Säg mig hur

Det är så mycket som rör sig i mitt huvud hela tiden.
Just nu är det extra mycket.
Jag känner mig totalt känslokall, försöker känna efter, försöker få ett svar, men det känns helt tomt. Det svider i mig, det känns som någonting äter upp mig från insidan. Var har mina känslor tagit vägen? är varken glad eller ledsen, finns ingen kärlek, ingen hat, enbart vilsenhet och enorm ovisshet. Försöker finna någon slags ro för själen, jag är så rastlös att jag snart börjar bita på naglarna igen. Huvudet dunkar av all röra, jag blir irreterad. Lever varje dag på rutin, går upp, genomför dagens bestyr, lägger mig. Som en mekainsk varelse som enbart lever utan att ens ifrågasätta varför. Det är inte likt mig.

Måste hitta ro, hitta hem, hitta rätt.

Blir tokig av ovissheten, ständigt ständigt, vet aldrig någonting.

Söndag, söndag..

Igår var det Cruising i Gävle vilket innebar fest. Vi startade hemma hos Frida, bara med standard-tjej-gänget (jag, johanna, nordström, lollo, frida och sara) det var trevligt =) kyckling, pommes och tzatziki - underbart! Började dricka lite där, sen drog vi till stan, träffade lite folk sen kilade vi upp till Jorr på fest. Blev en jävla röra, små-jobbigt var det.. men men.

Sen drog vi ned på stan igen, jag Frida och Danne käkade korv =) haha
efter det sov jag skööööönt!

Idag har jag bara vaknat, gjort mat, ätit och nu ska jag dricka kaffe.
Sen blir det köpis en sväng med mor, och sen ska vi övningsköra lite.

PUSS

Blondie

Jag vet inte varför jag gjorde det.
Jag kanske hade hoppats på en förändring, en förbättring, en skillnad.
Idag besökte jag Blondinbellas blogg för första gången sedan maj. Dock blev jag lika irreterad som alltid. Det är något med den människan jag inte tål. Förlåt, jag brukar inte dömma människor öppet men jag vet att hon vill skapa uppror, det har hon verkligen lyckats med i mitt fall. Hon har en ett sjukt självsäkert beténede hennes texter att dömma. Hon framställer sig själv som om hon trodde hon var bäst i världen. Kom in på några youtube-klipp på flickan, då hon har lagt ut filmsnuttar på sig själv då hon putar sina stora läppar extra mycket samtidigt som hon försöker få fram några ord med den extremt tydliga Stockholms-dialekten.

Nej, jag hatar inte Blondinbella, men hennes ord gör mig upprörd.


Back in school..

Kom precis tillbaka från lunchen. Fiskgratäng, den varianten som jag faktiskt gillar. Är mätt och belåten dock en del coffeinsugen p.g.a min nedtrappning av coca-cola. Har druckit en kopp kaffe på förmiddagen iallafall.


John Bauergymnasiet har kommit på att de ska ändra att Matte B inte ska vara en obligatisk kurs. Jag ska välja bort den och istället välja småföretagande och satsa allt mer på Engelska B. Känns bra!


Nu håller vi på med en APU uppgift i basgrupperna. Det går väl inte direkt framåt för oss, men det står heller inte still. Tänk att det alltid blir så i de grupper jag är i. Haha, nejdå, vi är duktiga =)

Ska redovisa om en halvtimme cirkus. Appropå cirkus så ska jag med Ida på stan efter skolan. Hoppas på en Latte någon stans, det skulle sitta fint det.


Ikväll ska jag övningsköra och senare kommer Joel =)

HEJ!


Onsdag

Imorgon vid den här tiden sitter jag förmodligen i skolan. Blir trött av bara tanken.. det är inte det att jag inte vill, det handlar om den enorma tröttheten som skolan hör till.

Sitter hemma hos Joel nu. Han drog till skolan vid 8, men jag sov vidare till typ halv 12. Kommer bli svårt att sova ikväll.. Har nyss tagit en dusch och nu väntar jag på att någon ska sluta så jag kan glida ned på stan och käka med den personen!

Ikväll blir det förhoppningsvis ännu mer övningskörning om Moder är på humör. Sen ska jag nog bara bänka mig framför TV:n och hoppas att jag blir trött.

