This is how we party

Gårdagskvällen var störtskön!
Alla var taggade och glada hemma hos Lina och Jessica, sedan drog jag och Nicklas till stan och jag åt korv med jättemycket ketshup. Efter det åkte jag en sväng till John Bauer och hälsade på, höll på att somna i en soffa där. Sedan släpade jag mig mot bussen och åkte och träffade Joel en stund. Hahahah varför? ingen vet

Idag vaknade jag vid 12, sliten som fan. Har bara tofflat runt här hemma, tog mig nyss i kragen och duschade och fräschade upp mig lite. Kunde behövas! Nu försöker jag tagga om, ska iväg vid 19 I guess. Blir till Anden först, fira sanna osådär, sen blir det någon krog. Jag ska ta det lugnt ikväll, min kropp håller på att gå sönder! 

Ha det bääst!

Jag tar ett steg framåt varje gång mitt hjärta slår

Så var det Fredag igen. Veckorna bara rusar fram, snart är det lov.
Igår var jag ledig, tillbringade dagen liggandes på min säng, blev en del pluggande och sedan kom Anden och gjorde mig sällskap. Vi kikade på nästan en hel säsong av En ängels tålamod, det var inte igår man såg det!

Sitter på engelskan nu... jag har varit jätteduktig och svarat på alla frågor om boken vi har läst. Dibs. Rast snart, då blire macka och koffeinfritt kaffe! Tänk att jag längtar lika mycket efter det varje dag...
Multimedia i eftermiddag, inte skitkul men helt okej. Läraren är ju snygg också... eheheh nej men det där lät ytligt. Jag tar tillbaka det. 

Ikväll blir det party hemma hos Lina och Jessica. Fira att Lina blir 18 år snart.
Hela klassen kommer + respektive. Det blir kul! =)

hur jag mår?
ingen kommentar, jag får ont i magen så fort jag tänker på nästa Fredag.

Söndag, söndag, söndag...

Ännu en gång är det denna meningslösa veckodag.
Det är hemskt egentigen hur man låter en hel dag bara rinna förbi. Som vatten genom fingrarna. Jag är så trött, så sliten och så rastlös. Jag hade kunna göra massa saker idag, men jag har en feting engelskabok som måste bli utläst. Någon egentlig energi finns det ju inte heller till att gå ut...

Igår var det i alla fall trevligt. Först Thorén, sen förfest på Nordost.
Därefter blev det lokalfesten i Valbo. Mycket folk va det!

Jag har varit vaken i fem timmar och har redan hunnit äta MAT tre gånger + fika. 
Det är sånt här rastlöshet leder till, ätande ätande och ätande... haha =)
Nu ska jag titta på Changeling, den ska tydligen vara bra.
Imorgon är det APU vilket innebär sova länge och sedan plugga lite teori för mig. Imorgon kväll ska jag ut och käka på resturang med lite folk, Sanna fyller nämligen 18 år!
 
PUSS

Vi lever sönder samma dagar

Igår var jag i skolan hela dagen, sen blev det chill i Forsbacka.
Ikväll ska jag parta, med lite olika folk och sedan blir det nog krogen. 
Ha en bra kväll, PUSS

Andreaas!

Med dig, med dig, med dig

Idag har jag inte gjort mycket vettigt. Vaknade upp helt ensam hos Andreas vid 11 för han var i skolan, sedan drog jag direkt till Max där Johanna, Johanna och några Barn&Fritid människor mötte upp mig. Det var gott med Max, hade inte ätit det på ungefär en månad, rekord tror jag! haha =)

Ikväll ska jag på Bio med Ida. I Sandviken, för hon bor ju där. Fårse om filmduken är större än min lilla TV ens, nej jag ska inte underskatta Sandviken. Det ska bli spännande. Wallander ska vi se, hoppas den är duglig! 


Puss

Delad kärlek kanske visst existerar

En helt ny känsla, jag minns inte när jag kände såhär sist, om känslan ens någonsin har ägt rum inom mig. Det är på ett annat vis nu, en annan stil, en annan tid.
Du fyller upp hela mig gemom att bara vara Du.

Ingen poäng i att vara fri längre

Dagen har varit nice! Tog halv 1 tåget med Sanna till Uppsala. Käkade, kikade och lite så. Sedan körde jag hem från station. Det går bättre och bättre, körkortet väntar på mig! Mycket trevlig dag, skönt med ledighet.

