Jag försvann ett tag på vägen

Det är så mycket djupa tankar som far omkring inuti min lilla skalle. Är helt yr i huvudet och det brukar uppstå när jag tänker för mycket, det är så mycket tankar och känslor inuti mig som bara flyger omkring och studsar upp och ned. 
Det är tankar om mig själv, om livet, om det som varit och om det som komma skall. Kanske är det en mycket tidig 40-årskris som har kommit, kan tänka mig att det känns ungefär såhär. Jag är ung, men det känns som att jag har varit med längre än 18 år. 

Jag önskar att alla individer kunde ha en stämpel i pannan; GOD eller OND. Det gäller pojkar, flickor, vänner, ovänner, föräldrar, lärare, Kungen - alla. Det är inte lätt att veta vad som är fel, och ännu svårare är det att veta vad som är rätt. 

Jag har alltid varit duktig på att ifrågasätta saker, men aldrig tidigare har jag ifrågasatt det som står mig närmast hjärtat. Människor jag tror jag känner, som plötsligt vänder kinden till. De individer jag tidigare har sett igenom som glashus förvandlas till stora stenar och omöjliga att genomskåda. Även jag vänder mig om, jag skakar av mig gammalt groll samtidigt som vissa partier stannar kvar någonstans på insidan och biter sig kvar. 

Plötsligt kommer jag på mig själv att jag har glömt bort saker jag alltid skulle minnas. Jag har tappat känslorna som alltid skulle kännas, alla gamla sår har läkt igen och enbart ärr finns kvar i form av en abstrakt oro. Jag har tagit mina minnen förgivet så pass mycket att de liksom har förmultnat.

Jag gick nyss i åttonde klass, jag var en liten fjortis som gjorde allt för att efterlikna mina förebilder. Utåt spelade jag ett spel som påvisade att jag trodde jag var snyggast i världen. Inuti hatade jag mig själv och alla i hela världen var bättre än jag. Idag har jag börjat ana att omvärlden kanske inte är så vacker som jag alltid trott. Människor är inte så goda som jag har fått för mig, och tillit är ingenting som finns i överflöd någonstans. 

Liksom när jag gick i åttonde klass cirkulerar skitsnack runt, runt, runt som en atmosfär kring varje enskild individ. Vi har åsikter vi inte vågar stå för, vi har tankar som vi borde hålla för oss själva och vi pratar först och tänker sen. Inom det området har ingenting förändrats. Alla människor ingår i ett stort spel, och vi bara följer med som en ful grön spelpjäs. Även fast vi inte gillar faktumet så accepterar vi det. Vi är så jävla blåsta hela bunten.

Bara en röra av en massa tid

Dagens;
Engelska, Köpis, Max, Stan, Frida, Hem, Mat.

Nu sitter jag och har nyss kikat på Tonårsliv samt Andra Avenyn.
Mår redigt illa, har nog fått i mig lite för mycket smakförstärkare...
Lyssnar på Uggla och mår ingenting alls. Ibland blir man bra trött.

Nationella, Svenska B - Skriftligt imorgon. Fem timmar har vi på oss. 

Wait to fall

Allting rullar... förutom min körkortsutbildning. Det känns ganska segt med det där.
Våren tittar fram och luras lite ibland, inte schysst! Men jag trotsar och har tunna jackor, det är fan inte vädret som ska få bestämma här. 

I helgen var jag i Uppsala med 5 flickor. Jag brände 1400 på kläder, ätbart och tågresa. En trevlig resa!

Skolan består för tillfälet enbart av massa nationellaprov och ost&skinkmackor. 
Utanför skolans dörrar är jag kär och ganska galen faktiskt. 

Puss

Party poker

Det blev kommunalen i Valbo igår. Mycket trevligt folk, dock för mycket blod och poliser... dem tog även min ALL min dricka, och det är INTE OKEJ! Ingen idé att vara 18 ju, allt är ju endå olagligt i detta samhälle. Men jag är inte dummare än att jag förstår att de måste sätta någon slags gräns för att förhindra alkoholmissbruk hos ungdomar. Tycker dock de kan koncentrera sig på de minderåriga. Fanns en hel del 93:or som hade fått i sig för mycket. Till exempel.

Söndag idag, ingen idé att jag ens nämner vad det innebär.
Sitter och försöker komma igång med förberedelser inför morgondagens Svenska Tal i Nationella proven. Det står ganska still tyvärr.

Börjar 1 imorgon, hoppas jag får nattligt sällskap. 
Beck ikväll, puss på Gundvaldan!





