Du vet, det bara är så

Idag har jag umgåtts med Jansson, Nordström och Frida. Vi käkade först på Sibylla, och åkte sedan till Dollar Store. Vi bestämde att ingen fick gå därifrån utan en pryl, vilket inte var så svårt. Vi alla köpte för cirkus 80 spänn var, så det löste sig det där ;D

Ikväll ska jag till Nordström och äta massa godsaker.
Blir lite teoriplugg nu, Hörs Hej!



Back in the days

Sitter och kikar igenom gamla dagböcker och bilder på Lunarstorm. HAHAHA!
Lyssnar även på oldschoolmusic från den tiden. Jag känner mig verkligen som 14 år igen. 2004 - 2006, vilken jävla tid det var. Ibland kan jag önska att jag var i den åldern igen, men sen kommer jag ihåg vilket helvete det var..
Det som är svårt idag hade jag inte klarat av då, jag hade failat totalt. Tiderna förändras och tur är väl det, jag skulle aldrig vilja gå igenom dem där åren igen. För vissa var det säkert en bra tid, men för mig var det de värsta åren i mitt liv. Det berodde egentligen inte på något speciellt, det var bara allting som hände inuti kroppen. Det fungerade inte med verkligheten. Jag gjorde saker då som jag kommer få ångra hela mitt liv, det var så onödigt och jag slösade bort så många dagar på att vara ledsen. Jag var helt nere, så upptagen med mig själv. 

När det gällde kärlek var jag helt galen. Jag trodde jag älskade en kille efter att ha pratat med honom på msn i tre minuter, hade jag hejat på honom var vi tillsammans och om han tittade bort hade han dumpat mig. Det var coolt att hänga i ishallen varje dag, det var coolt att ha en klubba i munnen 27/7. De häftigaste orden man visste var "typ, ba, liksom" och att stava alla ord med Z eller ett H på slutet var suuuuperfräänt!

"Gomorron... vakna nysss. ska va me kompisar i dah =) ska äta frukost snart. ja vill att nån ska ringa mej, ja har lust att prata i telefon me nån :P hehe aja men kraam på er (L)

hej ! har varit till köpis me johanna. Träffade Alex. elelr såg honom iaf hehe ;) sen va vi me lysrör o ia o frida. Dennis Logga in på msn ! pliiiiis"

"Kollar på matte i webben. ska kolla på tv snart. hehe allt är som vanligt... kan de inte hända nått för omväxlings skull ? näärå samma gamla vanliga tråkiga dagar. aja men hade bra allihop :P 
älskar dennis <3 älskar han mej ? :S pusss

ska till köpis me johanna o matilda snart :P mobilen är me så de är bara att ringa om ni vill nått ;) aja kram kram"

Den tjejen som skrev sådana inlägg var inte jag, det var någon annan liten omogen tjej utan perspektiv på livet. Jag visste inte vem jag var, jag visste inte vad kärlek var och jag visste absolut inte vad lycka var. Då trodde jag att lycka var när man hade en kille, hade snygga kläder och en bra hårdag. Idag är det annorlunda. Lycka är en abstrakt känsla som det inte ens är någon idé att förklara. Vad kärlek egentligen är vet jag fortfarande inte, det är en tidlös fundering.

"att helt plötsligt va allt slut 
att vara så lycklig så man nästan spricker till att bli så sårad så man bara vill gå o dö
att tro att man aldrig kommer att kunna le igen
att bara sitta o tänka på honom
att ha ett krossat hjärta
att veta att allt roligt har ett slut
att de vackra är så kort
att känna sej så ensam fast man har massor av underbara vänner kvar
att känna sej helt misslyckad
DET är olycka / Jennifer, 13 år"


"Tankar... 
jag älskar dej så de värker i hjärtat <3 
har aldrig kännt så här.
jag känner mej så liten o sårbar.
ja ville bara säga de.
Jag älskar dej och kommer alltid att göra de (L)


Orkar inte mer
Varför är det ingen som ser?
Jag skriker det högsta jag kan
Men rösten bara försvann
Jag gråter så det känns som ögonen brinner
Men alla mina tårar bara försvinner
Känslorna börjar bli alldeles förmånga
Tankarna blir alldeles förlånga
Bördan börjar bli förtung att bära
Är det så för alla som är olyckligt kära? 


