Time after time

Oj, det var ett tag sedan nu..
Det har hänt en del saker på sistone, jag har inte känt mig så pepp till att sätta mig vid datorn och skriva. Jag har genomgått något som kan ha varit de värsta dagarna i mitt liv, faktiskt. Det är få saker som berör så mycket. När trygghet inte existerar och allt man någonsin trott var bra visar sig vara tvärtom. Allting har varit upp och ned och jag har haft ett svart hål i magen.

Julen är i alla fall överstökad och det är jag glad för. Har shoppat lite i mellandagarna, bott hos Frida och umgåtts med folk dygnet runt. Igår  var jag först och fikade med Sanna och Linnea, sedan blev det Bio med ida. Allt flyter, den var helt okej!

Ikväll ska jag åka till Stockholm, hade velat träffa Mr. Kvack Kvack innan men det hinns inte med. 20:30 går upptåget, vi får se hur det går för oss. Det blir jag, Sara, Lollo och Nordström. Kommer hem imorgon kväll/natt om allt går som planerat.

Nyår snart också, hujeda mig hur fort tiden går!
Ska tillbringa årets sista timmar i Forsbacka med middag och fest.
Typ 10 dagar till jag fyller 18 nu också, jippi!

Måste skynda mig att käka något nu, sen kommer dem och hämtar mig.
PUSS och GOTT NYTT ÅR


Jag skulle få den där tiden för mig själv som jag sagt att jag vill ha

Dåligt med uppdatering här, jag vet...
Känner inte för att skriva, tomt på ord, tomt på tankar, tomt på känslor. 

Helgen har bestått av fest, mys, umgås med Ida, umgås med Frida, Sara, Amanda och Daniel. Har även hunnit vara hemma och myst med familjen. Idag var jag duktig och sytt upp nya gardiner samt satt upp dem, jag trodde inte jag kunde sånt! Har även övningskört och varit på Oves. 

Imorgon blire stan och shoppa lite, ska även försöka få massa kalendrar sålda.
Lycka till Jennifer......!

Puss

When you were young

Var har orken tagit vägen?

Jag orkar inte med någon ting. I skolan ligger jag efter, orkar inte lämna in uppgifter i tid. Jag har alltid gjort det jag ska, sällan näst intill aldrig haft försenade arbeten ligga på hög. Jag sover för lite, men det har jag gjort så länge jag kan minnas.  I skolan är det svårt att koncentrera sig och jag kan fokusera max fem minuter i taget. Inte likt mig, jag brukar alltid kunna skärpa till mig och prestera det som krävs. Jag är inte här, jag är där borta.

Skumt.

Jag är helt slut i kropp och huvud. Det finns inte ens någon energi till att känna efter hur saker är inuti. Jag brukar annars vara full av tankar och känslor. Känner mig helt tom och trött. 
Ska sätta igång en film, ta lite kaffe och vila nu. Godkväll

Interesting

Helgen har varit nice. 
Fest i Fredags, och igår blev det lite lugnare. Först bad, sedan Forsbacka och sedan stan. Idag har jag bara tagit det jättechill, legat i en soffa och kollat film. 

Imorgon är det Måndag igen, och jag ska tydligen skriva Svenska uppsats och skräckfilmens historia. Wiieee... slutar efter det iaf! Snart är det jul. Kul för de som gillar sånt =)

hejs

I wanna take you away

Galen kväll igår. Jag, Ida och Sanna satt först här och drack lite, sedan drog vi till Anden och där var det folk precis överallt! Kul hade jag i a f, och alla var glada. Somnade i morse någon gång... Min kamera är väck, hoppas Sanna har den.

Idag är jag sliten, halv 6 ska jag dra till Parkbadet och bada med mitt gamla dagis.  Johanna ska också med, efter det blir det nog lite party igen. Fårse hur det blir. 

AAAAAAAAAAA Puss

Världen förtjänar inte dig

Alla mina hormoner rusar från lilltån upp till huvudet, fram och tillbaka. De studsar runt inom mig ständigt. Idag är bästa dagen på länge, utan någon egentlig anledning. Jag minns inte när jag mådde såhär bra sist, allting känns helt enkelt perfekt. Jag vill le till hela världen, krama om alla som är värd det och bara studsa runt som en studsboll. Idag kan inte ens de jobbigaste saker i mitt liv sänka mig, jag vägrar. Bästa bästa bästa bästa bästa bästa bästa bästa!

Imorgon är det Bävergalan på SF, våra filmer ska visas och jag ska käka salta pinnar för fullt. Ha det bra, jag gillar allting 
PUSS



Bocken brinner....


