Tro

Gårdagen och natten var härlig! Inte många timmars sömn men mys ändå : ) Åkte tillsammans med Jens till stan i morse och mötte upp Frida. Käkade osådära =) kolla lite på coolingen på scen, sen åt vi glass också! Vid 14 tog jag bussen till Skogskyrkogården, urnedsättning med en liten cermoni och sånt. Jätte mycket folk, jag trodde de skulle vara mindre.
Eftersom jag inte är lagt åt det religösa hållet och inte det minsta trorende på bibelns ord har jag andra åsikter om begravning och liknande. Självklart accepterar jag andra individers tro liksom jag vill att andra ska respektera mig och min tro. Jag vet inte vad det grundar sig i, jag har bara valt min egna väg. Det har alltid gjort ont i mig att se andra människor i sorg, jag måste stå emot att inte springa iväg, bort från alla tårar och sorgsna själar. Trots att döden berör mig enda in i själen skulle jag aldrig kunna visa något utåt. Jag vill tro att ni fortfarande finns kvar, att tänka "aldrig mer" känns overkligt. Jag vet inte om jag någonsin kommer förstå, kanske är det heller inte meningen att vi levande ska förstå. Ont gör det, det känns i hela hjärtat. Jag saknar er, ni kommer alltid vara den största delen av min barndom och mitt liv.



Sen bjöd Daddy på korv med mos på Statoil, men det var mest gurkmajonäs - utan att pappa hade bett om det.
Ska sitta ute och njuta lite av att vara hemma nu, sen ska jag iväg till Forsbacka =) blir lite fest och trevligheter innan vi drar mot Sandviken. Inte mitt favoritställe direkt, men vi ska kika lite folk eftersom det vankas cruising.

Det bör vara upp emot 25 grader varmt i luften just nu, solen skiner med lite dis på himlen. Härligt väder, stora chanser till en lyckad kväll =)

Sunny day

Nu har Nicklas fått sommarlov..
han ska sluta här på JB och börja på TPS i höst, tråkigt tycker jag : (  jääättejätte tråkigt faktiskt!  för han är en av dem bästa, det kommer bli såååå tomt.. : ( : ( : (

Sitter i skolan nu och gör ingenting alls.
Lika värdelöst som alltid, men lyssnar på Mattias, Robert och Nicklas konversation här bredvid. Helt bäng alla tre =) Lunch om en timme, sen är det naturkunskap. Om jag känner Baloo (läraren) rätt så kommer vi få sluta runt 2 eller något sånt. Han är grym, han är mycket grym : )

Ikväll ska jag hem till en härlighet och mysa hela kvällen och hela natten!
Imorgon händer det både trevliga och icke-trevliga saker..
urnedsättning och sedan fest på kvällen tror jag, blandad dag!

Ska ta tag i mitt liv nu, eller ne förresten =) ha en bra dag i solen!

Sol sol och åter sol

Vem det nu är som har bestämt detta fantastiska väder så vill jag tacka den med hela mitt hjärta. Värmen stiger och det verkar fortsätta ett tag framåt. UNDERBART!

Sitter vid Jessicas dator i skolan nu, min har jag inte ens tagit med mig. Kom precis in utifrån, stekt lite i solen och käkat macka och cola =) Slutar om en timme, ska dra till stan och käka sen leka med några sånna där människor.

Härliga tider, underbara tider och softa peoples.
Ha en bra dag!

J !


Tänk om..

Det finns så mycket tankar innanför mitt skallben. Tittar du riktigt noga in i mina bruna ögon kan du möjligtvis skåda tusentals ord och bilder som fladdar förbi. Så proppfull känner jag mig, som att det snart väller över med tankar och ord.
Jag menar inte sådana tankar om vardagliga sysslor, var jag ska sätta mig på bussen eller varför mcdonalds priserna höjs. Nej, jag menar andra tankar, värdsliga tankar, större tankar. Tankar om livet, tankar om existans och tankar om olika individers livsöden. Jag tänker även mycket på vad jag tror på, vilket håll jag är lagt, vilka åsikter jag vågar stå för och hur mycket mig själv jag vågar vara.
Jag vet inte om det beror på att jag är en tjej fylld med ovanligt mycket fantasi och drömmar. Kanske handlar det om att allt jag får höra lägger jag in i mitt huvud, istället för att tala ut om det på plats bearbetas allting sakta och grundligt inom mig vid senare tillfällen. Den allt oftare komna huvudvärken kanske har en anledning. Jag (som alla andra) proppas dagligen full med intryck och åsikter. Vissa klarar säkert av att hantera dem i samma stund som intrycken tas in. Men jag är inte "vissa". Jag är inte som någon annan på något vis så varför skulle jag vara det i detta ämne?
Inuti min skalle snurrar det runt tankar om precis allting. Det handlar inte bara om mitt liv utan även andras. Inuti argumenterar jag med mig själv om varför saker är som det är, varför han och hon handlar på det vis som de gör och varför ingen pratar och ifrågasätter sina egna tankar och funderingar mer än vad de gör. Självklar förstår jag att jag inte är ensam med att ha mycket i huvudet, men det jag inte förstår är varför ingen pratar om det. De gånger jag släpper fram en del av mina tankar får jag oftast, näst intill alltid, förvirrade miner och blickar av individer som inte har en susning om vad i helvete jag jiddrar om. Det är inte negativa vibbar som sänds ut, det är bara förvirrade. Jag kräver inte heller att någon ska förstå mig, jag känner bara att ibland måste jag dela med mig. För mig är tankarna normala, min förmåga att normalisera verkligheten ser förmodligen annorlunda ut än vad personerna jag försöker förklara mina tankar för gör.

Jag ljuger om jag säger att det inte tär på mig. Det krävs mycket energi att ständigt gå omrking och tänka och sedan även tänka på varför jag tänker som jag gör. Jag vet inte vad jag mer kan göra åt detta än att öppna mig om det. Jag är förvisso ingen duktig talare men att skriva ut det jag känner får det att lätta på trycket en del. Jag har vänner som förhoppningsvis lyssnar på mig, jag har en mamma som är duktig på att lyssna och jag har en kurator som jag går till varannan vecka. Jag gör allt jag kan för att få ur mig det jag vill ha sagt. Dock kan man inte dela med sig av allt, jag delar uppskattningsvis med mig av en femtedel av allt som snurrar inom mig.