/ Jennifer, 13 år"


Ja, saker förändras verkligen. Jennifer 13 år är inte samma person som Jennifer 18 år. Det finns vissa likheter, men inte är de många. En likhet är att jag fortfarande har lika mycket tankar i huvudet, dock inte lika dystra.
På fem år har det hänt mer än vad jag någonsin hade kunnat ana. Förmodligen är det dessa år som är de mest händelserika, förvandlingen genom att vara ett litet barn till att bli ett lite större barn.



Bilderna är från 2004

Baby I don't have words for you

Och så PANG var det Fredag. Ännu en vecka har passerat, sekunder blir till timmar, timmar blir till dygn och dygnen bara rinner iväg. Jag hinner inte med någonting...

Idag tillbringade jag de första timmarna med Mr. A. Efter det drog vi till stan för jag hade dubbel körlektion. Det gick goodie, bättre än vanligt faktiskt. Avsökning och högerelgel var dagens moment, och jag är faktiskt klar med det nu eftersom jag klarade det galant. Tummen upp för mig. Dock är det låååång väg kvar till det där rosa platsiga kortet med mitt namn och bild på....

Har även hunnit med att springa på stan med Miss F och bränt lite cash. Tummen ner.
Sen drog vi hem hit, kikade på 183 dagar, åt middag och jag hann med att må riktigt riktigt riktigt illa också. Efter 21 vankade vi iväg mot Nordströms, där Andersson redan befann sig. Tillbringade dagens sista timmar liggandes i en soffa och bara chilla. 

Hemma nu, har bullat upp med äpple, singoallakakor och mjölkchoklad. Gud kommer snart straffa mig och ge mig en rejäl magvärk, som varje dag... VAD ÄR DET JAG INTE TÅL!?!?!! ska försöka ta tag i det och kolla upp det för jag står inte ut med det här varenda jävla dag.

Imorgon ska jag på äventyr.

Ska sova själv inatt... ser inte fram emot det!
PUSS & NATTI

Never gonna be good enough

Blev en visit i Uppsala idag. Med Sanna, det var trevlans!
En sak som inte var trevlans var att jag inte skulle köpa något där... men nu är jag 500 spänn fattigare för att jag råkade hitta två tröjor och mat :$  haha aja, sånt får man räkna med. Tur att det ramlar in pengar på kontot imorgon. Är skyldig mitt sparkonto några tusen också... fan också. Behöver ett jobb.

Jag svor säkert 1000 ggr när jag gick upp från bussen nyss. Jävla FITT VÄDERRR!!  (ursäkta språket)
Älsklingsgrabben kommer hit i natt och sover, I HOPE. Har saknat honom i en vecka juu!

Nu ska jag ta en dusch och sen kika film. PUSS

Ibland är vintern nästan okej

Haft en otroligt härlig dag i Forsbacka, sov även där i natt. 
Idag har vi åkt skoter, bob, flygit av, grillat korv, brottats, kastat snöbollar, ätit ännu mer korv, ätit chokladbollar och bara haft det bra! Riktigt lugnt och avkopplande att bara vara där ute på Dalkulla. Det var vi standardbrudar + Henka.

Nu är jag helt slut i kroppen... ska bara hålla mig hemma ikväll, plugga teori och kika Andra Avenyn. Imorgon ska jag till Uppsala med Sanna. Hej hopp och då!

 




You're to uncool

Sådär, då var halkbanan klar!
Det tog heeela dagen att åka till Bergvik, vara där i tre timmar och åka hem. Det var BARA killar där, men det var sjukt roligt ändå! Fast banan var full med snö så det blev inte mycket sladdande i början... men sen så =)

Ikväll har jag övningskört och hängt hos Frida med Andersson och Jansson. Mycket trevligt må jag säga. Imorgon ska jag och Andersson plugga teori på Ansans. Hujedamig.

