrågasätta. Vi får inte låta oss styras av klockorna så mycket som vi faktiskt gör. Varför ska vi behöva anpassa våra liv efter tiden när tiden inte anpassar oss efter oss? Ni kanske känner igen er när man ska skynda till bussen då man är lite försenad. Minuterna på klockan går snabbare än dina egna ben.

Vem är det som anpassar sig då? Dina ben eller klockan?
Förmodligen är det dina ben som får börja röra sig snabbare, klockan tickar på i samma tid som alltid.

Orättvist eller hur?


Maybe baby

Idag är det Fredag, har desktopp nu, sen swedish.
Ikväll blir det fest, jag ska ha kul, PUSS PUSS!

Dåligt humör smittar

Har nyss lagt på luren med F. Vi hade diskutioner om morgon dagen, verkar som det blir partyparty (Power Of Sound). Skulle egentligen tagit en tripp till Söderhamn imorgon, men nu blir det inte så.

Har parkerat mitt as i fotöljen nu, väntar på mat. Ikväll blir det bara chill, jättetrött!
Imorgon är det Fredag, igen. Blir alltid lika chockad över hur fort dagarna går.

Om någon skulle fråga mig om Dagens Låt skulle det bli Bandit Queen,
Looooooptroooooop!

Tja

Krash, bom!

Sitter och funderar på lite stuffs just nu.
Varför saker är som de är och varför jag aldrig hittar hem. Hjärtat skriker efter en sak, men hjärnan vet bättre. Alltid.
Hjärtat är öppet för nya människor medan hjärnan ser till att hålla dem borta. Akta, kan göra dig illa, stick. Det är svårt. Jag har aldrig påstått något annat. Men det är inte förän nu hopplösheten har letat sig fram. Aldrig förrut har jag känt det jag känner just nu. Aldrig har jag varit så tom på ord, känslor och värme. Jag kanske har varit med om för många misslyckade möten att mitt hjärta har blivit emun mot det. Vill inte, akta, rädd. Även fast mina starkaste minnen har bleknat, finns det något i mitt undermedvetna som minns hur ont kärlek kan göra. Jag själv har glömt känslan, men mitt inre minns. Där finns det sår som alltid kommer att vara öppna, redo att rivas i igen. Ständigt beredd.



Jag har en teori:

Känner ni igen känslan när man ser någon då det sticker till i hjärtat, det är inte bara en obetydelsefull metafor, det är på riktigt. Ett litet stick, hugg i hjärtat, står still i någon sekund innan det börjar slå snabbare och hårdare. Personen är i närheten. Personen bär på en laddning, samma sorts laddning som finns i ditt hjärta.

Vet ni hur magneter fungerar då?
När två av samma sida vänds mot varandra trycker de ifrån, vill inte sitta ihop. Det uppstår en reaktion. Samma sak sker i hjärtat, när personen som finns i ditt hjärta är i närheten uppstår en reaktion. Kroppstyngden gör att vi inte känner att vi pressas ifrån personen, men laddningen känns i hjärtat. Shit, ajaj, ont.

Jo men visst, det här sitter säkert i huvudet. När vi ser en person börjar hjärtat slå snabbare för att man blir till sig? Sure!

Gå på det ni. Men jag har varit med om att jag kliver av bussen på stan, känner ett hugg i hjärtat, AJ!, därefter rusar pulsen på snabbare i hela min kropp och det känns som att jag skulle kunna spy upp hjärtat. Jag undrar, vafan är det nu då? Inom loppet av några minuter kommer personen i fråga och går.

Precis som med allt annat är det säkert olika från person till person. Dock tror jag starkt på det här, jag har varit med om det och jag tror inte en sekund på slumpen.


Sug på den ni, hej!

Eftermiddag fast jag har inte ätit middag

Hej igen, nu är jag hemma.
Satt kvar i skolan ett tag och övade på talet. Ida och Lina var vid min sida.
Sitter och rör runt med skeden i kaffekoppen nu, inte för att det gör någon skillnad men för att jag är lite uttråkad. Inte alls likt mig att vara hemma vid den här tiden på dygnet, inte likt mig att sitta och göra ingenting alls, men just nu är det så.
Innan jag klev på 1an Valbo sprang jag in på Time och köpte två bullar. Pappa fick nyss en av mig, eller han köpte för han lovade mig 100 kronor för den. Sötsugen, ni vet.