Hej på er

Tisdag

Idag gick jag upp tidigt. Eller ja, halv 11..
Helt slut i kroppen och knoppen just nu. Förstår inte hur man kan vara så trött utan att göra något om dagarna! Kanske är just därför jag är så trött. Jag aktiveras inte tillräckligt om dagarna. Eller så tar alla dagens intryck upp mina krafter så all energi går till det. Jag vet inte, men det är fanimig inge roligt att aldrig känna sig utvilad.

Har varit inne i stan nästan hela dagen, först bjöd Joel mig på Max (tack! tack! tack!) och sedan drog jag till stan och mötte upp Sara, Frida och Malin. Hängde med dem till Korpens Bollhall en sväng, sen gick vi tillbaka mot stan. Jag och Frida köpte hårfärg, sen gled vi + Johanna hem till mig och färgade håret på mig. Mörkare, har inte bestämt mig om jag är nöjd än. Den gråa/råttfärgade delen är borta iaf, även de ljusa slingorna.

Ska kolla klart på P.S I Love You som har jag försökt titta klart på i tre dagar nu. Har inte haft tid. Vid typ halv 9 tänkte jag ta bussen till Joel och slagga. Känns som det blir en tidig natt.. om jag bara kan somna lättare än igår.
Imorgon är alltså sista dagen jag kan sova ut, sen är det nämligen Torsdag och även jag börjar skolan. Ser fram emot att få träffa alla puckon igen, saknar er.

PUSS

Måndag

Idag drog jag in till stan vid 2 och träffade Joel en snabbis. Sen hittade jag Frida och Sara på stan och vi drog upp mot Polhem och mötte upp Johanna. De väntade utanför AnsAns medan jag var in och bokade om några körlektionstider.
Sen drog vi ned på stan, käkade Subway och sen åkte jag och Sara till Fjärran. Gymmade och badade, så otroligt skönt, har längtat så mycket efter det!

Nu är jag hemma, sitter i vardagsrummet och kikar på film. (P.S I Love You)
Om ett tag ska jag ut och övningsköra lite, sen ska jag sova tidigt. Helt slut, känns som jag gått i skolan hela dagen fast än jag inte ens har börjat.. hur fan ska jag överleva hösten?

Imorgon ska jag in till stan ganska tidigt, ska luncha med Joel på Max.
Sen på kvällen ska jag även till honom och sova =)

GET OUT OF MY HEAD!

En dröm

Ibland bara svider det till,
mår illa, men det sitter inte i magen
En ilning längs hela ryggraden
vill vara liten igen, klarar inte av det andra
rastlösheten river mig inuti

Spyfärdig.


Fredag

Idag har jag varit på stan med Frida, Sara, Lollo och Johanna till och från. Träffade även Joel. Det var mycket liv i rörelse på stan, folk som sprang omkring överallt. Alltid lika kul att kolla på folk. Fick min älskade Latte på Wayne´s också.

Sitter och väntar på att mamma ska komma hem nu. Vi ska ut och övningsköra, ska försöka komma framåt eftersom jag är totalt kass på det! Kan inte dedär med att trycka ned kopplingen och samtidigt gasa, det fungerar inte =)

Ikväll ska jag umgås med lite folk, vet inte riktigt vilka det blir.
Blir bara chill iaf, imorgon blire kul!

PUSS


Take me back to the start

Det är mycket som dagligen snurrar runt inuti mitt huvud. Ibland, eller rättare sagt ofta blir jag tokig på mig själv. Jag förstår inte varför jag efter snart 18 år, varje dag går omkring och försöker efterlikna en individ som jag inte är. Varför lägger jag ned ens en bråkdel av min energi på att försöka vara, tänka, tycka, känna som någon annan?
Vi är som vi är, och till den kategorin hör jag också. Jag blev som jag blev, jag blev nog inte som jag skulle och jag kommer aldrig bli den det var tänkt att jag skulle bli. Men vem har tänkt ut vem jag ska vara egentligen?
Gud?
No way, det finns ingen Gud och det har aldrig funnits någon. Ingen Gud i hela världen kan väl varje dag låta det ske som sker. Se er om vafan, läs tidinigen, slå på nyheterna. Om Gud nu finns så är han för i helvete (ursäkta språket) god i alla fall.