Det är värt att leva fattigt ett tag...

...om man får vara kung för en dag!

Sitter och dunkar Uggla för fullt, det är väl en härlig man det!?

Sov hos världens bästa inatt, sen vandrade jag till mormor och köpte med mig Subway.  Körde hem, övade massa på att backa runt dom där jävla hörnen. puuuh... jag hatar det.

Nu sitter jag hemma och med mascara på ögonlocken, snart kommer det några tjejer hit och vi ska förfesta lite. Kan bli kommunalen sen, men eftersom det verkat ha spårat igår så får vi väl se om det ens blir något idag. Det ryktas även att maxbox kostar otroliga 19 kronor idag, så känner jag min mage rätt så blir det nog ett nattmål.

ha en bra kväll!

Att synas utan att märkas

Fredag fredag fredag..
Sitter på APUn och gäspar nu, har sovit riktigt dåligt på grund av massa mardrömmar. Uscha! Fika med gubbarna snart antar jag, körlektion vid 11 och därefter lunch med någon på stan hoppas jag : )

Ikväll blir det middag hos Nordström, trevligt trevligt.... och gott!
Imorgon då? Vet ej, fest kanske. Man vet aldrig.

Puss

Dyr kaninmat och kungligt närvarande

Wihooo, en ny dag av strålande sol! Blev lite sen till APU:n idag för att det var kö på Statoil. Köpte sallad, macka och dricka för FÖRJÄVLIGA 102 SVENSKA RIKSTALER! Är det okej för lite föda?
NEJ. Dessutom fick jag gräva efter en sallad som inte hade sista förbrukningsdag 16 mars. Hittade en som gick ut idag, sallad vill man förfan ha färsk annars får det vara.

Det ryktas även att Kung Carl Gustaf med fruntimme besöker Gävle idag. Så Kungen, om du läser detta; Kika förbi hos Trycktrean vettja, jag skulle behöva några guldpengar! : )

Kan dock inte ta Kungafamiljen seriöst utan att tankarna vandrar iväg till Hey Baberibas tolkning. Hörde nu på radion att Kungen ska smaka Wiskey i Valbo, det är ju statuuus. Förresten tycker jag inte man ska göra sådan stor skillnad på individer emellan, alla är ju lika mycket värda har jag hört... (?) ppsht, bullshit!!!

Ännu en dag med P4 dunkandes i bakgrunden, men jag trivs här. Kommer sakna stället efter imorgon som är sista dagen... Puss på Torgny och alla andra gubbar! Sitter och redigerar ett indesign dokument nu som ska bli en pdf, och jag tycker faktiskt att det är riktigt skoj :D

Be happy!

Ibland är livet en dans på tulpaner!

Jag är ju så duktig på att klaga på allt och lite till, så nu ska jag göra tvärtom med risk för att bli en tönt! (mangeduva)

Vaknade imorse, solen lyste in i rummet bredvid rullgardinen, det var alldeles lagomt varmt och jag var riktigt utsövd. Började dagen med ett leénde på läpparna. Bredvid en person som jag faktiskt älskar på riktigt, en grabb som alltid får mig att skratta, alltid lyssnar på vad jag har att säga, alltid är glad och alltid finns för mig - Andreas!
Vi låg kvar länge och gosade i sängen, sedan släpade vi oss upp och jag lagade fiskpinnar med mos. Han vågade dock inte äta av det... upptäckte även att vi hade ett fridgepack med Coca - Cola i kylskåpet, ännu ett leénde. Vid 13 gick vi ned till bussen. Jag studsade runt som en boll - full av energi från solen. Den tunna jackan åkte även på idag, dock tänker jag leta efter en ny och förhoppningsvis köpa en idag när jag slutar.

Sitter på APUn nu och längtar redan tillbaka till sängen med Andreas. Jag slutar väl om 2 timmar cirkus, då ska jag förhoppningsvis möta upp Frida på staden. En fin flicka det förresten! Att hon står ut med mig år efter år, fårse om hon gör det även när jag är såhär uppåt som jag är idag! ehehehheh

Fick även ett sms av Dellan nu som berättade att Eckerö är bokad tisdag 7 april. Jag, Dellan, Andreas, Sanna och David tror jag det blir. Blir nog en trevlig resa =)

Idag kan ingenting göra mig irriterad och nedstämd. INGET!!!

Åsikta mera!