Jaha, och vad ska jag göra resten av dagen då?
När mamma kommer hem vid 6 har jag planer på att övningsköra. Eller åka till Köpis och leta efter en jacka, för det är kallt ute nu och min vindjacka hjälper inte (den är inte ens vindtät).

Gissar på att det kommer bli en väldans massa kaffe den här eftermiddagen
Puss

Torsdag

Tja bloggreaders!
Kom nyss till skolan, har engelska nu. Litteratur från Shakespeare. Engelskalektioner är sånt som får mitt tålamod att säga "NEPP! vill inte" men jag vet att jag måste vara här för att ha en chans att klara Godkänt i Engelska B. Dikten vi läser nu är fyrahundra år gammal och det är sjukt konstiga ord och meningar. "Thou" är t.ex. "You". (huh!?) Men han var duktig den där Shaken.. riktigt duktig.

"So long as men can breathe or eyes can see,
So long lives this, and this gives life to thee"

- Shakespeare



Slutar 11.45 idag. Ska stanna kvar lite i skolan och öva på talet inför imorgon. Måste ragga upp en klocka också eftersom hela mitt tal handlar om tid och klockor, så jag måste ha med mig en klocka och visa.

Ska svara på lite frågor nu
bjuder på ett par bilder först, helt olika ramar (jag vet). Tagna 2008, 2004.
See you later aligator!



Thinkin'

Tänkte på en grej idag på bussen påväg hem;
undra hur många tanter, eller ja, äldre kvinnor med en ålder på 60+ som har sånna där rutiga täckjackor. De är enfärgade (oftast lila) och det går sömmar kors och tvärs, ser ut som ett häst-täcke. 90% av Sveriges äldre generation måste äga en sådan. Jag undrar, kommer jag också äga en sådan när min tid är inne?! Om jag fortfarande har medvetandet i behåll tänker jag i alla fall välja en lite mindre färgstark färg.


Inget att förlora

"Ja, jag vet att jag är strulig som få,
lite knäpp och svår att förstå
Inte lätt att förstå sig på
Jag har så svårt att låta dig gå
Kan det vara sant, ska det sluta såhär för oss
Känner mig så vilsen i vårt  kosmos
Jag har gått loss på alla känslor min tro till trots

Men förstås jag är en fighter, slutar aldrig slåss
Kanske sant att min lott är att alltid vänta
Men en man på min post slutar aldrig kämpa
Vet inte riktigt vad jag kan förvänta
Men inne i min hjärna har jag dig inpräntad"

- jävligt bra text faktiskt

Blablabla...

Mediekommunikation. Genomgång. Jag somnar. Vill ha kaffe.  Hit.

Onsdag, förmiddag

I morse var jag till um, tog jättelång tid! Sen drog jag till skolan,
kom lagom till rasten och då tog jag en kaffe med Mattias.
Nu är det lektion igen, ska läsa igenom något skit om öppet hus som vi ska ha för 9:orna. Lunch om en timme (köttfärssås och spagetti), aldrig världens godaste, men det går i.

Slutar kvart i 4. Då ska jag hem en sväng, sen inatt slagga i Bomhus.
Nej, nu är jag uttråkad, ska redigera lite bilder och fördriva tiden,
PUSS


Ordning

Nu har jag raderat alla kodmallar, återställt en vanlig mall och börjat om helt.
Allt var liksom fucked up och jag fick ingen ordning alls. Nu är det lite bättre i alla fall men jag är fortfarande inte nöjd. Och jag tänker inte ge mig förän jag är helt nöjd! haha =)

Är hos Frida nu och nu ska vi käka.
Puss

Måndag

Tillbringar måndagskvällen vid köksbordet, i vardagsrummet hörs skratt (mamma, pappa och Jens kikar på Rosa Pantern). Har käkat för en stund sen, innan det städade jag hela mitt rum. Nu sitter jag och smuttar på en hallon-smootie =) gött, mycket gött.

Imorgon är det idrott som står på schemat fram till lunch. Fy fan.
Sen är det en av veckans tråkigaste lektioner. Projekt och företagande, det är tråkigt för att det är svårt. Jag har inga ideér och det måste man ha i det ämnet. Utan ideér blir det inge roligt alls.