Jag drömmer mycket, både på natten och på dagen. Kanske mest på dagen faktiskt. Jag dagdrömmer om saker som kunde ha skett, kanske kommer att ske eller som aldrig kommer att inträffa. Jag drömmer om vad jag skulle vilja säga till vissa personer, vad jag skulle kunna förändra och varför jag inte gör något åt det självklara.

Jag önskar någon mer än jag kunde dela med sig lite mer av de inre tankarna, det skulle bli så mycket lättare att höra att det finns fler än jag. För nog sjutton tänker alla, utan att tänka på det. Varför ska tankar vara så privata att man nästan inte ens själv får ifrågasätta dem? Vem har bestämt det? Jag tycker alla borde tänka högre, börja höja sina tankar istället för röster. Ta upp de djupa tankarna utan lösning, det är faktiskt intressant att höra.

En sån underbar dag..

Haft en helsoft dag, ovanligt soft!
Va i skolan ett par timmar, lyssnade på två föreläsare bl.a. en kvinna vars ex-man tidigare misshandlat henne i 10 år. Hennes historia berörde mig djupt, då menar jag verkligen djupt. All hennes smärta pressades in i mina öron och rakt in i hjärtat. Det var väldigt jobbigt att lyssna på, dock samtidigt intressant. Övervägde att gå ut därifrån, men jag stannade kvar. Vi har även haft henne som vikarie ett antal gånger, hela min bild av henne förändrades genom att få veta hennes förflutna. Det var en skum känsla.

Efter det drog jag till stan och käkade med Nicklas, Tim och Jocke =)
Orkade inte dra tillbaka till skolan, är fortfarande inte riktigt pigg, så jag drog till Forsbacka istället. Sara och Frida hämtade upp mig med båten vid Konsum och vi gled hem till Sara. Suttit ute och stekt i flera timmar, lyssnat härlig musik och druckit cola. SOFT SOFT SOFT!

Det bare blir

Legat och stekt hela eftermiddagen, hinkat i mig cola och mått härligt.



Fick sällskap senare, käkade lite jordgubbar och sånna där lila, runda med fjong på (minns inte vad de heter!). Kroasong kanske? ne, det är ju sånna där bakverk..

Mår mycket bättre nu, i morse var det inge vidare med hälsan men nu är jag snart på topp igen =) Ligger och kollar på en totalt värdelös film som jag redan har sett några gånger tidigare. En svensk tolkning av skräck, ni kan ju lista ut att resultatet knappast kan vara professionellt. Inget ont om svenska filmer, jag gillar de, men när det gäller genren skräck och rysare har jag aldrig sett något som har fångat mitt intresse.


Imorgon är det tydligen någonslags tema-dag i skolan. Vilket resulterar till att vi inte slutar halv 12 som det var sagt. Men får tänka på att det inte är långt till sommarlov nu, inte långt allt faktiskt. På fredag är det två veckor till avslutningen!

Apperopå denna fredag så händer det andra trevligheher även =)
och dagen efter det är det Lördag och då kan det bli partaj med softa peoples!


och han är ju så bra!

Värdelöst

Nu är engelska redovisningen avklarad, skönt!
Har även stoppat i mig lite lunch och känner mig allmänt mätt och glad.

Nu såhär efter lunh fick vi tydligen gå hem, SLAPP SKOLA!?
blir ganska less, känns så onödigt att gå hit.
Funderar på om jag ska åka hem och steka eller sitta kvar här ett tag..
ingen annan skola har väl slutat så det finns ingen att umgås med ; (

Ska leta upp ping-pong nu så vi kan bli klar med ljudredigeringen
så ännu ett projekt blir avslutat =)

Hej!


Allt utom piggare..

Huvudet känns fortfarande helt bombat, nyser och snorar som aldrig förr.
Gruvar mig inför natten, kommer inte bli speciellt många timmar somn kan jag tänka mig, Att jag även måste till skolan imorgon gör det hela inte bättre. Måste dit och ha den vidriga redovisningen på engelska, avgörande om jag ska klara Godkänt och fler tillfällen finns det tydligen inte. Har fortfarande feber och det ser inte speciellt ljust ut inför morgondagen. Jag offrar inte mycket för skolan men den här gången somsagt måste jag gå dit och genomföra redovisningen.

Har försökt pallra mig in i duschen hela dagen, NU ska jag ta tag i det.
Senare blir det teve och fortsatt chillin'

Sweetness


Tror det finns en högre plan för oss två

hjärta hjärta hjärta hjärta hjärta hjärta
hjärta hjärta hjärta hjärta hjärta hjärta
hjärta hjärta hjärta hjärta hjärta hjärta
hjärta hjärta hjärta hjärta hjärta hjärta

Snorunge!

Har inte sovit många timmar under den gångna natten..
försökte peta i mig lite felix-färdig-mat men det smakade inge vidare.
Har suttit ute ett tag men jag blir tokig för det gör så ont! Sen gick solen ändå i moln så jag släpade mig inåt. Sitter i soffan nu och tankar ner lite filmer. Sju skräckfilmer faktiskt, blev själv förvånad över mitt val av genre. Får inte igång någon av filmerna på den andra datorn, varken i mediaplayer eller VLC, så jag får lägga över dem på skoldatorn och hoppas de fungerar där. Tekniska prylar får mitt tålamod att sänkas ännu mer. Hatar när saker inte fungerar och när man inte förstår vad sjutton som är felet! Håll tummarna att det funkar nu...

PUSS

Det går bra nu

Ännu en dag med strålande solsken, det är härligt!
Dock är jag krasslig idag, inte bara krasslig förresten utan riktigt riktigt sjuk. Började känna av det igår och inatt bröt det ut totalt. Ögonen har runnit hela natten och vaknat varje timme av att jag inte kan andas. Har även feber.. Känns som att någon har nockat mig, bihålorna sprängs nästan. Inge vidare kul alls kan jag försäkra er om.  Så imorgon blir det ingen skola.

Försökte sitta ute och steka ett tag, men det finns det inte ro till när man är förkyld och känner sig helt bombad i huvudet.  Synd när det är sånt fint väder. Mammas bror och mormor var här och vi fikade lite tårta, det var mysigt : )
På eftermiddagen drog jag i alla fall till Bomhus och myste med en underbar person, Puss på honom!

Nu ska jag snart slå igen både datorn och ögonen och försöka sova medan treon fortfarande verkar. Att vara sjuk är inte min favorit känsla direkt, men jag har så många andra känslor i kroppen just nu att jag mår väldigt bra ändå =)

Lite kerlek på gång :$


Kortbyx-tid

Gårdagen var mycket trevlig och god, tillbringade 7 timmar hos Frida och firade henne i förväg, hon fyller nämligen år idag, Grattis på dig! Maten var underbar och jag mådde bra : )

Dagen har varit solig hela dagen, klarblå himmel och skaplig värme =)
Dock är det en ont-i-huvudet dag, man kan ju undra vad det är för fel..
så fucking ont i bakhuvudet så jag tror jag blir tokig! ursäkta språket...

