for once in my life the future is mine it´s callin´ me

Det börjar närma sig nu. På söndag är det dags.
Det pirrar i magen på det där sättet som det gör när man ser någon viktig person. Jag är varken nervös, taggad eller opepp. Men jag är braaaaaaa jävla förväntansfull! Det känns lite scary att vara utanför Sveriges gränser i tre veckor utan att känna någon från början. Men jag vet att det kommer gå bra, det är perfekt tajming för mig att göra något helt själv. Inte för någon annans skull, utan för min egen.

När jag kommer hem är jag förhoppningsvis en duktig bartender, eller så är jag inte det. Det är sånt man inte vet och det är sånt som kommer visa sig. Jag vet inte ens säkert om jag kommer hem. Jag vet bara att jag har den bästa inställningen till den här resan, och att jag kommer göra det bästa av alla soliga dagar!

Jag har faktiskt aldrig varit hemifrån i tre veckor i rad förut. Samtidigt som det kommer bli obeskrivligt skönt att lämna höst-ångest-sverige så kommer jag förmodligen hinna sakna lite här hemma under min relativt korta tid hemifrån. Tre veckor liksom, vad är det? inte mycket alls när man är hemma. Men jag tror att jag kommer uppleva en hel del under den här resan så dessa tre veckor kommer nog kännas betydligt längre. Eller kanske kortare. Vem vet? och vem behöver egentligen veta?

Det enda jag vet är att det här är tidernas fulaste video. hahahah

Orup - Magaluf
Uploaded by Warner-Music. - See the latest featured music videos.

Hur känner du nu? Känner du någonting?

"Miljoner ord förvinner ner i förrgårs svarta hål
som hundratusen åsikter som ingen lyssnar på"



du är inte en i mängden men jag är en utav dem

Idag har det regnat exakt hela dagen. Jag bara längtar härifrån.


och än strålar solen på brun-brända ben

Tiden måste sakta ned lite nu. Allting går lite väl fort.
Mitten av augusti nu. Sommaren börjar lida mot sitt slut.
Började inte den nyss?

Nej, tiden tycks rinna ifrån mig. Och jag gillar det inte.
Nu har jag jobbat klart, skolorna startar och vardagen återgår.
Dock inte för mig, eftersom om två veckor befinner jag mig i Magaluf, Mallorca på barskolan!

Är det inte verklighet, så drömmer jag? Sol vind och vatten

Var är du ikväll?

Är och förblir bästa.


Jag väntade mig ingenting

För ett ögonblick upplevdes det jag inte trodde längre existerade. En känsla utöver det vardagliga.
Ett ögonblick då hjärtat slår en volt och pulsen stiger. Dessa ögonblick som för ett par årsedan gjorde sig påminda varje dag. De där speciella sekunderna. Sekunderna av ett känslorus. Efter månader av total känslolöshet. Minuter, timmar och dagar utan någon som helst stark känsla. Jag kan inte minnas sist jag kände något. Visst känner glädje och nedstämdhet, men inte alls på samma sätt som för något år sedan. Kanske var förra året för omtumlande och påfrestande att alla känslor tog slut. Den känsliga tjejen övergick till den iskalla.

Men så plötsligt. Alldeles nyss. Rusade en känsla genom min kropp. Jag kände något. Jag kände det enda in i hjärtat. Mitt gamla jag finns fortfarande kvar. Tack och lov. En sak från det förflutna finns i alla fall kvar. För övrig har det mesta förändrats de senaste året.

En tredjedel av den jag var går hem. För en är krossad, en är din.