Efter skolan ska jag gymma och simma. Skönt!
sen imorgon kväll börjar en ny serie på TV4 (21:00) - Maria Wern.
Verkar bra, så då ska jag bänka mig i soffan =)

Nu ska jag sluta göra ingenting, försöka packa mig upp från stolen och göra något vettigt. Kanske läsa klart en av de två böcker jag har kommit halvägs i? Det fattas en tärning och Mig äger ingen.

Gissar på att det blir en tidig visit av John Blund ikväll. Men det väntar att se.
PUSS

K.E.N i er panna när ni dör

Att lägga opassande rader om att "dra till slottet och våldta Madeleine" är en sak. Att missbruka narkotika etc. är också en sak. Det innebär inte att vi kan ta för givet att en man med en oren bakgrund förmodligen har förgripit sig på en ung kvinna. Det finns ett antal sådana exempel i Sverige. T.ex. Då polisen anklagade Fadern till  de döda barnen i Arboga för morden p.g.a. att han var tidigare dömd. Ifrågasätta ska vi självklart göra, men inte döma.

Jag vet att vissa av Ken's texter inte är helt icke-kvinno-förnedrande
Tillexemplen dessa rader från Privat fest;

 " Han tog dom till studion medan jag släckte lampan
Äntligen skulle jag få bazz den här slampan
Hon satte sig på sängen och blev lite blyg
Jag gick dit och stoppade in ett finger i smyg
Hon stönade och knäppte sakta upp min byxa
Tog fram min penis och hon började trixa, med mun ey hand o tunga
Medan jag drog ner hennes troser och knulla"


Tidningarna gjorde även ett stort misstag med att gå ut med namn när han bara hade blivit hörd. Men Medierna har alltid varit Medier, kommer alltid vara, dock får man inte bryta mot Sveriges lagar.
Jag tror inte att Ken är skyldig förrän ett riktigt bevis kommer fram. Tja, svårt att bevisa kanske? Men vittnen och läkarundersökningar bör få fram ett bevis om så finns. Om det nu visar sig att den där tjejen talar sanning tycker jag självklart synd om henne. Utan tvekan. Men Ken Ring är stor i mina ögon, för sin musik, för sina texter och för sin grej. Det kommer han fortfarande vara


Tusen och en natt

Idag har jag bara varit hemma och chillat. Ätit god mat, druckit kaffe, övningskört lite i trafiken och druckit ännu mer kaffe. En soft dag för att vara Söndag faktiskt. Imorgon är det måndag, en lektion + skolfoto. Sen tänkte jag dra hem och städa. Mitt rum är i behov av det, golvet är vidrigt!

Förresten har jag namnsdag idag, grattis på mig.
Ida Maria Jennifer Bredberg

Nu sitter jag och kikar lite grann på televisionen. Vill ha mer kaffe men klockan är halv 9 så det är inte så smart. Blir extra svårt att sova då. På tisdag blir det träning, mer vet jag inte vad som händer i veckan. Umgås en massa förstår jag.

Puss

Patrik 1,5



Filmen igår var jättebra - Patrik 1,5.

En film som inte är som alla andra, den stack ut lite. Kanske just därför den var så bra. Det var kärlek från en annan sida, inte den "vanliga" kärnfamiljen i centrum. Den visar att kärlek inte alls behöver bestå av en man och en kvinna. Den visar sanningen. Jag tror det är en film man bör se, och den var varm, rolig samtidigt som den handlar om alvarliga ämnen -  se den!

Inget väder alls

Sitter med en kopp kaffe i handen nu. Utanför köksfönstret är det kallt och grått.
Kylan finns även här inne, det är rått på något vis, överallt. Solen, hoho? var är du?

Ikväll blir det bio, Patrik 1,5 - den verkar härlig =)
Frida, Sara, Johanna, Nordström och Andersson ska med.

Jag är så attans trött just nu så jag vet inte vad jag heter.
En till kopp kaffe kanske? ja, tack.

Tålamod Jennifer, tålamod..

Uuuuuuuuuuuuuh, vad trött jag blir när saker inte fungerar.
Html-koder t.ex. Det fungerar inte alls som jag vill just nu. Nu när jag äntligen har fått till det, så är det helt fucked up när man tittar i Firefox eftersom jag har anpassat efter Explorer. Hjälp mig?