Har varit på både stan och köpis, med Lollo och Sara vid min sida.
Köpte morsdagpresent och korv med bröd, härliga grejer det!

Nu ska jag kasta i mig lite mat sen kommer Yttis och hämtar : )
det bir chillkväll i Forsbacka, bada bubbelbad och lite sådant mys, blir även snegla på Charlotte Perelli när hon INTE vinner Eurovision Song Contest. Hela söthögen kommer vara där, jag gillar att umgås =)

Ha en bra kväll folket!


Härligt väder

Dagen har varit softare än vanligt!
Började halv 11 på TV4, det var intressant faktiskt =)
sen blev det käk på nian, Sara kom också. Sen till skolan men vi fick gå efter en kvart, fast vi stannade lite endå. Sen drog jag, Elin och Nicklas till stan och käkade glass i solen!

Nu ska jag iväg på kalas hos Frida.
Mat och vara social med underbara människor, kan det bli så mycket bättre?


Jag älskar mitt liv
Skulle inte byta bort det för tusen miljoner just nu
Känslorna bubblar inom mig och jag vill bara le hela tiden
Jag är annars alltid så duktig på att klaga,
dags att börja berätta det positiva också, för det
är positivt

Love freedom like I do

Dagen har som så många andra dagar varit helt soft.
Inte sådär överdrivet mycket att göra i skolan, ingenting faktiskt. Hade inte ens datorn med mig, vi fixade bara lite med intervjun och sedan drog jag vid 11 till stan. Mötte upp Sara, Frida och Malin, käkade gott på nian (som så många andra gånger). Sedan drog jag och Sara till fjärran och tränade ett par timmar. Ovanligt jobbigt på gymmet, sedan bubblade jag medan hon fejksolade. Satt och lekte med en röd leksaks-båt och låtsades att den var på riktigt, men det kom in så mycket vatten i den så den sänktes gång på gång. Så jag gav upp.

Efter Fjärran drog vi till Stan och mötte resten, gled mot Valbo och hade ett par trevliga timmar =) Fick korv med strips också (A) Mat är.. somsagt det bästa jag vet och om jag fick så skulle jag äta små portioner varannan timme, iofs blir det många måltider för mig under varje dag, så jag är nöjd  : )

Sitter i soffan nu, helt slut i kroppen.
Ska slå igång en film, vi snackade om Beck - Flickan i jordkällaren idag, så jag blev sugen att se den igen.
Eftersom en härlighet har trollat och hoppat bort molnen så har solen skinit över Gävle i stortsätt hela dagen, det tackar vi för!


Musik är löv

Så typiskt att solen sticka fram på kvällen..  DAGEN DÅ?!
Imorgon hoppas jag att Jens har trollat lite så solen skiner på mig =)
annars kan det bli svårt att komma upp,
måste försöka komma i tid imorgon.. dehär går ju inte längre!
Ska bara till skolan och spela in och redigera ett ljudklipp,
sen kan det bli gym med Sara sen fixa lite annat ; )

Jag är lite ledsen i ögat för att jag missade Gossip Girl igår..  Visserligen var det viktigare för mig att se Andra avenyn i sändningstid men det känns ändå surt!


Jag tror jag är i någonslags på tok för tidig 40års-kris.

Nothing else matters

Efter skolan drog jag till stan,  Subway och gled sedan runt med Nicklas och fördrev tiden i några timmar =) Trevligt trevligt! Sedan träffade jag lite annat folk och nu är jag hos Frida med Sara. Kan tänka mig att det blir chill här i ytterligare några timmar och sedan rulla mig upp på åsen och hemåt.

Helt slut i huvudet idag, sovit allt för dåligt inatt igen...

Andra avenyn

Så har sista avsnittet av andra avenyn sänts. Alltid lika frustrerande och irreterande med sista avsnitt som slutar med ouppklarade problem, dock är jag medveten om att det är det som är meningen. Vi ska bli lite lätt upprörda över att inte få veta allting på en gång, för att vi sedan ska titta kommande säsong. Jag genomskådar den kära Televesionens baktanke, och jag beundrar de för att de får mig på kroken.

Angående Andra avenyn så tycker jag att Roland är en riktig man, han skulle jag då inte säga nej till (misstolka inte!) lika så Tony. Härliga män som egentligen vill åstakomma något gott men alltid hamnar på fel spår utan mening. Eller egentligen är dem kanske inte så goda, men de ser härliga ut, lite små mysiga sådär.

Efter skolan fikade jag med Julia och Melinda på Waynes =) det var trevligt, jag har saknat Melinda sedan hon slutade på JB. Det blir ju inte att man ses så mycket utanför plugget.. tyvärr. Aja. efter det drog jag hemåt, Frida hängde med och vi drog och köpte pizza till oss och min bror. Käkade och chillade ett tag och placerade sedan våra ass i soffan i vardagsrummet. Hon drog nyss hem, trevlig kväll må jag säga!

Helgen är redan i stortsätt planerad.. känns bra eftersom jag av någon anledning är en individ som gillar att ha aktiviteter planerade. Somliga lever och tar dagen som de kommer, jag tar också dagen som den kommer men vill gärna ha ett hum om vad som ska hända den kommande veckan. Det har förmodligen att göra med att jag vill kunna känna mig förberedd. Hursomhelst så ska jag som tidigare nämnt på födelsedagsmiddag på Fredag. På lördag blir det chill i kära Forsbacka med mina sweetest. Det blir nog bada i Saras bad och bara ta det lugnt. På söndag ska jag tillbringa några timmar med den härliga mannen =) Så för en gång skull längtar jag efter söndag, helt otroligt.

Spola fram tiden några dagar?

Skin skin som den sol du är

Fått elev rapporten. Grön i allting!
Känns härligt att det lönar sig att vara här varje dag och lämna in allting i tid. Har även bara 1 % ogiltlig frånvaro (8 h) men 3 % giltig (16 h) : O men jag har sett till så jag har fått Grön frånvaro då jag egentligen inte alls bör ha det, och det är ju duktigt ; )

Sitter på engelskan nu, ska försöka skriva ned lite om det indiska kastsystemet. Redovisning nästa vecka, vi får väl se hur det går. Än så länge har jag bara fått ihop två meningar och det på svenska..
Efter lunch ska vi till Sveriges Radio och sen ska jag, Julia och Ida träffa Melinda tror jag, hoppas =) Nu vill jag ha mat! hungrig som en sån där bjööörn.