Imorgon har jag körlektion kl. 11.50. Däreffter idrottslektion i Bomhus... skridskor.
Inte okej!

Vädret är i vidrigaste nivå... det här är det värsta jag vet.
För övrigt mår jag helt okej och är kär i ett A! 
PUSS


bilden är mer än två år gammal


Silence

Ett litet ord, och jag vet var jag har dig
Ett litet ord, och du har förlorat mig

100 % Söndag

Ja, Jennifer... vad har du gjort idag?
eeh.. ingenting :$ skulle åkt till Lager 157 men det blev inte av. Så idag har jag bara haft en äkta Söndag, till och med druckit en liter Cola så nu mår jag illa. Har fem grejer jag borde göra, skolarbeten som skulle varit inne i höstas. Jag har även en fet körkortsbok som ligger och hånar mig. Snart kommer några hit och umgås i alla fall, blir nog bara lungt och spela Neger. Ett sjukt kortspel egentligen, Neger och President - en skev samhällsskildring som har gett sitt namn till ett kortspel. Jag borde döpa om det.. det borde heta typ Gröt och Fläskfilé istället.

Nu ska jag leta efter något sött i skafferiet, ha en bra söndagskväll utan Andra Avenyn...
PUSS

Time to break up

Jag vill ju skriva, älskar att skriva, älskar att spotta ut mina åsikter.
Men på något vis har jag känt mig så tom på sistone, de senaste månaderna. Det har varit mörkt, både utanför dörren och inuti mig. Det är väl så det måste få vara ibland. Sämre, för att det sedan ska kunna bli bätte igen. Det är nog lite som lågkonjunkturen.

Angående att Rix FM har tystnat över Gävletrakterna... är jag rent ut sagt förbannad. Visserligen har man ju nu för tiden nästan alltid en dator i närheten, har även en radio i köket som kopplar upp sig mot nätvärket och får in alla kanaler i nästan hela världen - så för det mesta går det att nå Rix FM trots allt. Men det där att sitta i bilen (jag som är mitt uppe i övningskörning) och inte kunna lyssna på Rix FM är förjävligt. Jag saknar även Roger, Titti och Gert på morgonarna då jag faktiskt har växt upp med dem i mina öron på vardagsmorgonarna. Att tiderna förändras är ett faktum, men det är alltid lika sorgligt.

Blondinbella vs. Gynning och Zytomierska... för en gång skull är jag faktiskt på den blonda Bellas sida. Jag är en av dem som läser hennes blogg, suckar och blir riktigt irreterad samtidigt som hon intresserar mig för att hon är så ung och framgångsrik. Inläggen där de senaste nageltipsen finns, tipsen var den bästa tandblekningen kostar och vilken butik på Sturegallerian hon gillar bäst hoppas jag helst över. Det är synd att hon inte riktigt märker hur orange hennes kropp tycks ha blivit av spraytanning en gång i veckan. Att hennes bå/vita leénde med fejkvita tänder lyser upp varenda bild är inte heller snyggt. Synd, för hon är nog söt egentligen.
Angående att Gynning och Zytomierska hoppade på Blondinbella efter hennes inlägg i bloggen om Gynnings size zero tips blev jag riktigt upprörd. Kvällstidningarna publicerade en bild på Bella i tårar och i samma uppslag kunde vi se utdrag från båda Carolinas och Katrins bloggar då de kallade Bella för en fejkförebild och skenhelig. Jag vet att många ser upp till Carolina Gynning (själv skulle jag aldrig kunna se något som kom ur hennes mun som rätt. Jag har helt enkelt stämplat henne som en dum blondin, fördommarna kanske inte stämmer, vad vet jag...). Det spelar ingen roll vad jag tycker om henne - Hon är en kvinna med många fans. Att ha många fans innebär stor makt, det hon säger kan uppfattas som det rätta i unga tjejers öron. När hon tipsar om hur man spyr upp maten på toaletten utan att det hörs, när hon lägger upp listor med bantningstips är det självklart att de som har henne som förebild följer hennes råd. Den man ser upp till har alltid rätt, right? Jag ser upp till Mikael Persbrandt, men jag har svårt att tro att han skulle uppmana sina fans att spy upp maten. Och om han mot för modan skulle göra det har jag svårt att tro att jag skulle gå på det, men vad vet jag...