Helt slut är jag också, tur att det är Fredag imorgon.
I helgen väntar bio med brudarna, middag och sova med Joel! =)

Puss på er som förtjänar det


11 September - pang pang

Idag är det den 11 September, 911, nineelven.
För 7 år sedan (tror jag? åren går så fort) låg jag i Farmor och Farfars soffa i Hagaström och hade typ ögoninflamation på båda ögonen. Kunde inte se nyheterna, men jag hörde och jag minns hur rädd jag blev.

Idag är det även torsdag vilket innebär att jag har haft engelska på förmiddagen och sedan slutat halv 12. Drog direkt till Max och träffade Lollo (som är neger efter att ha varit utomlands) och Johanna. Måste bara tillägga att jag INTE åt där, haha =) Sen drog vi till Polhem, dem gick in på lektion och jag träffade Joel en stund. Sen drog jag till honom och nu sitter jag här. Han är inte hemma, kommer om ett tag tror jag. Har rensat bort lite godispapper och gamla makaronetallrikar från databordet. Alla kläder på golvet har jag skutit ihop i en hög, han får ta hand om det där själv! haha =)

Nu på eftermiddagen vet jag inte riktigt vad som händer. Det är hyfsat väder idag, jämfört med alla andra dagar som det regnar. Solen skiner och det är inte så kallt, härligt härligt!

Ska käka en macka nu, puuuuuuuuuss!


Back in business

Sådär, nu har jag fått LITE ordning på bloggen i alla fall.
Blir helt yr på alla koder hit och dit, och jag ska vara it-media elev.  =)

suuuuug

Jag har förstört hela min blogg! eller aa, de är inte som jag vill.
Ska försöka fixa när jag har tid!

Dagen D

Åter igen sitter jag i skolan. Så vitt jag vet så lever jag, alltså har inte jorden gått under. Eller så färdas vi just nu runt i ett svart hål, ingen vet, ingen idé att ens försöka förstå det där tycker jag. Jag blir alltid lika frustrerad över att inte få fram ett riktigt svar. Är rymden oändlig? Finns det ett stopp i form av en vägg? Iså fall, vad finns bakom den väggen då?

Igår kväll var jag hos Joel. Jimmy och Johanna kom förbi och käkade Korv&Pommes med oss, mysig middag mitt i veckan. På tal om mysig middag så ska jag på en sådan ikväll också, denna gång hos Frida där det  bjuds på tacos (mmmmmmmmmmmmm, gooott!)

Snodde Joels jeans imorse, så när han gick upp senare hade han inga eftersom vi sov hos hans mamma och alla hans byxor var hos pappa. HAHAHA, rätt åt honom =) nejdå.. jag är snäll.

"****** hatar mig, det tar knäcken på mig. Jag vill vara älskad, jag är snäll"
- ett citat från Sara i fylleboken.

Det får avsluta detta inlägg, nu ska jag ta en treo som jag fått hos skolsystern, sen invänta nästa lektion. HEJ PÅ ER

Tisdag

Sitter i skolan nu igen, känns som det nyss var igår när jag satt här och bloggade.
Har gjort en av de värsta sakerna i mitt liv, varit ute i skogen och gått 5 km i Hemlingby. Hade varit helt okej om det varit uppehåll, men så var icke fallet. Regnet öste ned konstant, jag har nog aldrig varit så blöt om kläderna, fy fy fan.
Men sen kom mamma och hämtade mig i alla fall =) Vi åkte till Bali Garden och käkade Buffé - mycket gott!

Kom lite försent till lektionen både i morse och nu efter lunchen,
måste nog börja skärpa mig men det känns faktiskt inte värt det.
Har Företagande nu, det är inte så roligt faktiskt, jag är inte så kreativ!

Läste på Expressen.se att Jorden tydligen ska gå under imorgon.
Kanske ska ta och dricka lite äkta Coca-cola mina sista timmar i livet?

Tror ni på det? Mig lurar ni inte =)
"
http://www.expressen.se/Nyheter/1.1293738/forskare-i-morgon-gar-jorden-under"

Måndag kväll

Klockan är nu 21.13 och jag ska gå och lägga mig. Helt otroligt va!?
Imorgon bitti har jag idrott, börjar klockan 9 uppe i fitt-Hemlingby. Dock får jag skjuts så jag slipper gå upp för backarna i alla fall =) Vad väntar mer på shemat imorgon? hm.. Jag ska luncha med Mor, fårse om det blir Roblins bar, eller typ Bali Garden. Imorgon eftermiddag har jag Mediekommunikation, och efter skolan blir det gymma/simma med Sara. Efter träningen kommer jag förmodligen vara helt slut i kroppen och då ska jag hem till Joel. Behöver en varm kram just nu. En riktigt varm, så jag tänkte tigga en sådan av honom. Ska försöka få ordning på allt skit också. Sånt finns det ju alltid gott om, förstår ni.