Guld är värt att kämpa för


Dagen?

Hos tandläkaren gjorde dem illa mig jättemycket, men kanske mitt eget fel eftersom jag sa nej till bedövning. Slipade bort nästan halva framtanden och fyllde igen det, ilade enda in i huvudet! Sedan drog jag till skolan, hann bara käka sen iväg till bussen igen. Gled ner på stan, bytte buss för vi skulle till Hemlingby och ha idrott men vi tog fel buss så vi blev avsläppta i Sörby. Så origenterade vi oss rätt och hittade tillslut upp till hemlingby. Väl framme strejkade både mitt huvud och mina lungor så jag fick sitta ned och ta de easy ett tag. Då hann alla andra springa iväg in i skogen med kartor och kompasser. Efter ett tag tog jag mig i kragen, gick och drack vatten och försökte fokusera på verkligheten. Så jag gav mig iväg i skogen jag med. Hittade inte en enda kontroll, och att försöka lokalisera sig med hjälp av kompassen var ingen idé, jag förstod ingenting. Tillslut hittade jag något som jag kunde origentera mig till på kartan och tog mig ganska så snabbt tillbaka där jag startat. Sen gav jag upp.

Fick skjuts hem till Valbo av mor och far som var i trakterna, hamnade hos Frida och vi åt jätte god mat =) Sara och Johanna passerade även. Vandrade sedan hem med solen i ögonen, och eftersom sol betyder energi så blev jag både piggare och gladare inuti.

Imorgon har jag för mig att vi ska studiebesöka Sveriges Radio med skolan, det kan bli intressant =) På fredag är jag bjuden på födelsedagsmiddag, mycket mycket trevligt är jag säker på att det kommer bli!

Sitter nu bänkad i soffan med fötterna på bordet och med handen i en påse chips. Vilket sunt liv man lever va? Jo, det är bra härligt. I övrigt är jag ganska lack på något vis, för ni vet.. alltid är de något.

Amazing

Tänk att en enda person kan få allt att kännas bäst. Jag slösar inte nödvändigtvis på ordet bäst, men i detta fall är jag tvungen att göra det eftersom det är sanning. Det pirrar i hela kroppen och jag njuter av varje sekund!


Dock är saker som de är ändå,..jag har ett relativt "stort beslut" att ta. (om man nu kan kalla det beslut) För mig är det iallafall både stort och svårt att veta vad som är bäst. Det behövs en förändring, för jag orkar snart inte längre. Men hur den förändringen ska ske är det jag som ska bestämma. Stor sak för en liten flicka som jag, men nu är läget som det är och jag ska försöka göra det bästa av situationen, som alltid.. eftersom ingen annan gör något..

Good feelin'

Igår blev de mys i Bomhus, idag har jag varit på köpis med mor och brorsan och inhandlat lite grejer som behövdes. Är i behov av en ny bikini.. blir så attans irreterad när det inte finns i min storlek. Det trycker ned mig, eftersom det alltid alltid blir samma problem. Jag vill kunna välja vilken modell jag vill, och att de ska finnas i min storlek. Att varje gång ha samma problem påvisar att man inte ska se ut som jag, det är inte "normalt". Men eftersom jag vet att det finns fler tjejer med min storlek vet jag att jag inte är speciellt udda. Hittade iallafall en bh-modell tillslut. Det fanns två exemlpar med min storlek, TVÅ. Och då letade jag runt på alla affärer på Valbo Köpcentrum. Blir så trött..

Nu ska ja knäppa en cola och njuta av livet, för just nu är allting härligt och värd att njutas! Trots att det är söndag med gråa moln (helt otroligt). Ikväll är de nästan sista avsnitten av andra avenyn, som det verkar blir det umgås med Frida också : )

Dags för skola imorgon igen. Men jag ska till tandläkaren vid 10 och laga min trasiga hörn-tand. Colan sätter nämligen sina spår.. Så det blir lite sovmorgon, soft soft =)

BÄST!


You can make me whole again

Har tillbringat kvällen i Forsbacka, som så många andra kvällar. Vi har kollat talang (zara-sötnos gick vidare) Sen provade Sara massa gamla kläder och blev helt knäpp, så Jag, Lollo och Johanna har fått skratta en del =)

Huvudet gör fortfarande ont, jag är mörkrädd och har ont i magen.
(hoppas att lite klagning förändrar situationen)

Nu ska jag försöka sova så det blir lördag någongång!

I´m so tired

Skönt med lite sovmorgon i morse. Halv 11 var inte dåligt!
Sitter i skolan nu, naturkunskap. Huvudet dunkar och jag är allmänt trött. Känns som att någon håller på och straffar mig genom att sticka in knivar i lungorna vid varje andetag också. Inge vidare skönt kan jag försäkra er om : ) Det verkar inte ens hjälpa med cola, jag tror jag behöver något annat.
Slutar om drygt en timme, har en uppsats att bli klar med tills dess. Heja heja!

Ikväll ska jag troligtvis till Forsbacka och umgås =)
soft kväll sådär, härligt härligt.


Over

Låt bli !

Totalt slutkörd

Just nu behöver jag, cola, energi, treo, mys och någon här!
Kroppen är lagomt sliten efter dagens träning, men det känns ändå skönt med lite sega muskler. Jag och Sara kämpade på ordentligt på gymmet och sedan 30 längders simning. Självklart belönade vi oss själva efteråt, det är viktigt för att det ska vara värt att kämpa på som vi gör tror jag =)

Nu kommer lite people hit och umgås, tjaa!

sko0L

Nyss var jag jättehungrig och lack, men efter en toast, en mazarin och en cola är jag på topp igen! =)
slutar om en timme typ, helt onödigt att jag ens är i skolan. Det enda vettiga jag gör är att sitta och lira bloons 3. Helt meningslöst. Det blir lunch med Sara på nian, jag tror jag satsar på kebab (A) Sedan ska vi dra till fjärran höjder och träna, träna och träna! Skönt ska det bli! Men jag har träningsvärk i magen.

Imorgon börjar vi förmodligen 10.30 då vi ska på studiebesök på Nöjesmix. Sovmorgon för en gång skull : ) Det är även fredag imorgon, vilket innebär helg och mys. Imorgon blir det umgås med brudarna och på lördag umgås med mannen! Soft helg väntar, härligt härligt.


