Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

Hola amigos!
Sitter på Historia lektion nu.. jag skojar inte när jag säger att jag inte fattar någonting. Det är för mycket namn och årtal för min mentala intelligens!

Längtar till lunchen.. inte för att pannkaka är supergott. Men jag vill bara gå ut härifrån och skrika av mig lite. Sjunga högt och göra omgivningen irriterad. Jag är på sådant humör idag. Trött så in i....

Min historielärare är ny, hon ser tråkig ut och pratar norrländska. Men hon kan mycket! Vi är den första klass hon har som lärare. Imorse kom jag tidigt till skolan för att jag skjutsade mamma och brorsan. Läraren sprang omkring och var helt hysterisk, så nervös och orolig att hon skulle göra fel. Så jag tog ett litet coach-snack med henne. Hon blev faktiskt lugnare, och sedan tackade hon mig när hon väl stod där framme och predikade. Det var väl en god gärning av mig? Hoppas Sankte Per såg mig.

Confused

Det är skrämmande när man känner hur hjärtat drar flitigt åt ett håll. När huvudet stretar emot för att hjärtat inte ska få som det vill blir det mentalt oväder. Just nu tror jag det åskar rejält.

Tillbaks till verkligheten;
har gått i skolan 13 - 16 idag, underbart att få träffa mina pluppor igen!

Sen drog jag hem en liten sväng, hann kika ett avsnitt One tree hill samt äta. Sedan var det att brumma iväg till Forsbacka. Har hängt framför Idol med Frida, Sara, Lollo, Kattkillen och Backman. Avslutade med fettning på Max. Oväntat!

Imorgon går jag heldag i skolan, d.v.s. 9 - 16. På onsdag börjar jag 13 och sedan är jag ledig torsdag/fredag. Nirre nirre..


Men vad ser jag?! klockan är 23:08 och jag som bestämde att jag skulle sova 22:30. Fan också, men hur ska man kunna sova när man är fullt upptagen med att vara vaken?
HEJ

Hjärnspöken

Du monterar frågetecken i min hjärna.
Jag fattar ingenting.


Vill tillbaka till Turkland...


Lite plåster på såren

ÅH SÅ BRA MUSIK DET FINNS!!!!



Alanya

Hemma från Alanya!
Bilder kommer upp på Facebook någon gång. Vi ska träffas hela gänget och sortera bort vad som får publiceras och inte. Det kan bli roligt att se, haha!
Veckan har varit underbar på många vis. Inte det minsta ville jag åka hem..
Har sovit från 13 - 18, nu ska jag iväg. Hörs hej

De fick mig aldrig fastspänd

En till sköning...!


Dagens förklaring i form av låttext

"Jag ger upp, jag orkar inte bli besviken
Som du sa
Det är dags att dra

För vi faller, faller, faller

Jag lyssnar inte längre, jag stänger fönstret
Inget värt nåt, som inte inger hopp
Jag rusar inte längre erat lopp
Jag står kvar, ser ingen plats för mig i mönstret
Jag gömmer mig
Jag värjer mig"

- Lars Winnerbäck - Faller





Men så byter vi genre, här är en grym låt, en glad låt, en skön låt.


Nästa station; Alanya, Alanya

Om exakt ett dygn sitter jag på planet påväg mot Turkiet, Atalya. Därefter väntar en bussresa till Alayna. Jag, Andersson och Lollo åker ned imorgon, sedan kommer Kattkillen och Jonas på kvällen. Pappa kör oss till Arlanda. Flyget går 10, så det blir till att gå upp tidigt..

Om jag är taggad?
JAAAAAAAAAAA!!!

men inte så mycket som jag trodde jag skulle vara.. det känns fortfarande så långt bort när jag sitter här på mediekommunikationen i skolan och har hela eftermiddagen kvar. Antar att det kommer pirra lite i kroppen imorgon, jag älskar att flyga, JAG ÄLSKAR ATT RESA! Har aldrig varit i Turkiet heller, så det blir spännande.

Idag har vi provat studentmössor, så nu är det klart.
Mat snart.. pussen

Fotomanipulation

Fotografiskbild B är KUUUUUUUL!!!
Här är resultatet på dagens uppgift..


Hanna bidrog med sitt öga, google bidrog med spindeln.
Hanna är rädd för spindlar, och jag tror att spindeln är ganska rädd för Hanna också.

Puss

JAG ÄR HELT KÄR!!!

Du får mig aldrig att stå still

Sitter här i skolan, Historia A, och dricker kaffe och äter ost&skink baguett. Inte klagar jag på livet inte, det här duger bra.

Igår hängde vi hemma hos mig. Jag, Frida, Kattkillen, Sara och Lollo. Lollo sov även kvar. Inte skitkul att gå upp imorse.. men man härdar ju ut. Fotografiskbild i eftermiddag. Det är kul! Det gillar jag! Men måste komma på en idé till manipulationsuppgiften..