God natt Sverige!



Stress

Jag tycker att jag tar det relativt lugnt för det mesta. Jag har aldrig mycket att göra i skolan, jag har sällan speciellt mycket att göra på fritiden. Nu är det måndag kväll, jag har varit i skolan i tre timmar, sen har jag varit på stan i några timmar. Kom hem klockan halv 6, inte alls sent - Totalt utmattad.
Sitter i köket nu, har tagit en treo och nyss druckit en kopp kaffe. Huvudvärken gör att jag inte kan tänka på så mycket annat. Det gör bara så ont ont ont i tinningarna. I kroppen känns det som att jag har sprungit 20 mil och att någon kört över mig 4 gånger efter det.
Försöker ta några djupa andetag, andas Jennifer, andas. Inuti känner jag mig lika stressad som om jag var jagad av någon eller något. Kan inte andas fullt ut, endast små korta andetag. Hinner inget annat. Vad är det som lever inom mig och stressar upp mig? Inte fan är det jag själv som gör det i alla fall. Jag sitter helt lugnt, som jag har gjort i ett par timmar. Bara sitter, trots det känns det som jag springer Vasaloppet.. ja precis, SPRINGER Vasaloppet. Jag blir så trött, så oerhört trött. Varför är det såhär? Vill kunna luta mig tillbaka, känna den där känslan av lugn och trygghet, slippa den ständiga oron som håller mig vaken om nätterna. Ett flertal nätter jag sovit med lampan tänd. Rädd för att släcka, rädd för mörkret, rädd för att inte vara beredd. Vad är det jag är så fruktansvärt rädd för egentligen? Kan egentligen inte komma på någon tryggare plats än hemma i mitt egna rum. Att vara rädd för mörkret får mig att känna mig som tre år igen. I mörkret får jag för mig att det är någon i närheten, någon som iaktar mig. Många gånger har jag sett Anders Eklund framför mig, den sjuka jäveln har bara suttit och stirrat på mig. Dock försvinner inbillningarna så fort jag tänder lampan. Rädd. Jag sitter inte här och skriver dessa ord för att klaga eller för att ni ska tro att jag är sjuk i huvudet. Jag måste bara få skriva av mig lite, för jag tycker verkligen det är jobbigt att bära på det hela tiden. Det plågar mig varje varje varje jävla dag och natt. Den där känslan som jag inte riktigt kan beskriva med ord. Önskar jag kunde slippa det. Det är en av mina tre högsta önskningar (ifall anden hör mig).

Skolarbete



Jennifer Bredberg

Mediekommunikation

2008-09-08



"Hur kommunicerar jag"


Jag använder mig inte mycket av kroppsspråk. Jag är heller ingen bra talare. Skriva är mer min grej, att använda mina tankar och forma ord med hjälp av penna, papper eller tangenter. Det kanske också kan ses som ett kroppsspråk, jag använder min kropp för att förmedla det jag vill dock inte med hjälp av händer och gester. Att fota en bild är också en del för mig att visa vad jag känner. Oftast, i samma ögonblick som jag tar en bild målar mitt inre upp en bildtext till bilden. Det kan vara ett citat från en låt, ett motto eller ett par ord jag kommer på själv. Allt detta är mitt sätt att uttrycka mig.