Häromdagen när jag kom hem var jag så förbannad på busshelvetena. Så jag skrev ihop en insändare, idag publicerades den i Gefle Dagblad ;D hahah


http://gd.se/insandare/insandare/1.851714

Destiny

Har APU hela denna vecka, dock blev det inget av med det idag.
Min kära mormor ramlade nämligen hemma hos sig i går kväll så jag fick bara någon timmes sömn fram till 06 när jag skulle upp. Idag har jag följt med mamma och hämtat bilen på station där pappa hade ställt den imorse, jag har kört en hel del, varit till sjukhuset och hälsat på mormor. Hennes arm är bruten på två ställen och läppen är sydd... illa illa!

Inatt får jag sällskap av Andreas, det var mer än en vecka sedan! Saknar honom...
Imorgon tänkte jag dra mig till APUn efter lunch, så det blir lite sovmorgon =)

Äter sparris och blomkålssoppa, ska kika Andra Avenyn nu!
HEJ

Vidriga jävla äckel...

Josef Frizl - världens vidrigaste man

Han symboliserar världens all ondska och hat, han symboliserar det oacceptabla
- det äckligaste av allt.
Det får aldrig bli okej att sådana monster som Fritzl går lös. Sådana som honom är inte värd livet, och absolut inte döden heller. De ska torteras MEN hållas vid liv. Josef Fritzl ska plågas varje sekund till hans sista dag är kommen. Dödstraff är inte aktuellt, i detta fall krävs något värre. Jag tror nämligen inte att döden är det värsta tankbara straff, vad som händer efter livet är ju oklart. Vem vet hur vackert och fridfullt det tillståndet är?

Idag inleds rättegången mot mannen utan hjärta. Det råder stor uppståndelse i Österrike.
Dock är han inte värld all uppståndelse han orsakar, han är inte värd värdigheten och heller inte intrigiteten. Idag är han världens mest skyddade person. 100 poliser bevakar honom, det råder flygförbud över staden och inga obehöriga får äga rum i rättsalen. Ibland kan man ju ifrågasätta rättigheterna...


Jag tänker följa varenda minut genom aftonbladet.se:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4655830.ab
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4656205.ab


Jag övervägde för en stund att publicera en bild på världens vidrigaste man, men jag bestämde mig för att han inte är värd att pryda detta inlägg. Hatet jag känner är abnormt.

A world full of diamonds

Gårdagen var riktigt kul i det stora hela! 
Robin fyllde 23 år och vi firade honom med tårta och alkohol, jag skrattade som aldrig förr när Johanna stod i köket i bara bh och trosor och Nordström sprang iväg med hennes klänning. Samtidigt hade jag en träpenis mellan benen, nej... det är ingen idé jag förklarar =)

Nu har jag suttit ute i solen i nästan tre timmar.
Jag har väntat på det här i ett halvår nu, att få känna solens strålar leta sig in i hjärtat och tina upp allt kallt. Det var riktigt skönt i vår hörna på huset, inte en vindpust. Jag fick till och med kavla upp tröjan och byxorna, riktigt härligt.

Nu känner jag mig som en ny människa, de där strålarna behövdes.
Jag drivs verkligen på sol, jag menar det! Nu känner jag mig piggare och gladare än vad jag har gjort på många månader. Vinterhalvåret tar nästan död på mig, varje år samma sak...

Imorgon är det gråväder igen, men då kan jag överleva dagen utan att behöva fälla tårar på väg ned till bussen. För solen gav mig hopp, efter regn kommer solsken...

Du är ett glashus och jag en sten

Idag är en grå dag. Eller i alla fall för det mesta. Plus är att jag fick pussas med Andreas i skolan, plus är också att jag fick umgås två timmar med Johanna, visserligen pluggandes framför en dator på Ansans men ändå =)

Nu har jag morgondagens engelskaredovisning att planera... halelujah.


Dagens bästa:
Va inte ledsen, du gillar ju bikini!

Dina ögon kan krossa min värld

Min lärare sa idag att jag verkar ha fått allvarliga koncentrationssvårigheter.
Hm.. kan stämma, men det är inte meningen. Jag gör mitt bästa men huvudet är bara inte med. Jag kan inte sitta och koncentrera mig i mer än 1 minut, texten rinner ihop och tankarna flyger iväg. Är det någon försenad pubertet som jag har hamnat i eller vad är det frågan om?