Nu är jag riktigt dum. Förra veckan hade vi i läxa (vi på Bauer är inte van med läxor, har inte haft det sen nian) att läsa på om medeltiden samt romariket. Om någon vecka har vi prov, och jag har inte läst en sida. Fullt upptagen med allting annat.. och nu skulle jag ju verkligen behöva koncentrara mig och lyssna på vad Historialäraren säger, eftersom hon har en genomgång på allt jag skulle ha läst. Men vad gör jag då? Sitter och spelar spel och funderar på vad det kan vara för mat i skolan. Nu har jag missat allting.. där rök min chans. Det är inte direkt svårt att lyssna ett par minuter. Blir så jävla trött på mig själv ibland.

Jag vill så mycket

Fredag Fredag Fredag!
Det sitter fint, för jag behöver vila. Ikväll ska jag bara ta det lungt hemma, sen till Johanna och umgås med Andersson, Kattkillen med flera. Blir väl kika TV kan jag tro.

Imorgon är det 20årsfest för Rickard. Han har hyrt en lokal någonstans, det blir nog nice =)
Sitter i skolan nu, samhällskunskap... orkar inte tänka idag. Har sovit dåligt p.g.a mardrömmar och nästäppa.

Jag håller ju på och gå igenom One tree hill säsongerna, är bara på säsong 1 en så länge. Igår var denna låt med, och jag tycker den är riktigt mysigt.


HUR UPPRÖRD KAN MAN BLI PÅ EN FREDAGFÖRMIDDAG?

Folkfrontens punktprogram

Våra grundläggande mål:

1, Sverige skall även i framtiden vara svenskt: Endast människor som tillhör det västerländska genetiska och kulturella arvet, där de etniska svenskarna ingår, skall kunna vara svenska medborgare.

2, Sverige skall styras av svenskarna: Icke-svenskar skall ej tillåtas ha maktpositioner inom det svenska samhället.  (vem fan är svensk? om vi ser tillbaka Sveriges historia så har människor ständigt utvandrat och invandrat. Det innebär att det är få i Sverige idag som är totalt "svensk-blodade" Så vad tänker ni Folkfronten, vill ni att Sveriges befolkning ska minska så radikalt?)

3, Sverige skall styras för svenskarna: Alla politiska beslut skall utgå från vad som är bäst för de etniska svenskarnas intressen.

4, Sverige skall styras på ett så ändamålsenligt sätt som möjligt: Statsapparaten skall ledas av ett modernt statsskick som så effektivt som möjligt gagnar svenskarna. Statsskicket måste bygga på kompetens och ansvar, och dess uppgift skall alltid vara att tjäna befolkningen, aldrig tvärtom. Det styrande systemets ledord skall vara förbättring, utveckling och hela folkets väl.

5, Sverige skall ha ett faktiskt självstyre: Gärna samarbeten med andra länder men inga avtal som innebär att överstatlighet accepteras.

6, Sverige skall vara ett tryggt land att bo i: Trygghet, såväl individuell som ekonomisk, skall vara ett av samhällets fundament. (vad vet ni om trygghet?)

7, Åsikts- och yttrandefrihet: Alla frågor skall vara fria att diskutera i Sverige, forskningen skall vara fri och inskränkning av den personliga integriteten genom statlig övervakning av icke-kriminella medborgare skall ej tillåtas.

8, Svenskarna skall äga de svenska resurserna: Betydande svenska naturresurser och allmännyttig verksamhet skall ägas av det svenska folket, vilket innebär att all vinst från sådan näring återgår till befolkningen och inte till utländska eller enskilda intressen. (ännu en gång betonas "svenskarna".. är jag svensk? kan jag känna att jag ingår i gruppen "svenskarna"? Nja, jag vet inte ens om jag vill vara en av dem. Det är helt sant.)

9, Folkgemenskap och social rättvisa skall genomsyra samhället: Klassplittring skall ersättas med klassgemenskap där hela folkets kreativa och produktiva insatser värderas högt och ingen samhällsgrupp tillåts avancera på bekostnad av någon annan. (okej, så vad kallar ni att sortera ut "icke-svenskarna" från samhället? Om det inte är klassplittring? Vad fan är det då?)

10, Sverige skall ha ett starkt miljö- och djurskydd. Sverige har en unik natur som är värd att skydda och bevara. Livsmedelsindustri och annan verksamhet där djurhållning ingår måste vara etiskt hållbar.

 

Dream on Folkfronten..  dream on.
Ni kommer aldrig få styra Sverige.
Ursäkta svordommarna, men jag blir så förbannad!!! Jag håller helt enkelt inte med er.