Nu är jag hungrig igen... jag måste fan ha ätstörningar fast tvärtom, jag äter och äter och äter. Det tar ALDRIG stopp. Men men, mat är gott och jag mår bra av det. Fast ibland blir det lite för mycket faktiskt. Skulle vilja kunna bli mätt en endaste gång i alla fall..

Sitter på sängen nu, ska hyva datorn och lägga mig undertäcket och sakna Andreas som är i Stockholm/Göteborg. PUSS PÅ HAN OCH PÅ VISSA ANDRA

Just dance

Min kropp saknar energi, huvudet saknar tankar och magen vill ha mat hela tiden. 
Det är en äkta Söndag helt enkelt...

Hade skiiiitkul igår faktiskt, blev tre rättersmiddag hos Sara med massa folk. Sedan sov vissa kvar där. När vi vaknade blev det pizza och städa, samt spela en jävla massa kort. Bilder finns på bdb. Nu är jag hemma, skulle ha fikat med Sanna egentligen men jag får ta det imorgon. 

Försöker läsa en konstig engelska bok... börjar ge upp. Fattar 0,00. 
Imorgon måste jag upp tidigt, för jag ska till Bergvik och köra halkbanan! Scaaary... 
jag är faktiskt lite nervös.

Kikar på the Grudge 3 nu, verkar ingen höjdare... men vad gör man?
går jag ut i köket kommer jag bara stoppa massa saker i munnen, bäst att hålla sig sysselsatt! 

Puss och hej

Det är så skönt när allt fungerar

Idag vaknade jag bredvid Mr. A och sedan skyndade vi oss iväg till stan. Blev Max med Johanna, sen mötte jag upp Frida och drev hem till henne. Vi gjorde Köttfärsröra (jag älskar köttfärs, skulle vilja äta det varje dag!!!) jag åt ris till och hon åt pasta.
Efter maten drog vi oss iväg mot Forsbacka, har umgåtts med Familjen Jansson och senare kom även ToysRobin. Trevligt trevligt.

Nu är jag hemma igen, dagarna går fortfortfort. Imorgon ska jag handla mat med F och S. På lördag, efter en hel del diskutioner och irritationer, blir det förmodligen finmiddag hemma hos Alfredssons. Ser fram emot det!

Hej på er

Jag kommer aldrig tillbaka hit igen

Känns faktiskt inte som det är mycket som håller mig kvar här. Det skulle vara skolan då, jag har alltid drömt om den traditionella svenska studenten med vita klänningar och blå-gula band runt halsen. Konstigt nog.

Jag har en dröm, en dröm som det här landet inte ingår i. Jag vill inte leva här, jag vill inte slösa bort fler år på att bo i ett iskallt ikealand, där snö och slask täcker upp ca 70 % av året och där grannarna bor i röda hus med vita knutar. Jag har aldrig tillhört den typen av människor som har planer på att bo i radhusområden med en volvo, hund och husvagn. Jag påstår inte att det är fel att bo så, jag menar bara att jag inte passar in i den bilden. Jag kan inte se mig själv där. 

Själv har jag större möjlighet att se mig själv i ett vitt stenhus i Sydamerika, ett hus med stora vackra fönster och med utsikt över havet, över friheten, över världen. Ett perspektiv på saker på ett helt annat sätt än jag har nu, där det bor varma människor som är öppna för förändring och inte så jävla trångsynta. En plats där solen skiner några fler dagar än 10 om året, där jag kan sticka ifrån om jag vill, utan att känna att jag sviker. Där jag är fri.

När jag tittar ut genom mitt köksfönster hemma ser jag vit/gråa drivor, mitt emot ligger ett rött hus med vita knutar. Här finns grannsamverkan, styrelser och fotbollsföreningar. Det är ungar och bussar överallt, avgaser, slask och kala träd. Himlen tycks ständigt vara grå och jag har nog glömt hur solen ser ut. Vad har den för färg? Vad är värme?

