det är tuffa tider, för en drömmare

Prakitk praktik praktik...
Här ser ni vad jag håller på med just nu.
Det ska bli en annons som ska in i en tidning. Jag älskar ju sånt här! :D
har även sökt typ 100 jobb idag känns det som.. hoppas på något positivt resultat.


Take my heart and make it strong!

Har en lugn kväll helt ensam på Gävle strand.
Har lagat god mat till mig själv, tagit ett långt bad och bara tagit vara på livets lugna stunder.

Jag måste lära mig att inte gräva ned mig för mycket i saker. Jag blir så påverkad av allting som sker runt omkring mig. Visst, det blir alla, tänker ni. Men de flesta kan hantera det, för mig blir det bara för mycket. Våldtäkten i Bjästa, självmordsbombarna i Moskva, mordet på Linda Chen är några exempel. Det är så viktigt för mig att vara medveten om vad som sker i världen, men jag tror jag måste backa lite med det. Jag får en obehaglig känsla, otäcka och skrämmande tankar cirkulerar i mitt huvud när jag inser att såhär ser verkligheten ut. Samtidigt har jag mitt eget att dras med. Nej, det blir bara för mycket och jag känner mig inte speciellt glad alls.



och jag kommer inte ta skulden

MÅNDAG
Sitter på praktiken. Trycktrean. Jag trivs här, jag får göra det jag tycker om. Sitta i indesign och pilla, redigera, designa och vara kreativ. Jag skulle inte placera mig själv under kategorin kretativ, men när det gäller digital design måste jag påstå att jag inte är så dålig. Bara jag får göra det själv, på mitt sätt.

Det är en annan tjej här också, jätte trevlig! Vi har nyss plastat in 200 visitkort till en kund.

Ikväll hoppas jag på lite sällskap i pappas lägenhet.
Verkar som att jag får min vilja igenom! Även lite nattligt sällskap : )

Klockan är snart fem, och jag har tröttnat på P4 (har radion på skrivbordet där jag sitter). Är lite småhungrig och vill gå hem och ta ett bad!

Imorgon förmiddag ska jag iväg och ge blod. Hoppas det går bra och att jag inte blir helt slut efteråt... så det får bli veckans goda gärning ;)

Hemskt det som hände i Moskva i morse.. fyfan.
Tur att det inte finns självmordsbombare eller tunnelbanor i Gävle.

Hej på er

Du och jag - är inge vidare bra, men jag kan inte säga nej

Så var det söndag eftermiddag. Igen. Jag tycker inte jag gör något annat än halvligger här på sängen på söndagseftermiddagar. Men jag gör ju faktiskt en massa andra grejer hela veckorna...

Helgen?
Jag har bara tagit det lugnt. Tillbringat den mesta tiden i Forsbacka. I fredags hos Lollo, igår hos Sara. Blev en ride in the níght till MAX också. Inte alltför ovanligt. Sedan sov jag och Kattkillen kvar hos Sara. Jag slocknade inte förrän 06 imorse... sommartid

Idag har jag skjutsat Katten till Bomhus, sedan ätit kebab med alldeles för stark vitlöksås. Och fikat. Fikat igen. Och igen. Nu ligger jag här. Ska iväg till pappa ikväll, blir där hela veckan. Har praktik på Trycktrean som ligger några minuter därifrån, så det blir nice.

Hoppas ni har haft en bra helg!


En bild från studentkryssningen

Vi lever i en värld av idioter

Titta på detta program. Ta ställning. Tyck till. Diskutera med era medmänniskor.
Det räcker nu... vart fan är samhället på väg?
Vi lever på 2000-talet, men det märks inte i många fall.


I klippet hörs vuxna människors uttalanden, brutala kommentarer på internet, trångsynta uppfattningar och påståenden som saknar all grund. Om två unga flickor som har blivit våldtagna, nästan ingen tror dem - trots bevis. Det är så jävla sjukt så jag vet inte var jag ska ta vägen. Vem ska vara vuxen, om inte ens de vuxna beter sig som det? Och Prästen i inslaget? Herregud... Jag vill inte leva i det här samhället när sånt här händer. Jag skäms.

If you don't love me, why don't you let me go?

En helt vanlig torsdagskväll. Halvligger i sängen och ska precis kicka igång Bröllopsfotografen.

Känns som att jag har sprungit Vasaloppet. Ja, SPRUNGIT.
Förstår inte hur jag kan vara så trött om kvällarna. Antar att all min befintliga energi används i skolan. Inte på skoluppgifter och sådant, utan mer på rasterna. Härjar runt så mycket så jag blir helt slut. Det är som att gå på dagis. Haha, tror bara huldrorna förstår. Säger som Markus Krunegård: "Kicken, var tog den vägen?"