Gagagaga

Så jävla grymt

When you miss someone the most

Börjar skolan nu.
Har varit på HC och lämnat några droppar blod. Allting såg okej ut, men ska tillbaka till en läkare och kika lite närmare på det. För jag är så yr att jag knappt vågar köra bil. Ska även kolla upp varför magen är som den är. För jag orkar verkligen inte med det här längre, och då har jag stått ut ett par år. Ibland är det bättre, men ibland är det faktiskt outhärdligt. Jag blir så begränsad och det passar inte ihop med mina stora drömmar!

Vad har jag för lektion nu då? Jag vet inte riktigt. Något med UF iaf.
Tror vi ska börja fila på en affärsplan samt registrera oss i UF. Men vi måste komma på ett namn på företaget först.

Jag sitter här och nyser, sprider bakterier i hela klassrummet. Hehehehhe

Vi sitter inne hos Älvan... gillar inte det.
Vill hellre vara i vårt klassrum med min älskade klass och bara sitta och snacka skit!

Ikväll blir det kolla fotboll på Interpool med lite people. Jag som är såååååååå fotbolls intresserad ;) jag är mer intresserad av sällskapet och kanske någon cider. Efter skolan ska jag lämna bilen till mamma och sen glida iväg mot nynäs på ett litet hemligt möte. Sen ska jag upp till mormor en snabbis och byta om.

Om några timmar lämnar Sanna landet och flyger till Libanon. Jag kommer sakna henne, hon har all energi som jag saknar. Ett hjärta till henne!
Nästa lördag är det ju min tur att lämna landet, igår bokade Kattkillen och Jonas också resa till Alanya. Så det blir jag, Lollo, Andersson och pojkarna! Det blir grymt.

Nej nu måste jag gå och kissa, kanske ska försöka lyssna lite på vad Therese står där framme och mumlar om sedan. Hej på er

Tror det finns en högre plan för oss två

Hur många gånger kan man ge upp?
Och hur många gånger kan man ta upp det igen?
Hur länge orkar två själar försöka?

Tack för att One tree hill har underhållit mig ikväll. Och Frida.
Dags att sova nu, men först lyssna lite musik i mörkret. Natti

Utkast: Aj aj ...

Aj aj mitt huvud.
Det gör inte ont, men jag känner mig helt borta. Svimningsfärdig liksom. Har bokat tid på Hälsocentralen på onsdag, måste kika upp värderna lite. Dom brukar vara för låga.

Sitter på medieproduktionen nu, vad gör vi? ingenting. Lyssnar på Promoe. Älskade Promoe som jag inte får se på slick eftersom jag inte är hemma då :(:(:(:(:(:( jag gråter blod för det.

Slutar snart, ska ned på staden med Sanna och bränna pengar som jag inte ens har.

Heldag imorgon.... skulle behöva sova ut. Men men,  om 2 veckor är jag i Turkland!! Det är ett plus. Puss

We don't celebrate sundays anymore..

Så var helgen över igen. Har bott hos Alfredssons även denna helg. Blev Hangloose både Fredag och Lördag. Igår var det riktigt ös! Sen när vi skulle åka hem så bevittnade vi en mopedist som körde in i bussbommen på Brynäs. Han flög av och moppen fortsatte åka en bra bit. Ringde ambulansen och senare kom polisen och snackade med oss. Han som körde va ca 40-50 år och rejält påverkad av alkohol eller droger. Riktigt obehagligt va det...
Ikväll då?
Blir nog hemma och kika film bara. Men om jag känner mig själv rätt så kommer jag åka iväg någonstans igen. Det brukar bli så. Har inte sovit så mycket i helgen, har inte hunnit med det liksom. Vi kom hem halv 5 inatt.. så jag ska sova tidig ikväll! Skönt att börja skolan vid 13.
En sommarbild när året börjar bli som mörkast.

Friday I´m in loveee!

...or not. Sitter i mitt andra hem nu, hos Alfredssons. Ska snart iväg till Janssons och äta middag. Tänk vilka vänner jag har! Jag bara lever på dom ;) ehehhehe Har haft Lars bil hela gårdagen och idag också, så snällt så. En kina bil med två platser, den ser ut som en liten minibuss, eller skåpbil typ. Riktigt fin kvallité! Känner mig som en äkta lastbilschafför när jag brummar omkring. För brummar... det gör den verkligen. HAHA Nu ska jag åka, ikväll blir det kanske Hang och kika på Jeeeens som uppträder där. Trevligt trevligt. Han är duktig han. Pussen

Dagligt

Igår blev det bio med Frida, Sara, Amanda och Kattkillen.
Beck - I stormens öga. Den var faktiskt helt okej! Och jag älskar Gulvald ännu mer.. Puss.
Sitter i skolan nu och har precis tryckt i mig ett minimål. Liiiiiite godare än Sodexo vill jag påstå. Ska fortsätta med UF nu. Och försöka få tag på ett jobbfan och APU-plats. Slutar om tre timmar.