Enligt min åsikt spelar kläderna och stilen en relativt stor roll. Jag har nog aldrig egentligen varit som tjejer i min närhet, jag trivs inte i kläder som är tighta eller sitter åt i över huvud taget. När jag var yngre trodde jag nog att jag trivdes i det enbart för då passade jag in, jag fick känna mig lite som "alla andra". Nu när jag är äldre har jag funnit något slags jag i mig själv. I tighta kläder känner jag mig osäker och tvivlaren i mig visar sig mer än vanligt. Att bära baggy-jeans och lite större tröjor gör mig självsäker ända in i roten. Kan inte sätta fingret på vad det är som gör det, men jag vet att i mitt liv spelar kläderna en stor roll. Jag vill inte påstå att det är kläderna som gör mig, snarare att jag och de lite större kläderna återspeglar varandra förhållandevis bra. En teori varför jag väljer att klä mig som jag gör kan vara att jag gillar att sticka ut lite, skilja mig från mängden eftersom jag inte är någon annan lik på en fläck för övrigt. Oftast är det skönt att vara lite egen, en brud med tusentals tankar och funderingar stora som rymden och ödet. Dock sliter det på mig, det tär på min energi och det leder ofta till huvudvärk. Trots det är jag ändå så tacksam över att få vara jag, ibland försöker jag vara någon annan, men har märkt att efter snart 18 år att det inte är någon idé. Vi är som vi är och det går inte att försöka vara någon annan, vi lyckas ändå inte i slutet.

Det som gör mig glad ombildas varje dag. Anledningen som gör mig glad idag kanske gör mig ledsen imorgon. Allting handlar om hur jag är i humöret varje dag. Vissa dagar vaknar jag med en nedstämd känsla, andra dagar helt tvärtom. Vissa dagar kan jag hantera det som tar emot, andra dagar kan det krossa mig totalt. Det finns inget konkret svar på vad som gör mig glad. Kan dock säga att vännerna och god mat oftast får mig på bra humör.

Jag är inte ledsen utåt så ofta, har alltid haft svårt att visa det för andra. Antalet gånger jag har gråtit inför någon i äldre ålder kan jag räkna på en halv hand. Det sker bara inte. Jag vet inte varför, men något inom mig säger att jag bör hålla sådant för mig själv. Dock är jag inte ledsen så ofta, jag uppfattas förmodligen som en väldigt glad och positiv tjej, det känns riktigt bra att vara den där glada tjejen istället för tvärtom. Saker som gör mig ledsen är när någon sviker och sårar mig, när någon jag verkligen litade på inte är den jag trodde. När någon dör och försvinner i mitt liv gör mig också såklart ledsen.

Jag vill vara väldigt duktig på att lyssna och ge råd. Min egen åsikt är att jag har förmågan att sätta mig in i andras situationer och handla utifrån ställningen. Tror att många av mina vänner känner stort förtroende för mig, att jag är pålitlig och vill alltid ställa upp. Jag hoppas i alla fall att det är uppfattningen man har av mig.

När jag blir arg drar jag mig helst undan, nyper hårt i något och vill bara skrika, gråta och slå sönder något. Dock kan jag kontrollera mina handlingar, jag är sällan våldsam. När personer som inte gjort mig något är i närheten då jag är arg försöker jag dra mig undan så fort jag kan. Hatar att lägga skulden på någon oskyldig, liksom jag hatar när individer surar på mig när de är arga för en annan anledning. Det är bara onödigt och orättvist.

När jag möter någon som är arg tar jag förgivet att den individen känner lika som jag när jag är upprörd. Jag låter personen vara ifred, försöker inte lägga mig i innan han har lugnat ned sig, det är liksom inte värt det, brukar inte tjäna något till.

När jag känner mig hotad/trängd märks det förmodligen ganska väl på mig då det är en känsla som är svår att dölja. Då är osäkerheten stark och jag vågar inte ta lika mycket plats som vanligt, rädd för att göra eller säga fel. Vid tillfällen då någon annan verkar känna sig liten och ynklig försöker jag ge personen så mycket plats jag kan. Dock är det inte alltid så lätt om personen hela tiden försöker dra sig undan och inte vill märkas vid.

Jag ljuger aldrig om alvarliga saker, aldrig om något som kan såra en annan person. Små-myter kan smyga sig in i vardagen, precis som för alla andra. Jag är egentligen en väldigt ärlig person, men vid vissa tillfällen då det känns som min historia inte räcker som den är kan jag lägga till saker för att fånga mer uppmärksamhet hos lyssnaren. Inte bästa egenskapen hos mig, det är jag medveten om, men vita lögner tycker jag är helt okej i vissa lägen, förutsättning att det inte sårar någon annan alltså - det är viktigt.