En annan sak jag blir tokig hos mig själv är min fantastiska förmoga med att aldrig vara nöjd. Jag inser aldrig hur bra jag har det förrän det är för sent - totaly too late, liksom. Jag har sabbat många bra saker i mitt liv, oftast i rädlsa för att själv bli sårad, rädlsa över att hitta fel på personen eller att han ska känna desamma för mig. Jag är rädd för fel helt enkelt, trots det stöter jag på de långt innan jag går in i något djupt. Jag kanske hetsar för mycket, trots att jag är en lugn person. Jag kanske har en mental osynlig hets som försvårar det hela för mig. Jag vet som vanligt ingenting, men det känns så. "Man vill alltid ha sådant man inte har" är ett uttryck som jag verkligen lever upp till. Det som är svårt för mig att få, näst intill omöjligt - det är just det jag vill ha mest av allt.
Varför?
Ja, för fan Jennifer, varför? Nöj dig någon gång med det du har, du kanske inte kan få det bättre? Men hur ska man veta vad som är det bästa då? Hur ska jag, fortfarande en liten flicka mentalt kunna veta vad som är det bästa?
Jag tror att jag i grunden är mycket rädd för det bästa. Jag är rädd att få det sådär bra som alla i min närhet verkar ha det (okej, jag vet att det inte riktigt är så). I mina ögon ser nästan alla lyckliga ut. Bara för ett par håller varandra i handen har de allt, det är en tanke jag ofta tänker. Det man ser utåt brukar oftast inte stämma fullständigt. Det finns ofta en mörkare baksida - inte alltid, men ofta.
En teori med att jag alltid vill ha det jag inte tror att jag kan få beror kanske på att jag älskar spänning. Jag njuter av måttlig ovisshet och osäkerhet. Kanske för att de känslorna är så pass vardagliga för mig att jag känner mig hemma. Jag är rädd för att fastna i något jag inte kan ta mig ur snabbt, jag är rädd för att någon ska fastna för djupt eftersom jag har stark erfarenhet av hur ont det gör när det väl är dags att slita bort den individen från hjärtat. Det känns som att jag har stängt hjärtat för alla nya möjligheter. Jag är så rädd.. det gör så ont, och det plågar mig.
Jag lägger ned så mycket kraft och energi på att fundera på hur jag känner att jag ofta tvingar fram känslor av ren vilja. I ren protest av att inte känna något alls. Mmm.. jag är tokig ibland och nu är det ibland.

Godnatt

Cloetta

Idag började Thorén skolan och imorgon börjar resten av Gävles skolor. Förutom John Bauer där jag går. Vi börjar inte förrän nästa torsdag vilket jag faktiskt uppskattar. Dock har jag vardagskänsla och skolkänsla automatiskt när de flesta av mina vänner börjar skolan nu. Det innebär tidiga kvällar, trötta dagar och känslan av att vi närmar oss mörker.

Idag vaknade jag först av Joels mobilalarm ringde vid halv 12 - tidigt tyckte jag. Han skulle iväg till skolan och fixa. Hade även vaknat lite tidigare av att de sprang omkring folk utanför min dörr och installerade larm. Efter att Joel hade dragit och jag hade fått i mig lite mat gled jag iväg till stan och mötte upp Frida, Lollo och Johanna. Det blev kaffe på Waynes, eftersom jag är otroooooooooooooligt koffeinsugen! Har inte druckit en enda droppe cola idag, och igår drack jag bara två munnar. Det är hårt.. tro mig, det är hårt.. Det här är förmodligen första dagen på Tre år som jag inte dricker cola på en hel dag. Hurra för mig!

Appropå hurra så fyller min bror år imorgon. 12 år om jag inte har räknat fel (tiden går så fort och jag tycker fortfarande att han är fem år). Han ska få en Cocacola-burk av mig. Det blir lättare om jag ger bort den. Men ssshhh! =)
Imorgon kväll ska jag hem till Joel, sen ska jag njuuuuuuuuta riktitgt ordentligt av att ligga kvar och dra mig medan han måste upp vid typ 7 och dra till skolan. HAH! (skadeglädje).