Efter skolan var jag och fikade med Elin. Eller fika och fika, blev fin middag med tanke på priset. 110 spänn fick jag en pasta bolognese och en cola för. Jag försöker göra av med så mycket pengar som möjligt så jag kan känna mig lite tät. I praktiken är jag fattig som en enkrona - men rik på kärlek! ;)

Studentkryssning i helgen. Längtar!


Såhär snygg var jag idag när Lina fotade mig till hennes paragraf uppgift på Fotografiskbild B


jag behöver dig mer än vad jag vill ha dig

Det pirras enda ned i tårna när det börjar lukta studentfirande i luften. Kryssning i helgen, kommer bli grymt. Denna vår kommer förmodligen att gå fortare än fortast. Det skrämmer mig, samtidigt som det fascinerar.

Fattar inte att det är vår tur detta år. Vi.. 91:orna, ska liksom stå där och skrika för fulla muggar, hoppa och vara gladast i världen med studentmössorna guppandes på huvudena. Det har alltid känts så långt bort, nu är det mindre än tre månader kvar. Jag tyckte nyss vi gick i sexan och fick veta vilka klasser vi skulle hamna i till sjuan. Det är liksom 6 år sedan. 6 år. Livet har gått ruskigt fort de senaste åren. Jag hänger inte med.

Egentligen är studenten ingenting jag ser som en gigantisk händelse. Jag har alltid gillat skolan, är inte alls sugen på att gå ut gymnasiet. Men.. att få se ens nära och kära stå och ta emot en, hänga massa blågula band runt ens hals, säga grattis till studenten, och sedan fira hemma vid. Det känns inte helt fel, känns faktiskt ganska mäktigt. Att jag dagen efter studenten förmodligen kommer vara arbetslös är ingenting som skrämmer mig. Hoppas på sommarjobb, har sökt hos ett par större företag och väntar nu på svar. Barskolan väntar den 29 augusti, och jag är så taggad inför allting och bara tacksam över att inte riktigt veta vad som händer.

Det är mitt liv, och det är bara jag som kan se till att det blir något bra av mig.

När hela världen säger nej

Lyssnar på massa gamla låtar, hittande en passande rad av Lisa Nilsson:
Varje gång jag ser dig, är det som om allting stannar till.


Idag är det Fredag, och det är skönare än någonsin. Jag brukar inte uppskatta helg lika mycket som alla andra gör, men just nu ska det verkligen bli skönt med helg. Inga speciella planer alls, ska jobba lite imorgon bara. Ikväll blir det väl umgås med någon, förövrigt ska jag bara chilla mig igenom den här helgen.
Ha det bra, Puss


Är det våren som är på G?

Ibland är jag så otroligt tacksam över att jag simmade fortast av alla de andra spermierna. Undra vilka de var. Undra hur de hade sett ut och vilka personer de hade blivit. Men jag simmade först, jag vann! Minns det som om det vore igår! Nej... det gör jag faktiskt inte.

Ibland är jag även mycket tacksam över att ha fått växa upp i Sverige.
Jag tror det är något speciellt med oss som bor här (och de övriga länder som ligger på samma breddgrad), vi uppskattar allting som gäller väder och vind lite lite mer än den resterande världen. Vi blir till exempel helt brunstiga när vårsolen tittar fram, det kittlas i magen när det droppar från taken, vi blir fullkomligt galna när vi märker att snön börjar smälta bort. Vi uppskattar de där småsakerna som jag tror få i den övriga världen gör. Visst har väl alla länder vår, men inte på samma sätt som här uppe. Den kalla och dystra vintern som alla hatar bidrar faktiskt till en helt underbar känsla när den väl börjar avta. Vi blir som könsmogna djur, pratar livligt om hur skönt det är att våren börjar titta fram och man kan se glimten i ögonen på varje individ. Tittar man riktigt noga kan man se hur glädjen hoppar runt inom en.

Det är vackert. Det är verkligen helt magiskt. Jag tror vi uppskattar våren mycket mycket mer än vad vi uppskattar sommaren, egentligen. När våren börjar göra sig synlig vet vi ju vad vi har att vänta, vi vet att så småningom kommer sommaren, värmen kommer och vi kommer att bli svettiga. Vi vet också hur mycket vi kommer klaga på att det är för varmt, hur het bilen är, hur farligt det är med UV-strålarna och allt annat som hör sommaren till.. men jag tror det är lite av vår charm.


En film som berör

Lov betyder film.
Film betyder bra eller dålig. Crash tillhör den förstnämnda kategorin. Jag har sett den flera gånger, men är fullt bestämd om att det är en film som alla bör se. Jag tror inte man ska skriva så mycket om den, utan mer låta den tala för sig själv.


Tillägnad Frida och Sara - för tillfället indier

Mina små indiander... hur ska jag klara mig utan er i TRE veckor???