Då jag möter främmande människor uppfattas jag förmodligen som en mycket blyg person. Jag brukar sitta och svära åt mig själv när jag vill säga saker som jag inte får fram, vet inte vad det beror på i grunden. Kanske handlar det om att jag blir osäker i mig själv när jag möter personer som inte vet något om mig och jag inte heller vet något om dem. Jag vet inte hur en främmande individ kommer att tolka det jag säger, jag vet inte vilken metod jag ska använda till olika målgrupper. Personer som jag vill undvika drar jag mig helt enkelt undan ifrån. Svarar kort, försöker smyga bort från konversationen så smidigt som möjligt.

                      När personer försöker få kontakt med mig men inte lyckas tror jag de ger upp ganska snabbt. Ointressanta individer vill man inte lägga ned vare sig tid eller energi på. Därför vill jag alltid försöka visa vem jag är så fort som möjligt, när jag väl har chansen.

                      Personer som tror att de är populära strålar det ofta självsäkerhet och självförtroende från. Har man många individer omkring sig växer man ganska fort, det går inte att sätta fingret på vad det är, men det syns på en person om den vet att den är populär.

                      I större grupper som i en skolklass där det finns folk jag inte känner så bra tror jag inte att man lägger märke till mig. Är jag däremot omringad av personer jag känner väl kan jag vara riktigt högljudd och vill synas hela tiden. Det kan innebära både för och nackdelar, jag har fått ta emot många suckar i mina dagar men även många leenden. I samvaro med familj eller vänner är jag duktig på att säga vad jag tycker, för det mesta inom de flesta områden.

                      I och med dessa frågor kan jag börja tänka igenom hur jag bemöter samt bemöts av andra individer. Självklara saker som man inte observerar dagligen, men som ändå är viktiga områden värda att tänka på.



Förmodligen totalt ointressant för er,
men den här skoluppgiften fick mig faktiskt att tänka till lite. Intressant.


Kaffe

Jag är i skolan, tröttare än vanligt. Har varit och druckit kaffe med Patrik, Lina och Jessica. Slutar om en timme ungefär, men ska vara kvar och göra klart en uppgift som ska vara inlämnad imorgon. Senare ska jag ned på stan och till um.

Har Desktopp nu, är klar med cd-skivomslaget. Inte speciellt nöjd, rörde ihop lite shit i Indesign bara. Jag och det programmet har aldrig varit sams, så ni kan ju gissa resultatet.

Käk snart, undra vad det blir idag. Fisk eller biff antagligen, vi är ju trots allt i skolan...




Words

Så svårt, alltid så svårt
jag blir yr i huvudet av alla tankar
får ingen ordning på det som bankar
ständigt ständigt hela tiden
blir tokig på dig, på mig och på allihop
snart ger jag upp, det får vara nog
önskar ibland att någon mig kunde styra
vill inte vara 17, ta tillbaka mig när jag var fyra

Bugg

Hatar när saker inte fungerar som jag vill. När man inte förstår felet heller. Jag ser inte min header, den är helt tom. Har inte den sparad på den här datorn heller, får vänta tills jag kommer till skolan imorgon så jag kan fixa det.

Ser ni den?

Söndag söndag söndag



Här har jag tillbringat i stortsätt hela för och -eftermiddagen. Det är inte min dator utan den som står i köket som alla i familjen använder lite då och då. Tangenterna sitter inte på de exakta positioner som jag är van vid så jag måste redigera varannat ord. Tangenterna är liksom mindre ihoptryckta än på min skoldator t.ex. Jag har läst lite bloggar, youtubat och försökt lära mina älskade (okej, jag har inte kallat dem älskade idag) bröder hur man spelar kortspel. Jens var så dum och trodde att det fanns flera Hjärter Ess. Ni som känner mig känner förmodligen till mitt enormt dåliga tålamod, och idag ... idag fick jag verkligen känna det.

Nu ska jag äta mat, äkta söndagsmiddag bestående av Stek, Potatis och Sås.
Efter det ska jag kila ned till Frida, puss!

Yesterday

Gårdagen var för det mesta riktigt kul. Firade Sonny 18 år i Gävle Mc-lokal som ligger mitt ute i ingenstans. Jag Frida och Sara fick skjuts dit av min daddy-cool. Träffade mycket trevligt people, sen drog jag Frida och Joel till Max.