Som ögon när barnen är små

När vi växte opp
Lekte livet vi var evighetens hopp
Det var helt självklart att vår framtid skulle bli
Oförbrukat fri.
Somrar svepte fram
Jorden värmde våra fötter där vi sprang
Rågen gungade och gräset växte grönt
Hela livet var så skönt

Frusna på en stran
Flög vi med drakar medan tiden flöt i land
Vi var barn som ingen ondska kunde nå
Himlen var så blå
Nu tar molnen  mark
Jag var förblindad av att solen sken så stark
Men mina ögon kommer alltid le mot Dig
Kan det begäras mer av mig

image29

Just want you close!

Det svider i ögonen fortfarande
Jag har nyss genomgått den värsta timmen på länge
Att prata om verkligheten får sanningen att kännas mer allvarlig
Det skrämmer mig


everythime, everyday

sk00L ..

har kollat på en helknasig film på svenskan, den var skum, minst sagt! dessutom innehöll den delar av saker som jag är allt utom troende på. Har nyss varit i matsalen och käkat lasange, en av de få maträtterna Sodexo kan lyckas få att smaka gott i munnen, duktigt av er! Sitter och kikar runt på youtube nu, nolifer. Vi har egentligen slutat för dagen, matten utgick nämligen idag. Dock sitter jag kvar med ett gäng andra för jag måste plugga mediekunskap. MVG-uppgiften ska vara inlämnad på tisdag och jag har inte ens läst igenom instruktionerna. Mitt mål är att bli klar med det idag, sen gå hem. För hemma blir ingenting gjort, där hamnar jag bara framför någon film. Kom på nu att jag även ska till kuratorn kl. 13.

Alla persienner är neddragna i klassrummet, så jag ser inte ut. Men det regnar sa någon nyss, fan, jag orkar inte..  har ingen jacka med mig så jag kommer bli lite småblöt om jag går ut nu.

Nåväl, jag är glad ändå =)


Stjärna!

Du är solen som lyser upp mitt liv genom att bara finnas till

NP, matematik del II

Klar med nationella proven för detta år, skönt. Nu gäller det bara att hålla tummen och hoppas att det gick vägen för mig.

Var klar efter en timme, drog till stan, mötte Johanna och Lollo och vi drog och käkade.  Träffade även lite Thorén-ungar. Är tillbaka i skolan nu, har lyckats slarva bort pappret från gårdagens intervju med Nöjesmix. Svaren står nämligen på pappret. Duktig Jennifer, jätte duktigt!

Längtar till bubbelpoolen nu..


Imperfekt

Det som var viktigt rann ut i sanden och blev ingenting. Det bleknar allt mer och snart har det blivit som vad som helst. Sanningen är nämligen den att vi glömmer med tiden. Vi glömmer det som var och det förflutna flyter ihop och går under benämningen imperfekt sammansatt med en herrans massa andra händelser. Det skrämmer mig en del, och det får en känsla i form av meningslöshet att svepa över mig. Vad är det för mening med nya möten om de flesta ändå rinner ut i sand och slutar som ingenting?


Det som var viktigt är inte längre viktigt,
men en gång var det viktigast av allt.


Try

Dagen startade med att jag träffade Julia, Ida och Ping-pong vid tågstation. Sedan vandrade vi mot Nöjesmix-redaktionen (skulle intervjua redaktören i samband med ett skolprojekt). Plingade på vid porten och ingen vågade säga något, men Julia klämde fram ett namn i alla fall. Sedan fick vi komma in och jag tror jag lyckades snubbla över varenda liten tröskel och trapp på hela redaktionen. Väl framme vid intervju rummet fick vi först inte ordning på inspelningsutrustningen, sedan lät vi bandet rulla medan vi intervjuade. Nöjd över insatsen upptäckte vi senare att inget ljud hade fastnat, en fil fanns där, utan ljud.
Känns det bra? nej, inte sådär väldigt bra.
Men vi skrev upp det vi kom ihåg av hennes svar och drog sedan till skolan. Käkade bara där, sedan iväg mot Måsberget igen. Skulle ha idrott och coopers test (ta sig runt 3 km). Jag gick runt med en tid på 28 minuter, men var trots det ganska slut efteråt. Vi skulle även origentera lite, boooooooooring eftersom grundskolan har tröttat ut det.

Drog därefter till stan, mötte upp mina brudar och vi kilade iväg och stoppade i oss lite gott på George. Gled sedan mot Valbo och upp till mitt home.

Imorgon blire träna, skönt!

Nothing is forever

Som så mycket annat i mitt liv så bara snackar jag om saker som inte blir av..
Trots att viljan finns där saknas ork och energi att tag i saker som bör bli gjorda samt relationer som bör styras upp. Saker som är viktiga, men som jag anser kan vänta. Jag är väl rädd att möta sanningen, skräckslagen för att hamna i något slags problem eller bara strula till det. 
Samtidigt lever jag efter mottot att alltid ta chansen när den väl finns.

Lite dubbel moral kanske?

It´s my life

Under den gågna veckan har jag räknat varje centiliter cola som har fallit ned i min strupe, detta är resultatet från måndag - söndag:

866 cl



image28

Cruising

Igår infall den årliga vårcruisingen.
Startade i Forsbacka hos Sara med en hel drös med olika folk. Käk och sånt där trevligt. Senare kom allt mer people från alla håll och kanter. Alkohol, musik och härliga människor.
Senare drog vi in till staden, kanske inte roligast, men träffade mer folk : )


Bilderna finns som vanligt på jewnifer.bilddagboken.se

Sjuka, sjuka ideal..

image27
(Artikeln är tagen från aftonbladet.se)


Jag är så upprörd. Formatera min ilska och upprivenhet till energi och du får en global uppvärmning på några sekunder. Skulle checka lite news på aftonbladet.se och hamnade på denna sida. Ja, nej, alltså, jag har inga ord. 