I det här livet ska man vara duktig i skolan, skaffa sig ett fint jobb som drar in många papp som man kan försörja sina två barn och man med. El och vattenräkningar ska betalas, majblommor ska köpas och matkassarna från Coop ligger ständigt framme. Här svär vi över att bussarna är 5 minuter försenade, här gråter vi när vi får IG på ett prov. I det här landet är man bara någon om man är duktig. Insidan spelar ingen egentlig roll, bara man är smart är man uppskattad. De största nyheterna i tidningarna är att Gavlegårdarna har höjt hyran, att Subway öppnar på hörnet vid Rådhustorget och att fiskarna har dåligt med fångst. Här är alla livrädda att lämnas utanför, att bli ensamma och att inte passa in. Varenda liten knatte kämpar varje dag sig upp ur sängen, vi kastar kuddar på väckaklockorna och suckar när vi går upp klockan 07:00 varje morgon.

Jag vill spy på allting som har med rutiner och traditioner att göra. Jag vill inte bo här, jag vill härifrån. Jag vägrar acceptera att saker bara är som de är. JAG TÄNKER INTE BO KVAR HÄR OM TIO ÅR! Självklart finns det rutiner i ett vitt hus vid kusten i Sydamerika också, men då har jag i alla fall försökt komma till en bättre plats. Ett liv som jag kan uppskatta lite mer än det jag har nu.

Vad skulle jag sakna om jag drog?
Vad kan jag inte få tag i på en annan plats?
Svensk mjölk kanske, men det är jag inte ens så förtjust i...

Hej

If you are what you say yo are

Idag har jag lagat egen köttfärssås helt själv för första gången i mitt liv, och jag lovar.. det blev skitgott! =) Sen gjorde jag stan med Johanna, hämtade ut mina kort (varav en rulle var shit och jag kastade bort kvittot dum som jag är). Vi drog upp till Ansans och hon bokade lite grejer, sen råkade vi dela på en pizza på Åkare innan mamma kom och skjutsade hem oss.

Nu sitter jag här, det är svinigt kallt i mitt rum!! Andreas kommer hit och sover med mig sen, tur det för annars skulle jag frysa sönder. 

Imorgon har jag Max och körning på schemat. Halkbana på måndag.. får se hur fan det går. hahaha jag känner mig flumm och trött, hej på er

Hey Dad

Sitter på mammas jobb nu... har 7 timmar på mig med Ergonomi-reportaget. Annars bedöms den inte i Svenska B. Kul kväll jag har framför mig, jag vill hellre mysa med någon. Ska åka hemåt snart, skönt att vara ledig!! 

PUSS

Kvällshit

Har varit med Frida och Jens hela kvällen. Eller ja, Jens kom in efter ett tag. Vi har suttit här och snackat skit, ätit chips och bara legat och drygat. Frida ska upp vid 06 så vi får väl se hur det går, klockan är nu halv 12 och jag skulle sova om jag var hon. HEHEHEEHEHE

Vi har blivit förbannad på TVprogrammet på 3:an... unga flickor som vill genomgå skönhetsoperationer för 3000 dollar. Det är sjukt, och jag blir så upprörd. Kan inte vara bra för hjärtat att reagera som jag gör.

Puss och godnatt

I´m not here for trouble

Jag känner mig så udda. 
Tror ingen tänker lika mycket som jag, tror ingen tvekar vid varenda litet steg framåt. Det känns säkrare att gå bakåt, där har jag varit, där händer det inget oväntat. Jag var trygg igår men rädd för morgondagen. Jag är världsmästare på att krångla till saker för mig själv, göra saker svårare än vad de egentligen är. Men det är väl så jag är, och tur att ingen är som jag..

Watch your breathing

Dagen: Skolan, utvärdera projektet, kuratorn, mammas jobb, köra hem. 

Nu: Hemma, mätt som en plätt men inte lätt, har bullat upp med iste och chips. Snart kommer Frida hit och vi ska titta på TV och bli tunga!