Bilder finns på: jewnifer.bilddagboken.se


Ikväll ska jag till Frida och träffa brudarna - Lollo som är utomlands.
Imorgon är det måndag igen, jag är redan trött.. men jag slutar iallafall 11.45, vet inte riktigt vad jag ska göra då. Blir nog en sväng förbi um på drop in. Imorgon kväll ska jag till Joel, eller om jag hinner också till hans Farmor och gratta henne.
Förövrigt så har pappa bokat en resa till London den 8 november, jag älskar den staden, längtar!

Gör mig pigg, puss

Lördag

Igår var jag och Sara på Wayne's och tog en kvällsfika. Efter det åkte jag hem till Joel och sov!
Idag har jag bara hunnit komma hem, druckit kaffe och nu ska jag börja göra mig iordning inför kvällen. Det är nämligen storfest ikväll, hoppas det blir kul =)

Ha det bra ni med, puss!

Silence

Glider in i musiken, texterna och mitt liv blir ett. Tonerna når mina trummhinnor och det sveper en känsla av välbehag över mig. På det viset är det skönt att vara tyst, låta musiken tala. Jag beundrar alla som har begåvningen att kunna förmedla budskap genom en textrad och en melodi. Jag beundrar er, ni förstår inte hur mycket det betyder i mitt liv.


Thinkin'

Jag är nog ganska hopplös ibland.

Torsdag

Idag har jag varit i skolan tills jag slutade halv 12, drog till max och käkade med Joel, Sara och Frida. Sen drog jag hem till Joel nån timme medan Frida och Sara var i skolan. Sen mötte jag upp dem på stan och vi gled hem till Frida och Johanna kom även. Kortspel, fika och kycklingsallad - allmänt mys helt enkelt!

Imorgon är det Fredag, ska till Joel på kvällen för det är lite kalas där.
På lördag ska jag på 18-årsfest! =)

Kom nyss hem nu, sitter och lyssnar lite musik och är supertrött.
Hoppas ni som är värd en bra dag har haft det, puss!

Thinkin'

Det är dags att sluta drömma om något som inte finns
det är dags att växa upp och öppna ögonen för verkligheten
ingenting har någonsin varit enkelt, jag vet inte vad jag tror eller hoppas på
jag vill bara hitta det jag tror är lycka, det jag tror att alla andra har

Molly Sandén



Så otroligt bra.

Stil

Titta så fint det blev?!

Nu är jag hemma, helt slut. Ska käka snart, sen blir det en tidig natt.
Imorgon slutar jag 12, då blir det fördriva lite tid och sedan umgås med Frida och Johanna (sara också kanske?). Men nu ska jag hyva ner datorn från bordet, PUSS!

Onsdag

Vaknade halv 8 hemma hos Joel, totalt slut i kroppen. Ville INTE gå upp.
Kom precis till skolan. Sitter och gör ingenting. Vi får göra vad vi vill fram till kvart i 1. KUL, jätte kul. Jag hade kunna legat och sovit nu, istället har jag släpat mig hit helt i onödan. Det är inte alltid det är roligt bara för att det är slappt. Det blir långtråkigt tillslut.

I eftermiddag har vi något medieämne, minns inte vilket det är. Klockan 15 ska jag till kuratorn, och sen ska jag nog hem och chilla. Kan ju bli en kaffe på stan också, det har ju hänt förrut.
 
Vill ha kaffe, vill ha mat, vill sova, vill bli pigg, vill gå hem, vill kolla film, vill ingenting.

Ska fila lite på en design till bloggen nu, fårse hur det går.
Men först ska jag läsa blondinbellas blogg och bli upprörd, PUSS!

Det är aldrig lätt

Idag har jag varit i skolan i tre timmar, sen slutade jag eftersom jag inte har Matte B =)
Drog till Polhem och hängde lite (låter roande va?) och väntade på att Lollo och Johanna skulle sluta. Sen drog vi ned på stan, mötte upp Frida, Sara och Amanda, gled upp på Waynes, tog en fika och snackade lite skit. Efter det drog halva gänget hem, vi andra kikade runt lite på stan, jag köpte present till Joel.

Imorgon ska jag först till Läkarhuset och ta första dosen vaccin mot livmoderhalscancer. Sen blir det lite idrott, och efter skolan gymma/simma med Sara. Efter det ska jag hem, sen till Joel och gratta honom. Sover även kvar så jag får riktigt nära till skolan på onsdag!

Nu ska jag städa huset och tjäna lite cash (hoppas, hoppas, hoppas!)

PUSS