Låt folk vara som dem är, varför måste det sjuka idealet ständigt göra allt för att trycka ner oss invånare på jorden. Vi är offer, media-offer. Allihop, mer eller mindre. Tänk efter, dessa sköra, tunna, beniga kroppar, hamnar en bild på näthinnnan? Är det en snygg kropp? Vill ni se ut så? Mischa Barton är en av de få högaktuella kändisar som fortfarande ser frisk ut. Hon är inte tjock, hon är inte ens mullig, hon är på gränsen till vad jag anser vara för smal, men hon ser ändå ut att må bra. Jämför bara med Nicole Richi och liknande, ser hon lycklig ut? Jo, hon ler sitt stjärn-leénde, men det ligger så mycket annat bakom. Hon som en gång var så söt, lite små-mullig och såg riktigt välmående ut har brytits ner till något som jag inte har ord för. Det är inte vackert, det är inte skönhet, men det är dagens läge. 
Hon är sjuk och vet ni varför? Hon har sakta men säkert påverkats av alla dessa normer (som säkert kan ses som skrivna regler för många) hur man ska se ut, hur man ska äta, hur man ska träna. Saken är bara den att ingen klarar av att leva så i längden, ingen kan leva utan tillräckligt med mat och måttlig träning. Jag tycker självklart synd om henne, hon har blivit totalt självblind som så många andra ungdomar och kvinnor (ja, även pojkar).
Om jag fick bestämma skulle jag sprida propaganda om vad skönhet verkligen är. Skönhet är välmående, en härlig kropp som det finns både kött och ben på.
Och detta snack om Mischas celluliter, herregud. De allra flesta "normala" kroppar innehåller celluliter, mer eller mindre. Att ha celluliter innebär inte att man är tjock och är i behov av akut viktminskning. Det finns celluliter på mina lår, så jag vet vad jag snackar om. Jag glädjs alltid åt att på badhus se att 9 av 10 liknar mig, och vågar trots det visa sig ute. Majoriteten säger alltså att det är "normalt" att se ut på det viset eftersom flest andel av befolkningen har det. 
Jag är stolt över min kropp. Ja, jag är faktiskt det. Jag äter det som smakar gott i min mun, jag tränar lite ibland och jag mår prima (näst intill perfekt!). Jag tränar för att bli klarare i huvudet, kan inte förklara känslan när man kommer ut i luften efter en timmes gymmande + 30 längders simning. Denna frigörelse, för mig är det träning för psyket att ränsa tankarna. Dock hör jag mig själv Ibland säga "några kilon skulle jag vilja få bort" men i eftertanke ångrar jag mig. Varför vill jag ha bort några kilon? blir jag lyckligare för det? kommer fler att tycka om mig? nej, för saken handlar inte om det. I dagens samhälle får man inte vara stolt, man ska klaga på sig själv och man ska absolut vilja vara smal! Det bevisar att jag alltså aldrig riktigt har passat in i dagens samhälle samt ideal. Jag är emot allt som har med att gå ned i vikt att göra, det är inte acceptabelt i min värld så länge man inte är överviktig och mår fysiskt dåligt. Jag funderar också på vad det grundar sig i, idealet har väl inte bara fötts helt plötsligt? har det alltid funnits där? det är bevisat att antalet anorexia-fall har ökat, alltså är det någon slags trend som har kommit med tiden. Det innebär också att vi kan få bort den.
Ni vet, det är ingen högre makt som talar om för oss vad vi ska göra och hur vi ska se ut. Det är vi individer på jorden som har skapat det, det är mediernas makt och svaga människor som inte kan stå emot, det är det allting handlar om.
Med dessa ord vill jag få fram att du ska leva som du själv vill, äta det du tycker är gott, röra dig för att du själv vill det och ge fan i att föjla dagens ideal. För tro mig, det är inte snyggt  och du kommer i längden inte att må bra.

Läs artikeln så får vi se om ni delar mina åsikter med mig,
annars är ni välkomna att diskutera saken! : )

Nothing can change what you mean to me

Skoool nu, har lurat i Ping-Pong att ringa nöjesmix. Vi ska försöka åka dit någongång också. Har ingen ork att anstränga mig i skolan just nu, jag är hungrig!

"ska du bara hålla på?"
japp, jag gillar min klass ibland.

Slutar om två timmar, ska träna med Sara då.
EFTERLÄNGTAT! undra vad de blir för käk =)
Veckan har gått snabbt, redan torsdag. Det betyder att det är fredag imorgon och dagen efter det lördag, de kommer bli en soft helg som planerna ser ut!

PUSS PÅ DIG!

Just happy to be fine

MUSIK ÄR DET BÄSTA SOM FINNS!



var bara tvungen att upplysa er alla om det ;D

No one

Nationella provet i matematik gick helt okej. Det innehöll de få moment jag behärskar, så vi får hoppas att jag kan få ihop lite poäng till ett godkänt i alla fall, det bör jag väl fixa, eller?!
Drog direkt ned på stan, var bara i skolan en timme. Känns lite smått onödigt att släpa sig upp för en timmes work, men det var väl nödvändigt antar jag. Hann träffa Sara i några minuter på stan, sedan blev det Subway med Ida, Julia och Nicklas =)
Sitter ute, hemma nu. I vanliga fall skulle en Jennifer inte kunna åka hem såhär tidigt och bara vara (jag är alltid rastlös). Solen skiner inte ens, det är både dis och moln på himlen. Det är ändå skönt och jag passar på att fylla på med lite energi i form av syre. Ska läsa 40 sidor mediekunskap också, därav behövs det lite energi och tålamod (som verkar vara omöjligt att träna upp då mina gener vägrade ge mig när jag kom till världen). 


OCH DET PIRRAR INOM MIG.....!


Live on the coce side of life!

Min kurator bad mig göra ett litet expriment.
Nämligen skriva upp hur mycket cola jag dricker under en vecka.
De som känner mig vet att jag oftast har en cola burk i handen, i magen eller i närheten. Är jag utan cola i många timmar drabbas jag av en tryckande huvudvärk mellan ögonen. Jag är beroende, det är inget jag hyschar med. Jag är inte stolt, men det är liksom jag. Coca cola är en stor del av mitt liv, och en dag utan cola är som en söndag med gråa moln. Det låter lite sjukt, men det förgyller min dag =) Jag började räkna igår, är nu uppe i 235 cl. 

Försöker dricka lite mindre än vanligt, känns säkrast så..
Det ska bli spännande att se hur många liter jag har fått i mig vid veckans slut.

image24
ojojoj, hur ska det sluta?

Be with me

Har varit på kalas hos Norström idag =) Både gott och trevligt.

Klar med Websidan till ett företag nu, känns skönt.
Imorgon är det Nationella i Matte, HÄRLIGT? nej.
Slutar efter det iaf.. då blir det nog hem och göra lite vettiga saker. Har både mediekunskap och engelska. För första gången kanske jag ska lägga ner lite tid hemma på plugg? eller nej, jag är inte så pepp på det, det är inte likt mig. Jag har klarat mig så bra hittils med att bara göra skolarbeten i skolan.