Imorgon: Eftersom vi är klar med projektet är jag ledig den resterande veckan, alltså har jag redan sportlov. Wohooo

Btw: musik är det bästa jag vet

You are my sweetness

Tänk så fort helgen var över..
Jag har haft fullt upp precis varenda minut. I fredags blev det fest med 5 Bollnäsbrudar, riktigt lyckad kväll! Sedan sov Lina och Jessica här, blev ca 5 timmar och sedan skulle vi upp på Loppis. Satt där 10 - 15, sålde för 600 spänn vilket är helt okej för massa skitgrejer. 

Efter loppisen åkte jag till Andreas och stannade där hela kvällen och natten. Han hade fixat riktigt mysigt, vi badade och åt god mat. Jag slocknade innan 12, helt utslagen. 

Idag har jag hunnit käka flott på Åby, dra ned till Loppisen i någon timme och hälsa på de andra som stod där, hem och käkat toast och sedan Köpis en sväng med Sanna. 

Känns i kroppen att jag inte har fått mycket vila den här helgen, men det har varit kul så det va lätt värt det! Imorgon ska jag till skolan och utvärdera Projekt Loppmarknad och sedan har jag lov. (hoppas och tror jag....)

Puss och hej

Friday I´m in love

Idag är det fredag, sitter fint det!
Multimedia nu, håller på och animerar en seriestrip. Har druckit två colaburkar idag, tyckte jag förtjänade det lite grann. Det är en bra dag idag, jag glad.

Ikväll blire partyparty med sötaste flickorna, planeringen är; brynäs, krogen, max, hem till mig och slagga. Men vi måste upp tidigt imorgon för loppisskiten med projektgruppen.

Har inge roligare än så att skriva idag, PUSSHEJ

En sån underbar dag

Taaadaaa!
Sovit med världens bästa kille i natt, vi började efter lunch idag så vi fick sovmorgon. UNDERBART
Ergonomi nu, ska börja på reportaget nu. Ser inte fram emot det...
Måste till bibloteket och låna en engelskabokfan också, men jag har tydligen inte lånekortet med mig.

Helgen är planerad, så det känns skönt!
Ska ut på krogen på fredag, men ta det lungt eftersom jag ska stå på loppis på Lördag. Alla hjärtans dag då också, ska inte göra något speciellt. Mysa lite med Andreas på kvällen bara, jag har aldrig riktigt gillat Alla Hjärtans dag, alla dagar borde vara mysiga, inte någon speciell. Men det verkar bara vara jag som resonerar så, så det är väl jag som är konstig ; )

Nu ska jag mumsa i mig choklad och börja jobba, hejdå!

PS. Tacosen i skolan va god!11111!!!! D.S

APU

ÄNTLIGEN, har jag en praktik-plats. Det tog bara hela hösten och vintern...
Men nu sitter jag här, på Trycktrean. Och det känns bra. Jag håller på med ett visitkort nu, har även fixat och trixat lite med deras websida. Dom hade torra mackor på fika rasten, men annars har jag inget att klaga på. Jag är stolt att jag har lyckats hamna någonstans!
Bättre sent än aldrig, right?

Hoppas jag får lunch snart, PUSS

Aggression!!

Jag är så förbannad att jag skakar. Jag skulle kunna slå sönder någon om det fanns någon i närheten. Jag är så upprörd att jag inte får fram några ord!!1111!!!! men ska försöka.. jag tänker inte sitta här och vara tyst. Aldrig i livet!

Satt och kikade runt lite på Bilddagboken, hamnade på några 93:or i Valbo. Det första jag ser är en Sverigeflagga som profilbild, en av de senaste tillagda bilderna är en bild på en tjej iklädd vit tröja, tighta jeans och hängslen som hon står och håller ut från koppen. Bildtexten till bilden lyder "kan ni gissa vilken stil det är?", kommentarerna innehåller några gissningar och sedan har personen i fråga svarat att det är skinheads-stil. Så suckar man, skakar på huvudet och konstaterar hur sorgligt det är med människor utan hjärna som uttalar sig. Jag klickar vidare, upptäcker en bild på män som sitter och skjuter, under står det att Andra världskriget är överskattat. Suckar återligen... kickar vidare, hamnar på en annan 93:a bosatt i Valbo. På hennes presentation är bakgrunden blå, texten gul och det står bland annat "Sverige Fosterland - stolt svensk!". Nu börjar det koka i mig. Hennes profilbild består av henne själv framför en Sverigeflagga. Jävla äckelunge.