Nationella proven i Svenska ser inte ut att ha en ljus framtid för mig. Ett HELT jävla texthäfte som ska läsas till nästa måndag. Jag har tusen andra saker att göra. Eller nej vänta nu, jag har inte alls så mycket att göra, det har varit värre. Ändå är jag mer stressad än någonsin. Dessutom känns det i kroppen som att förkylningen håller på och tar en ny vändning. Ont i halsen, huvudet och bihålorna. WOHOO

Prio ett just nu är att börja med lite förberedelser inför Engelskaredovisningen på fredag.
Skulle hellre plugga körkortet för det känns mer relevant just nu, skriva klart mitt CV inför sommarjobbssökande skulle också vara ett plus om jag hann med. Men först ska jag köra iväg till Tempo och hämta ut mitt Bankkort Visa, tänker belöna mig själv med en Cola också, aj vad ont i magen jag kommer få. 

Ja, nu var det negativt här, men så måste det få vara ibland för det är så livet är i vissa perioder. Ska slänga iväg lite mail nu, se ska jag tagga upp mig och titta på lite Yrrolklipp så blir allt bättre! PUSS OCH HEJ

UPPTÄCKTE NU ATT KLOCKAN SNART ÄR 21, JAG TRODDE DEN VAR 20.
FUCK THAT, DÄR FÖRSVANN EN TIMME AV MIN PLANERING

Asså ibland...

Hej alla hoes!

Jag kom till skolan vid 13. Åtta pers här, inte en lärare i sikte, inga uppgifter på fronter, ingen respons på ergonomireportaget. HELT onödigt att ens sätta sin fot här idag, men det finns liksom ingen ork att dra hem på en gång. Så nu har jag suttit här i nästan tre timmar, kikat Andra Avenyn och snackat skit med lite folk. Vi har även skrivit "STREJK MOT REPORTAGET" på tavlan, och sen har alla skrivit under.

Och när man tittar ut vänder det sig i magen. VIDRIGT VÄDER!
Ska dra och möta upp Johannorna på Max nu.

Åt helvete med det mesta just nu.


Jag vill ge dig allt jag har

WOHOO, jag börjar få tillbaka min energi. 
Idag kan jag till och med andas genom näsan! UNBELEIVIBLE

Dagen har bestått av massa pommes frites och en grundlig städning av mitt rum.
Så nu är jag helt slut... ska kika film hela kvällen, Andreas kommer hit och gör mig sällskap. Imorgon ska jag släpa mig till skolan, vi börjar 13 så det ska jag väl klara av. eheheh

Dunkar Timbuktu så högt så jag tror att tavlorna snart ramlar ned, det låter så i alla fall. Men det är underbart, när det enda som hörs i huvudet är musik så blir det inte så mycket plats till något annat. 

Jag känner mig galen idag, hejdå

Youtube <3

Riktigt grym låt det här. Den var grym för några år sedan, och den är fortfarande lika grym!


Svenska Akademien har fattat vinkeln, alla deras texter är meningsfulla

Många bollar i luften

Riktigt kul kväll igår, firade Bella som fyllde 18. Först hemma hos henne tills det spårade ur, sen drog jag + några fler på krogen. Sista bussen hem, helt bombad i huvudet.

Jag som redan var sjuk skulle inte ha varit ute och härjat igår.. men det var det värt! Idag mår jag sämre i kroppen.. blir ingen APU för mig imorgon. Tur i oturen, har hundra andra saker att göra känns det som.

Idag ligger jag mest i soffan, äter sockerkakssmet och snorar.
Dessa söndagar driver mig till vansinne...
Nu har jag skickat iväg brorsan för att köpa en till hårfärgsförpacking, sen ska vi färga håret. HEJS!

Är så trött på alla mejl och koder

Tjululu!
Vaknade nyss, sovit 12 timmar. Känner mig lite bättre idag iaf, eller ja.. i alla fall om någon frågar. Egentigen är det väl lika risigt som igår, hade feber igårkväll och idag har jag inte ens känt efter. Ska iväg på 23 årskalas hos min kusin snart, sen ikväll hem till Bella som fyller 18 år!  Det blir nog nice =)

Hej på er

Ingen poäng i att vara fri längre

Igår blev det bio med Tim, Jocke och Sanna. "Män som hatar kvinnor" - SÅ JÄVLA BRA!!!
Som en filmälskare skulle jag lätt ge den en 9:a, fantastiskt bra gjord film. Grundstoryn, skådespelarna, ljussättningarna - allt var perfekt. Sättet som karaktärerna togs fram var så bra att de kändes på riktigt.

Börjar skolan vid 13, slutar 16. Då ska jag på 20årsfika hos Tobbe, trevligt trevligt. Sen ikväll ska jag umgås och sova med baby.