För mogen för att vara barn men för omogen för att bli vuxen

Nej, jag orkar inte sitta här och häcka som ni kanske märker...
jag har i alla fyllt lyckas fylla 18 år! Tillbringade kvällen med mina närmaste. Först käk på Cheers, sedan Brynäs och därefter Interpool en sväng och träffade Anden. Bästa kvällen på länge, och jag kommer sent glömma min artonårsdag även om jag dagen efter mådde åt helvete... haha, men det är väl sånt man får ta.

Idag har jag bara varit på banken och fixat lite med mina konton på Swedbank, sen blev det Koffeinfri latte med laktosfri mjölk på Waynes med hela gänget. 

Nu ska jag försöka fixa sommarjobb samt APU-plats.
Någon som har något tips? jag är i akut behov av det!

Har så slappt schema i skoan nu, APU måndagar, bara idrott på Tisdagar kl. 13-15, heldag på Onsdagar, en eftermiddagslektion på Torsdagar och hel Fredag. Helt slappt - passar mig perfekt för då kan jag lägga krut på körkortet. Vi hörs om nån vecka eller två, eller när jag orkar. PUSS

Happy

woohooo, imorgon fyller jag 18! =)
Grattis på mig!

Nytt år

Tiden går så attans fort, jag mår illa.
Jag minns det som igår när milleniumskiftet ägde rum, det är 9 år sedan! NIO JÄVLA ÅR
Jag fattar inte, förstår inte hur tiden kan springa ifrån ens eget liv. Känns inte som jag hinner med något alls, har så mycket grejer jag vill göra och är rädd att inte hinna med det förrän det är för sent. Too late.

Nu är det ett nytt år, och jag ska försöka göra det så bra som möjligt.
Jag har aldrig haft uppunktade nyårslöften men baktanken inför det kommande året ska hela tiden vara att sluta vara någon jag inte är. Aldrig gå med på saker för någon annans skull, för att vara snäll. Jag är trött på att vara snäll och jag ger med mig för lätt. Påverkas av varenda ord människor säger, önskar jag kunde vara lite starkare.... jag ska försöka...

Gårdagen tillbringade jag i Forsbacka, först middag hos Johanna och sedan bar det av till Alfredssons där det var mycket folk. Stod ute på isen och hoppade vid tolvslaget, det pirrade i magen och jag rös i hela kroppen när raketerna fyllde himlen och mina närmaste vänner var bredvid mig. Jag rös av lycka. Som toppen på chokladen (säger man så? kanske to) kom Andreas hit och sov med mig.

Idag har varit en äkta bakisdag bestående av Tacopizza från Åby, några avsnitt C/O Segemyhr. En vanlig dag hade jag haft ångest över att ha låtit en hel dag passera då jag tillbringat mestadels av tiden i sängen, men idag är ju trots allt Nyårsdagen och då känns det okej.

Hoppas alla hade en trevlig kväll igår för det hade jag. 
Det här året ska bli lite bättre än alla andra, PUSS OCH KRAM

Nytt år

Tiden går så attans fort, jag mår illa.
Jag minns det som igår när milleniumskiftet ägde rum, det är 9 år sedan! NIO JÄVLA ÅR
Jag fattar inte, förstår inte hur tiden kan springa ifrån ens eget liv. Känns inte som jag hinner med något alls, har så mycket grejer jag vill göra och är rädd att inte hinna med det förrän det är för sent. Too late.

Nu är det ett nytt år, och jag ska försöka göra det så bra som möjligt.
Jag har aldrig haft uppunktade nyårslöften men baktanken inför det kommande året ska hela tiden vara att sluta vara någon jag inte är. Aldrig gå med på saker för någon annans skull, för att vara snäll. Jag är trött på att vara snäll och jag ger med mig för lätt. Påverkas av varenda ord människor säger, önskar jag kunde vara lite starkare.... jag ska försöka...

Gårdagen tillbringade jag i Forsbacka, först middag hos Johanna och sedan bar det av till Alfredssons där det var mycket folk. Stod ute på isen och hoppade vid tolvslaget, det pirrade i magen och jag rös i hela kroppen när raketerna fyllde himlen och mina närmaste vänner var bredvid mig. Jag rös av lycka. Som toppen på chokladen (säger man så? kanske toppen på kvällen...) kom Andreas hit och sov med mig. Mycket mysigt!

Idag har varit en äkta bakisdag bestående av Tacopizza från Åby, några avsnitt C/O Segemyhr.

Hoppas alla hade en bra kväll igår, för det hade jag. 
Och det här året ska bli lite bättre än alla andra, PUSS OCH KRAM