Hej på er

Groupie

alltid alltid alltid alltid alltid alltid alltid alltid alltid alltid
alltid alltid alltid alltid alltid alltid alltid alltid alltid alltid
alltid alltid alltid alltid alltid alltid alltid alltid alltid alltid
alltid alltid alltid alltid alltid alltid alltid alltid alltid alltid
alltid alltid alltid alltid alltid alltid alltid alltid alltid alltid
alltid alltid alltid alltid alltid alltid alltid alltid alltid alltid
alltid alltid alltid alltid alltid alltid alltid alltid alltid alltid
alltid alltid alltid alltid alltid alltid alltid alltid alltid alltid



Kärlekens tunga

"Jag hörde trummorna på stan
Dom sa att du lämnat mig
Jag hörde vad demonerna sa:
Och det är slut och ingen kan hjälpa dig
Jag trodde jag sett det mesta
Det har var inte vad jag väntat mig

Låt mig höra kärlekens tunga
Säg att du älskar mig
Kärlekens tunga, kärlekens tunga
Aldrig skall jag glömma dig

Tala till mig

Jag hör alla steg i trappen
Men inga går till min dörr
Nu sitter du som en fjäril i natten
Och pratar som vi gjorde förr
Allt det där om att vara på väg någonstans
När man är tillbaks där allt började

Och du vill höra kärlekens tunga
Säga alla orden igen
Kärlekens tunga, kärlekens tunga
Aldrig skall du glömma mig

Och jag älskar dig Mer än du nånsin kommer att få veta
Och lycka till med allt
Men du kommer att få leta

Jag försaker att gå som en man
Nerför hjärtats ensamma gata
Där kärlek och hat går hand i hand
Sitter jag och bara saknar dig
Nu är allt sagt och gjort
Jag kommer aldrig att få tillbaka dig

Låt mig höra kärlekens tunga
Säg att du älskar mig
Kärlekens tunga, kärlekens tunga
Aldrig skall jag glömma dig
Aldrig skall jag glömma dig
Aldrig skall du glömma mig
Aldrig skall jag glömma dig
Aldrig skall du glömma mig"

texten är guld

Senaste dagarna..

I Fredags var vi först hemma hos Lollo och firade hennes Födelsedag. Det bjöds på mat, bål och tårta. Tårtan bestod av ett marsipan täcke med en bild på Lars Winnerbäck. Vi satt där och taggade lite innan vi fick skjuts till Gasklockorna. Väl framme brände jag upp en hundring på en minut, råkade bl.a köpa en burk Coca-cola för 25 spänn. Observera att det var dagens första centiliter och var därmed mycket värda sina pengar. Vi kikade först på ett par som försökte likna någon slags "komik" på den lilla scenen. Totalt värdelöst om jag ska vara ärlig. Sedan blev det andra bullar. Miss Li kom upp på scenen och värmde upp publiken innan kungen själv gjorde Entré på stora scenen. Vi hade bra platser, såg alldeles perfekt. Lars Winnerbäck kan sin sak, han kan förmedla den där känslan med musiken som just gör musik till mer än musik. Känslan när Musiken och publiken blir ett är ett sällsynt ögonblick. Lars lyckades och jag rös i hela kroppen. De flesta av hans låtar är så känsloladdade för mig att det ibland är nära att det rinner över kanten. Musik har förmågan att väcka minnen och ibland kan det svida till ordentligt inuti. Två timmar höll konserten på, jag njöt hela tiden. Underbart.. mycket underbart.

Efter Winnerbäck gick vi mot stan, mötte Joel och vi drog till Max. Efter en mätt mage var jag fruktansvärt trött. Somnade nästan på vägen hem till Joel. Åkte därifrån igår kväll, därefter kom Johanna hit och vi kikade på film. Helt plötsligt dök Niclas upp, lika oväntat som alltid. Johanna drog hem efter ett tags kortspelande och jag och Niclas kikade på Wanted. Den var faktiskt helt okej för att vara pangpang-film.

Imorgon ska min snygging skriva prov som avgör om han kommer in på Bygg eller inte. Jag ska hålla tummarna, sedan kommer han hit och sover med mig =)

Borde även ta mig i kragen imorgon och ringa um, måste även till hälsocentralen och lämna prov.. Det gäller bara att komma till skott. Appropå kroppen så har jag en tid bokad den 2 september då jag ska vaccinera mig mot Livmoderhalscancer.

Jag sover i mitt inre

Tröttheten i min kropp är enorm. Det hjälper inte hur mycket jag än sover, samma ständiga trötthet sveper över mig ändå. Önskar jag någon gång fick känna mig riktigt utvilad. Drömnarna om nätterna håller mig kvar i någonslags stadie mellan sömn och vakenhet.