HAHAHHA, det var inte igår man hörde den! : )

Imagine

Dagen har sett ut som följande; skola ett par timmar, till Forsbacka och umgicks med Sara och Frida, vi lagade mat, åt och njöt! Sedan lärde jag upp dem lite gällande webbdesign, det enda jag känner att jag riktigt kan :O haha

nu är jag hemma, ska käka och kika House och dricka Sodastreamad Cola! (hör och häpna) jag, Jennifer Bredberg sviker Coca-colan för en måltid och tar istället något mer B. Fan alltså... det svider i själen, förlåt. 

Börjar 12 imorgon, wooohooo, så jag ska sova tills jag vaknar. 
Känner mig helt flummig och trött och glad och busig, pusshejs

Jag har slitit ut så många skor i en stad där ingen längre bor

Jag har äckligt mycket grejer att göra. Mycket grejer för att vara Jennifer i alla fall. Gick man på någon lite mindre slapp skola än John Bauer skulle man nog tycka att jag hade det rätt chill just nu. Men som sagt, jag är inte van med sånt här... 
Det här har jag att göra inom denna vecka senast;


- två Svenska B uppgifter som skulle vara gjorda för några veckorsen + en till som vi fick idag
- en knasig Engelska B bok att läsa ut till nästa vecka (tror jag? eller tills på torsdag) Animal Farm heter den, ni har säkert läst den....
- redigering av en skräckfilm som min grupp inte alls är klar med + affish + omslag + lite skrivuppgifter
- Idrott och hälsa B, utvärdera min träning samt fylla i på Funbeat.se


vill inte, orkar inte, kan inte, tänker inte..... inte nu, kanske någon annan dag.

mhm...

Puss på dig Blondinbella, yeey.

keep it cold

Söndag idag.
Haft en härlig helg med härliga människor! 
I Fredags var jag först i Forsbacka med Johanna och Johanna, kikade Idol. Efter det åkte jag till Anden en sväng. Igår var jag först och kikade på Johannas dansuppvisning, och sedan till Anden. Efter det blev det Max med Sara och Challe, och sedan skjutsade Forslund hem oss =)

Nu sitter jag med färg i håret, har nyss käkat men jag tänkte käka igen om en stund. Det är ju trots allt söndag och då blir det så, mat mat mat mat mat och mat! Ikväll blir det Andra Avenyn, fårse om jag raggar upp någon så jag slipper kika alone. 

Puss och kram, jag är glad


suger och spyr

Tjenatjena, lite dålig uppdäjt jag vet.  
Men jag har lite annat på G i mitt liv än att sitta här och häcka..... ; )

Tillbringat dagen i ett lökigt redigeringsrum på John Bauer med typ 10 st andra lökar. Jag stannade kvar ända till efter 17. Pappa kom och hämtade mig och vi köpte maxmat. Nu är jag hemma en sekund, ska springa till bussen strax. Ska umgås med några i Forsbacka. Vet inte riktigt vilka. Imorgon ska jag mysa sönder!  PUSSSSSS

hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad

Har tillbringat både gårdagen och dagen i ett gammalt hus i Gävle. Frimurargården? typ något sånt. Huset var stort, kallt och lite scary! Passade perfekt till vår skräckfilm som vi håller på med den här projektveckan. Det har faktiskt gått riktigt bra för min grupp, lite fel skuggor här och där bara. Och musen vi hade lånat rymde inte, så vi kunde lämna tillbaka den med alla ben i behåll =)

Nu återstår ett par dagar av redigering, inspelning av ljud samt göra en affich. 
Det är i alla fall kul, ruggigt kul!

Nu sitter jag bara hemma, helt rastlös... 
Frida drog nyss till sin lover, och jag ska kanske försöka ragga upp någon jag med. Börjar 10 imorgon, sooft : )

Ett land med mer värme och mindre regn skulle inte sitta helt fel....

jag längtar alltid härifrån, men aldrig hem

Så var det måndag igen, på plats i skolan.
Projektvecka innehållande film, film och ännu mera film! 
Imorgon ska vi börja spela in, vi ska få låna en mus av Söders Zoo, och tillbringa mycket tid i en mörk, kall källare... mer säger jag inte. Men jag tror faktiskt det här kan bli ruggigt bra!

Har nyss käkat något konstigt, typ bajsfärspinnar. Gott va det i alla fall.. haha
Nu ska jag ta tag i min grupp, vi måste bli klar med manuset idag, annars blire stock!

Har så ont att jag har tagit två värktabletter.. usch...
och det pirrar i magen så jag blir tokig, kanske därför jag har ont?! 
jag är i alla fall väldigt väääldigt glad idag : )

PUSS