Mat nu, PUSS

Önskar dig allt vackert för du är det bästa

När jag ändå var inne på Youtubeklipp bjuder jag på ytterligare en pärla.
Denna gång Thåström, låten var med på senaste avsnittet av 183 dagar.
Lyssna på den underbara texten och njut....


Jag följer varje steg du tar

Tänk vad kär jag har varit i den här mannen! (när han var med i idol 2004) Inte kunde man väl tro att han en dag skulle bli vuxen och så här mogen, men när han va med i mellanakten i melodifestivalen i Lördags reste sig varenda litet hår på min kropp. Darin sjöng Se på mig, helt fantastiskt faktiskt!



Ser det ut som jag blir glad av detta väder eller?

Körlektionen gick inge vidare alls. Det var som att något störde mig och det bara kröp i kroppen, att koncentrera sig var omöjligt. Ergonomiprov vid 1, som att det gick bra då? Nej. Det gick åt helvete det med. Hade myror i kroppen och det kliade på insidan, dessutom skulle vi skriva för hand, vilket jag inte gör så ofta då jag går på Bauer. Fick feting ont i handen och satt och hoppade med benet hela tiden, är det ADHD som börjar yttra sig eller? Känns fan så.

Hemma nu, men huvudet är nog och skriver teoriprov. Helt inne i högerregeln, övergångställen, utfartsreglen och gud vet allt. Jag vill bara ha det där jävla körkortet nu, jag har inge tålamod längre.

NEEEEEEEJ!!! jgirwbhjrAGRWwpoo

Don't give me choice

Hjärtat vet alltid vad som är rätt, det är bara huvudet som stör och krånglar till det.
Det ytliga vill så mycket mer än vad det inre kan ge, det är svårt att acceptera att det inte fungerar trots att man försöker. Det är som en mediekanal, det finns alltid ett mål med det hela, men på vägen uppkommer många störningar som hindrar.

Jag klarar inte av vilsenheten som en valmöjlighet ger. När det rätta står och skriker på en, med en ond baksida. Medan det som känns lite mer fel har en godare baksida. 
"Vad du ser i horisonten är inte alltid vad du får". True Petter, True.

Man kan inte ge mig ett val att välja, för jag vet aldrig vad jag vill. Och vad jag än väljer så kommer jag alltid på efteråt hur fel jag valde. Nej, jag vet inte vad som flyger omkring i huvudet. Ibland vill jag bara säga "låt mig vara", allting skulle bli så mycket mindre komplicerat då. Fast hur kul vore livet då egentligen...?

Jag kommer aldrig att bli nöjd.

En glad-i-magen-dag

Sitter i en skön kontorstol och lyssnar på Mikael Sanner på Radion. Han jobbar även på JB, han är en kul kille! P4 är dock inte den kanal jag skulle välja att lyssna på om jag fick bestämma. Men eftersom medelåldern på min APU-plats är cirkus 50 år och jag är den enda här utan snopp så har jag nog inte så mycket att säga till om. Just nu spelas "Till havs" och jag tänker bara på Pettson & Findus. Det där när Pettson skulle köpa mjöl men det var punka på cykeln eller hur det nu var. Det känns som det var några sekel sedan jag tittade på Pettson, men åt minstonde 10 år sedan.
    Vid fikabordet satt gubbarna och drog massa sexskämt och snackade om när de sket sist, jag tittade ner i min kaffekopp och stängde av öronen - de har så dålig humor! En av gubbarna berättade för mig att han gick igång genom att titta på stora tryckmaskiner. Hade jag frågat? Nej.
    Ett plus är att jag hade en snygging bredvid mig, en annan praktikant med årsmodell 87. Dock hade han en röd keps som var böjd i skrämen (inte okej)... typiskt.

Ska skicka iväg visitkorren till ett företag nu, om en timme kommer mamma och hämtar mig för lunch. Gottit!

Living the dream - WOOHOOO

Vaknade bredvid min goding, han drog vid 4 och sedan har jag bara gjort nyttiga saker. Körkortsteori, läst engelskaboken (eller nej, fail på mig) och sen har jag kört massa bil. Nyss tröck jag i mig en halv barnpizza också - lite mindre nytigt men deså mer gott.

Nu sitter jag och väntar på Parlamentet, ny säsong - wooohooo!
APU imorgon, på Trycktrean - helt okej. Dock enbart gubbar där, men de är lite roliga de med. Vid lunch kommer mamma och hämtar mig och vi ska luncha hos mormor. Kommer bli en lång dag, börrjar 8.... skola på tisdag eftermiddag.

Pussypuss