Skolan börjar snart, men jag är faktiskt tacksam över att vi börjar den 28:de istället för nu i veckan som resten av Gävles skolor. Jag behöver verkligen några dagar till med lov, jag behöver få chansen att inte göra någonting alls. Jag har haft ett underbart sommarlov, dock har jag inte en enda gång känt att jag inte har något att göra. Jag har haft fullt upp från morgon till kväll enda sen den 13de Juni. Det har inte funnits en sekund för ro och vila. Mig har det passat perfekt, eftersom jag inte klarar av att bara sitta still utan att syssla med något i mer en 1 timme. Mitt mentala psyke klarar inte av det helt enkel. Det börjar krypa i mitt inre på en gång.

Efter alla dagar med hets har det kanske lett till att kroppen säger ifrån, jag är totalt utmattad. Men det är svårt att ändra på sig själv, det är näst intill omöjligt. Ibland önskar jag att jag var någon annan än den jag är, men för det mesta är jag faktiskt skapligt nöjd att jag blev just jag. Ibland.

Växlande molnighet

Kom nyss hem från Joel.
Igår myste vi hela kvällen framför teven och i bubbelbadkaret, jag var facinerad utav lamporna som bytte färg av sig själv. Sedan sov vi alldeles för länge idag, inte förrän halv 3 gick vi upp. Han lagade korv och pasta till oss, mat är alltid bra. Vädret var underbart, vi satt ute och åt och jag kunde gå till Bussen med bara tee. Under den korta bussresan från Bomhus till Gävle Centrum hann det komma en störtskur av regn. Väl framme i stan klev Sara (hon är nog den sötaste jag vet) på och nu är jag hemma. Tänkte göra mig en sallad snart, hoppas på sällskap och kortspel ikväll.

PUSS

Because of you

Idag har det varit en slapp dag.
Jag och Joel gick upp vid 2 och lagade mat, senare kom Frida, Johanna, Sara, Lollo och Sandra. Vi käkade glass vid Åby, spelade kort och nu ikväll har vi varit och tagit ett dopp på Valbobadet. Marre och Madde var även med. Efter doppet gled vi mot Donken och tjockade lite, jag åt middag för 3:de gången idag. Fast jag inte ens gillar Donken längre..
Jag älskar mat och jag älskar people.

Det finns även vissa som jag inte skulle tveka en sekund med att radera från denna jord. Personer som kan få mig hjärta att dunka så hårt av irretation och ilska att jag skulle kunna spränga ett helt hus. Personer som en gång har varit någon i mina ögon, som nu är lägre än marken själv.

Imorgon blir det nog Köpis en sväng och sedan ska jag till Joel och bada badkar. Kanske sover kvar också, beror på om jag ska till Stockholm på Onsdag för isåfall måste jag upp TIDIGT och det vet jag inte riktigt om jag pallar.. Å andra sidan skulle det vara skönt att glida bort lite igen.

<3 JOEL


Du måste finnas

Så glad att du finns och att jag får vara i dina händer
Känner mig trygg, en ovanlig känsla, du är guld


One minute

Tiden går på tok för fort, ett faktum som jag konstaterat sedan länge men verkligen fått bekräftat denna sommar. Nätterna börjar bli kallare, kvällarna mörkare, solen smyger bakom trädtopparna alldeles för tidigt. Tiden rinner ur mina fingrar, mitt liv rinner igenom, jag hinner inte med. Snart börjar skolan igen, jag mår illa vid tanken. Jag mår illa p.g.a jag ser enbart de gråa dagarna framför mig, en lång tid av höst, slask, löv och kyla väntar - den värsta tiden på hela året. Varför ska man börja skolan just då? Varför ska något som i sig är ganska kämpigt alltid börja på den mest dystra tiden av ett jordsnurr?

Det är inte det att jag ogillar skolan, det är en plats där jag faktiskt trivs rellativt bra. Det handlar inte om skolan i sig, det handlar om de mörka tidigarna morgonarna, de långa dagarna, de mörka eftermiddagarna, de fullproppade bussarna, den ständiga hetsen, den dystra stämningen av höst som känns i luften med ett huvud som konstant dunkar av oro, stress och sömnbrist.

Jag ska försöka springa ikapp tiden.

Over

Cityfesten gick som vanligt, lika fort över som den började.
Idag är det mer Söndag än vanligt i kroppen, jag är helt genom-sliten efter fyra dagars festande och allt för lite sovande. Har haft mycket skoj och träffat lots of peoples =) Jag älskar sånt där, glada människor, god mat och bus.

