det blir alltid värre framåt natten

Ikväll har jag tittat på Flickan - riktigt speciell film må jag säga.
Seg, men ändå sevärd på något vis.


Jag kanske rent av behöver dig?

Balen var lyckad!

Du och jag har ingenting, och vi kan inte knäcka varann

Idag var det vackert ute.
Riktigt vackert.

Jag och Sam har varit ute och lekt i snön, låtsas att vi var små igen. Om det ändå vore så väl. Förvånad att jag tog mig i kragen och gick ut, snön och jag är ju inte direkt bästa vänner.

Alla hjärtans dag.
Jo.. alla hjärtans dag. Jag känner inte så många hjärtan förutom mina vänner. Ska ut och äta med några singlar ikväll, plus ett undantag. Vi vet inte än vart, kanske är ganska fullt ikväll, eller så är det tomt för att alla är hemma och badar badkar, ger varandra rosor, dricker rödvin eller vad man nu gör.. jag har aldrig riktigt förstått innebörden med den här dagen. Tur att jag har mina vänner att sprida kärlek till!

How do you do

Fredag fredag fredag - Alltid lika härligt

Nu sitter jag här i fåtöljen, nyss ätit kyckling med mamma och Sam.
Kattkillen kommer hit snart tror jag. Imorgon blir det utgång i Sandviken
och tråna efter kändisar. Melodifestivalen ni vet.

Blir skönt med helg efter en jobbig vecka. Trevlig helg!

La in lite gamla bilder från mammas telefon som jag hade förut. 





Bilderna är från 2007, känns som igår.. tre år sedan nu snart.
Förmodligen mina tre mest händelserika år. Någonsin.

Lördagsnattsunderhållning

Har ännu en gång insett att Den man älskar är en mycket bra film.



Kärlek som aldrig kan dö, men inte heller leva

Blev Slick igår. Eller Heartbreak. Eller Sun City som det står på stämpeln.
Hur som helst, det var en bra kväll. Förfestade hos mig innan, eller jag svepte väl mest avslagen julmust. Sedan hämtade vi upp Kattkillen och begav oss mot Gävle City.

Så nu är jag en hundrig fattigare. Trött som en trött hund.
Har varit på fyra-årskalas i Sandviken idag. Ikväll blir det luuuuugnt och det kommer hit några vänninor och katter och umgås.

Ha en bra lördagskväll!

Plötsligt händer det

Ibland blir jag stolt över mig själv. Måste bara berätta...

Vi läser Religion A i skolan, och första uppgiften gick ut på att skriva vad man tror på. Jag trodde inte ens att det var betygsgrundande eftersom det känns svårt att någon ska sätta betyg på ens teorier och funderingar. Men jag fick MVG på den uppgiften!!  Kanske andra MVG:t jag får på någon skoluppgift under hela min skoltid. Och jag kan inte påstå att jag någonsin har strävat efter det heller. Kommentaren av läraren löd: "Du imponerar på mig, du skriver stort. med det menar jag att du har ett språk som talar till läsaren. Dina tankar står stadigt i texten och lyser av medvetenhet. Personligt, intressant och hejdundrande bra."

Jag älskar att skriva, älskar att uttrycka mina åsikter i form av ord, älskar att argumentera, reflektera, analysera och allt annat som slutar på -era. Det är verkligen någonting som kommer ingå i mitt framtida jobb. Tänk att få arbeta på en tidning och skriva krönikor och debatter, det är definitivt min dröm!

Vad jag bryr mig om nu, är att se din blick så sårad.

Tydligen så har snöflingor svårt att dela upp sig, så de bestämmer sig för att falla från himlen samtidigt. Kanske dem är rädd för ensamheten, vad vet jag. Faktum är i alla fall att snön vägrar dela upp sig, det duger tydligen inte att spotta ut lite snö varje år istället för all snö ett år. Och detta "ett år" verkar vara just denna vinter.

Vaknade upp i Iggesund i morse, tillbringade gårdagskvällen där med min gode vän Kalle. När jag skulle gå till tåget var det drygt 2 dm snöigare på marken än vad det var igår. Så jag fick pulsa fram, tur att jag har höga stövlar. Självklart var tåget försenat.. inte lite heller, 57 minuter om man ska vara exakt. Och eftersom jag inte fick några som helst tålamods-gener från mina päron så var det gaaanska frustrerande att sitta i nästan en timme i ett klimat som min kropp inte är byggt för. Inte mina kläder heller. Jo. jag vet att man kan klä sig varmare, men jag har ingen lust. Ingen lust att acceptera denna outhärdliga kyla. Jag är så sällan ute så här års, men ibland blir man ju tvingad. Som idag.

När jag väl kom fram till Gävle C hämtade Yttis upp mig, vi hyrde film (det gör man inte ofta nu för tiden) och sedan köpte vi med oss mat och åkte hem till Frida. Jansson och Andersson sammanstrålade också.

Har lite halvdan praktik hos min mor denna vecka, imorgon ska jag vara där hela dagen tänkte jag. Sedan är det helg, en helg som inte är ett dugg planerad. Men jag hoppas på mycket somn och lite snö och mycket bilåkande. Känner att det skulle sitta fint just nu. God natt



Jag önskar att någon var här och kunde läsa Pettson för mig...

get out of my head

orkar helt enkelt inte