Alltid är det något som krånglar, alltid =)

/ J

Bandit Queen

känner att jag måste dela med mig av lite härliga lyrics ibland,
njuuuuuuut!  ;D


Ey yo bust it: when the police come yo she ready for whatever
Never talk to the cops cus she got her mind together
A down to earth mother earth living at the speed of life
She don't need a ring to be my wife
A truly independent woman, not a destiny's child
Not depending on money or fashion to have style
She got nuff style - rough style - diamond in the ruff
Not a dimepiece in the back, she a diamond in the front
Seat by my side, ready to ride
With a smile on her face when she let me inside
What is this? I need a gangsta bitch, I need love
I need a ride or die bitch? None of the above
I need a terrorist chick taking care of this dick
Ain't nothing superficial like marriage and shit
A truly holy matrimony she my homie
I forget about this evil world when she hold me

She love love like I do
She need sex like I do
She love freedom like I do
She need music like I do

I need a bandit queen (a bandit queen)
A real woman that can bring out the man in me
I said a bandit queen (a bandit queen)
Independent enough so she can handle me
Ey yo a bandit queen (yes a bandit queen)
She the mother of humanity
I need a bandit queen (a bandit queen)
She look good, but she not into vanity

I need a riot girl, not a violent girl
but one that knows how to defend herself when they try to quiet her
In this manmade era of gangrapes and terror
Where most men can't face the mirror
She overcome cus she positive
She live in love and she love to live
She love to give and love to take
She don't compete cus she above the fake
She don't deal with no silly silicone
Even when I'm not with her I don't really feel alone
cus there's a metaphysical bond between us
Strong as my penis want the venus
I need the butts and no maybes
I see some ladies tonight that should be having my babies
You know what I mean?
Wanna roll with my team well you know what I need

I need a bandit queen (a bandit queen)
Independent enough so she can handle me
I said a bandit queen (a bandit queen)
A real woman that can bring out the man in me
Ey yo a bandit queen
She look good, but she not into vanity
I need a bandit queen (a bandit queen)
She the mother of humanity

I need a bandit queen, but man it seems
that the whole world is living in some candy dream
They want a plastic screen - not flesh and blood
They want some bad machine - not blessed love
They're stressed enough for ulcers and bloodclouts
grey hairs and great fears of what nots
I feel alone in this cold world
but out of 5 billion people there should be a soulgirl
My soulmate not afraid to hold weight
Baby your soulfood I love it homemade
The way you stir it up I ain't coming home late
Your recipe is so tasty - give me the whole plate

She love love like I do
She need sex like I do
She love freedom like I do
She need music like I do

I need a bandit queen (a bandit queen)
independent enough so she can handle me
I said a bandit queen (a bandit queen)
a real woman that can bring out the man in me
I need a bandit queen
Hey - she ain't living in no fantasy
I need a bandit queen (yo bandit queen)
Yes, pullin' me in like bravendy
I need a bandit queen


Ödet?

Efter skolan var jag först på köpis en sväng, käkade alldeles
för mycket korv med strips ute i den sköna solen med Frida.
Sedan ringde Niclas och beordrade oss att komma dit. Så vi drog och lirade lite fotboll med han och Bobby. Fick en härlig promenad från köpis till Bäck på köpet. Jag var så mätt så det blev inte så mycket fotboll för min del. Senare kom Danne och Yttis och hämtade oss, så drog vi hem till mig.


Händer saker slumpmässigt eller är allt styrande av ödet?
Vad tror ni?


Dutti Jen

Jag fick Godkänt på Engelska-nationella!
Nu suckar ni och tänker; "jaha? Godkänt är väl inge vidare?
Jag är född som VG eller MVG barn och blir besviken över ett G."


Men du och jag är olika, för mig är englska något svårt
och att få godkänt i det är jag stolt över :D

/ J

Femte maj 2005

... ett datum som jag förmodligen alltid kommer att reagera på. Så länge ingenting större sker just denna dag som kan nå upp till den nivån samt ge mig fler känslor. Nu är det ett annat år, en annan tid, det känns till och med som ett annat liv. Det tog ett tag, men idag kan jag vara glad åt det förflutna. Det känns nästintill mesigt att ens nämna det, men något eller någon säger mig att jag måste eftersom den dagen fortfarande betyder mycket för mig.


Sitter i skolan nu, kom försent.. Jag vet inte riktigt varför, men jag kände inte för att ta den vanliga bussen, orkade inte med alla blickar och sura miner från Valboborna. Jag kanske bara inbillar mig, och jag gör säkert detsamma själv. Men idag slapp jag det hellre, det är ju trots allt måndag.

Snart är det rast vilket innebär macka och cola, fårse om vi går till Caféterian eller till GTC. Hungrig är jag i vilket fall. Efter skolan ska jag med Ida till Valbo köpcentrum som i min värld heter köpis. Hon ska klippa sig och kolla runt lite.

Somnade alldeles för sent inatt, tror jag tittade på klockan 04:23 senaste gången. Därefter sov jag oroligt och vaknade varje halvtimme fram till klockan 7.
Nu har solen trängt igenom de gråa molnen och jag
får en impulsiv känsla av att springa ett varv runt jorden.

/ J


En bra dag

Idag har det varit en soft söndag!
Ja, ni hörde rätt, jag har gillat en dag som råkar vara en söndag :O
Började med att jag vaknade och solen sken utanför fönstret, termometern stod på 17 grader i skuggan och jag skyndade mig ut. Efter lite stek drog jag till mormor och fikade gottisaker, åkte med mor och far hem, kastade i mig lite mat och drog sedan och mötte Frida. Vi traskade mot Åbyvallens B-plan där Sara och Lollo skulle lira fotbollsmatch. Forsbacka vann, Sara gjorde t.o.m ett mål =) Yttis och Danne kom även dit och sen åkte vi med dem till Yttis lägenhet. Medan Yttis var helt inne i matchen gick jag och F och köpte foood på nattinatti. Sen lämnade Frida mig med de två pojkarna, och senare kom Lollo  : ) Blev nyss hemskjutsad av Yttis, ska gräva ner mig i sängen och kolla andra avenyn och hets äta en chokladask tror jag. 
Imorgon är det schoool-time igen, men jag lider inte alltför mycket över det. Har även något att se fram emot till helgen, både fest, cruising och annat =)

Just nu mår jag så bra att jag vill le hela tiden och sprida
glädje till varenda en i min närhet! : ) PUSS PÅ LIVET! / J