Det har hänt en hel del saker de senaste dagarna, finns inte en chans i vägen att jag kan skriva upp allt här. Det skulle bli ett alldeles för långt inlägg. Ett urval är att Sara har fyllt 17, jag har varit på Dop, tjänat 400 spänn tillsammans med Frida genom att visa en kille vägen, gjort av med många hundralappar på mat, svept i mig pengar i form av alkohol, skrattat, blivit tillslagen på näsan av Lollo (hihi), ätit Fish n Chips utan Fish varje kväll - behöver jag fortsätta?

På fredag fyller Lollo år och efter lite kalasande där ska vi bege oss mot Gasklockorna och uppleva en magisk stund igen - Winnerbäckkonsert! Jag längtar så det kittlar i magen.-

Idag och ett par dagar framåt har jag bestämt mig för att chilla mig igenom de kommande dygnen. Vaknade vid 2 idag, ska försöka frescha upp mig lite med en dusch, kasta ut massa skitgrejer ur mitt rum och byta sängkläder. Försöka frescha upp livet helt enkelt, det kan ju behövas efter dessa dagar. Närmare kvällen kommer Joel hit och vi ska bara mysa enda tills imorgon.

Hellström

"Allt roligt börjar
och slutar med
att vi är nere och ute igen
men vad behöver vi
egentligen?

Jag vänder mig om,
hon bara ler
allén är inte så dålig ändå
när du går brevid
och det är så jag säger det.."

Tack till musiken.


I wish I could explain

Vädret kan dra åt helvete, det kan ett par till också förresten.
Nej, det kanske var lite väl hårda ord men i alla fall försvinna från Gävle så jag slipper se dem. Kunde man deleta allt i mitt huvud skulle jag gärna göra det också. Det finns liksom för mycket där inne som inte får plats, och det tar mycket energi från min själ.

Inatt sov Lollo och Yttis här, vi somnade 4-5 och Yttis skulle upp och jobba vid 6. Innan vi somnade tittade vi på Karlsson på taket, värt att nämnas eftersom det är en otroligt bra film faktiskt. Vill även skänka ett tack till Statiol som fixade fram en Godnatt-macka i form av en French Hotdog inatt, alltid lika smakligt.

Idag har jag varit på stan en sväng först, sedan till ett hus i Bomhus och suttit i en massagestol och kollat "Vuxna Människor" medan Frida vattnade blommor och lite sådant. Efter det gick jag direkt till Joel och har varit där och mysigt resten av kvällen.

Imorgon börjar den efterlängtade Cityfesten. Med alkohol i blodet konstant i ca 4 dygn och med hundratals människor ständigt runt om sig plus att regnet troligtvis kommer ösa ned, kommer jag vara otroligt sliten om kvällarna. För att inte tala om den kommande Söndagen, fyfan jag känner redan hur jag kommer må då. Dock ska man ta en dag i taget, så vi börjar med att se fram emot morgondagen. Blir förkrök hos någon först, innan vi glider ned på staden. På Fredag fyller Sara år, så då blir det party där. Fårse om jag hamnar helt utslagen på gräsmattan som förra året.. en riktigt trevilg syn kan jag tänka mig.

Joel är ganska mysig faktiskt :$

Det regnar och regnar..

Idag har det varit en av de mest söndagigaste söndagar man kan tänka sig.
Regnet har öst ned hela dagen, himlen har varit grå och tröttheten har varit värre än den har varit på väldigt länge. Jag hatar den här känslan, jag hatar söndagar och jag hatar allt väder som inte har med sol att göra.

Har tillbringat största delen av dagen hos Johanna, lirat kort, tittat på meningslös TV och ätit flottig pizza. Blev precis hemskjutsad av Yttis och nu väntar jag på att Joel ska komma hit och sova med mig. Ska lägga mig och vänta, risken finns att jag hinner somna..

Snart är det Cityfesten, jag vad taggad, men vädret taggar ned mig lite.....!

+cola, joel och vänner som är på bra humör
- regn, skor med hål i, fittiga människor och cola i flaskor

Seem to be

Haft ett väldigt härligt dygn i Söderhamn, med Patrik =)
Åkt båt, ätit jordnötsringar på ett berg, kikat film, letat stjärnfall på himlen, tagit det chill. Kommer bilder på jewnifer.bilddagboken.se senare.

Tåget var lite försenat men nu är jag hemma i alla fall, hungrig som fan!
Väntar på mat och på att Joel ska komma hit och mysa med mig =)

Imorgon ska jag på Kalas hos Bästaida =) det ska bli trevligt.

Puss på er som är bra