Söv mig

hittade lite gamla texter, skrivet för nästan två årsedan
kan vara lite fjortisvarning, men just nu passar den perfekt

Jag vill också känna på det där, jag vill kunna förstå
hur det är att ha någon på riktigt, hur det är att vara två
jag vet hur de känns, men bara för en stund
känslan sitter kvar, även med john blund
jag hoppas det är dags nu, hoppas det blir jag
jag hoppas det går bra, ja, jag hoppas varje dag
ibland får jag nudda vid det, känna med min hand
sen vill jag börja om igen, flytta till ett annat land

/ J

Spekulationer utan argument

Madeleine skulle snart fylla fyra år den dagen hon försvann.
Idag är det ett år sedan. Ett år innehållande mängder av tidningsartiklar, spekulationer samt upprörda känslor hos mig och andra.
VAR ÄR HON NÅGONSTANS?
Den lilla söta flickan, var i helvete tog hon vägen? Hennes föräldrar påstår att de känner på sig att hon är vid liv, medan jag känner raka motsatsen. Jag känner mig lite smått elak när jag tänker igenom mina åsikter, men av någon konstig anledning vill jag skylla på föräldrarna. Mina spekulationer är att de skulle ge den lilla flickan sömn-medel för kvällen (det har uppgett att det använts sig av det på henne tidigare) för att hon skulle somna och att de skulle kunna gå ut och äta. Jag tror att vid detta tillfället råkade det, av tillfällighet bli en överdos av sömnmedel. Jag kan inte peka ut något konkret som stärker mina spekulationer, jag har inga bevis, jag har bara en känsla i magen. Jag tror inte att föräldrarna är mördare, jag tror knappast det var med mening att skada sin dotter. Men vem förälder vill medge att det dödade sitt barn? Det måste vara en fruktansvärd sits det lever i, och den sitsen kommer de fortsätta befinna sig i så länge inga bevis kommer fram. Det är lite märkligt att inte tillräckligt med bevis har hittats efter ett år, ännu står det om Madeleine i tidningen och att den och den tror sig ha sett henne här och där. Hon finns inte, jag tror faktiskt inte det. Jag vill inte tro att hon göms i någon källare och blir torterad och möjligtvis våldtagen i samma sekund som jag skriver dessa ord. Jag vill inte tro att det finns fler sådana utsatta barn i världen över. Okej, jag är väl medveten om att det stämmer men i detta fall tror jag inte Madeleine är en av dem.
Jag tror hon är död, jag har somsagt inga argument, men jag tror.

/ J

image23
Madeleine McCann

"En perfekt dag att dö på"

Haft en mycket trevlig kväll, kollat talang och en knasig film
där det var en missbildad familj ute i en skog som åt upp alla.
Citatet ovan ingick även i den sjuka filmen.
Jens har varit här hela kvällen och jag har fått fnissa en hel del =)
heeeeeeeelt bäng! och jag är glad :D

Nu ska jag sova, försöka släcka lampan om jag vågar.
Har blivit så mörkrädd på sistone, ser bara Anders Eklund och andra absurda-pedofil-äckel framför mig i mörkret, det känns som att dem är här, trots att jag är så väl medveten om motsatsen. Dessa vidriga svin berör mig genom att vara psyksjuka förjävliga individer. De är inte värd mina tankar, och speciellt inte mina nätter. Jag vill inte titta, för mina ögon spelar mig spratt och får för sig att det sitter någon i soffan eller på stolen. När jag blundar ser jag bara alla dessa tidningsrubriker och bilder hur Anders Eklund (Englas mördare) tar med sina vidriga feta fingrar på små sköra flickroppar. Okej, han är sjuk men i detta fall är det ingen bortförklaring för min del, det finns ingen ursäkt, ingenting att skylla på.
Någon som kan förklara för mig hur hans logik är uppbyggd?

Ska ta ett djupt andetag nu och försöka slappna av, Godnatt gott folk!

/ J


jag vill vara klar med dig

Det kommer aldrig bli som det var, aldrig samma sak
jag känner mig så stolt, stor och hög som ett tak
Vi har båda haft ont, du vet att jag ibland lider
men det som var är historia, och nu andra tider
På ett sätt är det skönt, att dras med dig är inte lönt
Du förtjänar inte mig, jag förtjänar inte dig
du vet, vi är samma sort, nästan från samma ort
gjort är gjort det var ungt och dumt!

/ J

Ingen bestämmer här

Igår umgicks jag för det mesta : )
Först med Frida, Yttis och Danne, vi drog till donken och käkade,
sedan till Yttis lägenhet som han precis har fått nyckeln till.
en stor fin etta har han lyckats få, härligt =)

Efter det var klockan 23 och de skjutsade mig och Frida hem hit.
Strax därpå kom Niclas och vi kollade film, under filmen drog Frida.  
Filmen var skapligt bra och Niclas stack inte förän vid halv 4 inatt.
Sen slocknade jag ganska så fort kan jag lova =)

Idag har det inte hunnit hänt så mycket, då jag vaknade nyss.
Har satt brorsan i arbete att laga mat åt oss så snart får jag mat i magen!
Det blir nog umgås en sväng med Johanna och Frida senare,
och ikväll vara med Jeeeens : )

PUSS / J

Första maj

Idag är dagen då man ska ut och demonstrera, inte för att jag är så insatt i det, men man har väl hört. Känns inte som att jag skulle vara sådär jätte pigg på att dra mig ut i ett demonstrationståg en dag som denna, en dag efter igår.
Någon som orkar och känner för det?

Gårdagskvällen var iallafall härlig!
Drog till Sara på dagen, sen på eftermiddagen började lite people halka in. Började dricka vid 16, sen gick det bara utför. Den grillade maten som jag så länge hade sett fram emot blev inte jätte lyckad för min egen del. Var inte hungrig just då helt enkelt. Det kan jag dock ångra idag, nu i efterhand.
Härligaste människorna var där, och jag hade en mycket bra kväll =) Vi drog senare även till Gävle och kollade läget.

Bilderna finns på http://www.jewnifer.bilddagboken.se

Idag är en slappdag, som en söndag fast det är torsdag.
Det är en sådan dag som är gjord för att glida runt i mjukisbyxor och med en tofs på huvudet helt ofixad och ligga framför teven med en cola i handen. Det måste få finnas sånna dagar också, jag får inte dåligt samvete för att jag "slösar bort" en hel dag genom att bara låta sekunderna passera utan mening. Senare blir det förmodligen umgås med Frida, checka en film och bara chilla.

Jag njuter av lite ledighet!