Igår när jag åkte igenom Valbo såg jag att någon idiot hade klottrat på varenda busshållplats runt Valbo Centrum - Köpis. Folkfronten är klottrat med stora vita bokstäver i busskurerna. Av ren nyfikenhet klickade jag mig in på den sidan och hittade textrader som dessa; 
"Idag har dessa bytts ut mot utländska ungdomsgäng som driver runt och gör gatorna osäkra. De springer inte statens ärenden men fenomenet är inte helt olikt fogdeväldet. Det är de styrande politikerna som har orsakat otryggheten i samhället. Samtidigt skyddas de kriminella invandrarna av media som konsekvent vägrar skriva om problematiken. Den kvinna som våldtas av en invandrare kan vara säker på att hennes öde inte ses som allvarligt av samhället som till varje pris vill skydda invandrarens identitet för att inte skapa främlingsfientlighet." 
När jag gick på Sofiedalskolan 7:an - 9:an minns jag att det ofta satt klistermärken uppe på skolan. Hela Valbo är täckt av rasistiska och nazistiskt spelade planscher och klistermärken. Jag riktigt skäms för att bo här, jag vill inte stanna en dag till. 
På bussen hem från stan häromdagen satt jag på en plats där någon hade klistrat fast ett klistermärke på rutan "Moskeér i Sverige? NEJ TACK" jag suckar ännu en gång och konstaterar att jag är riktigt smart som vet bättre än att springa runt och klistra upp sådana klistermärken på bussar. Loosers.

Självklart får man tycka vad man vill, vi lever i ett fritt land. Det är en annan sak att säga det rakt ut. Och självklart vet jag att de ungdomar som angagerar sig i sådana frågor som detta enbart söker uppmärksamhet. De vill provocera och skapa uppror. Och visst fan lyckas dem, jag provoceras. De har problem med sig själv och måste skylla på någon annan. Invandrarna t.ex. Det är bara synd att de inte vet hur fel de har när de anklagar de mörkhyade för Sveriges problem. Men det bevisar bara hur okunniga och omogna dem är.

När man är 93:a går man i nian nu. När jag gick i nian visste jag bättre. Vi läste så mycket om Andra Världskriget och Nazism i skolan, jag är riktigt intresserad av den tiden i historien. Det är intressant men skrämmande och så otroligt hemskt att jag inte kan förklara det med ord. Vi fick se filmer och läsa texter som än idag sitter som djupa sår i mig. Sanningen svider, och jag undrar om de har lagt ned med Historia i skolorna nu för tiden? Dessa 93:or som har lagt ut bilderna jag tidigare skrev om kan omöjligt ha varit med på lektionerna om Andra Världskriget. Eller ska man skylla lärarna för felaktig undervisning? Jag förstår inte.

Jag önskar jag kunde nå ut till alla som har denna form av störning i huvudet...
Det jag vill få fram är att det är inte de mörkhyade som inte hör hemma i det här landet, utan det är ni idioter som gör så stor skillnade på människor bara för att man ser olika ut. Ni som påstår att det bara är mörkhyade som våldtar, misshandlar, dödar och svinar - det är NI ska ut ur landet, för det är ingen som vill ha er här. Ni äcklar mig.



Jag är stolt över mitt land, och i mitt land bor det både vita och svarta och jag är lika stolt för det. Det land som man bor i tillhör man, alla som bor i Sverige är Svenska.
Själv har jag bruna ögon och brunt hår. De första människorna bodde inte i Sverige, 
det betyder att ingen i det här landet är ren svensk. 

Vill ni döda mig för att jag har mörka ögon? Do it!

80-tal


Underbart bra

Dagen

Hej alla barn!
Har varit en lång dag i skolan, Engelska B och Multimedia.
Nu sitter jag hemma, helt mätt och ska snart iväg. 
Förkrök i Forsbacka, därefter staden förmodar jag. Kalas! Pusshej

Give me reasons

Har varit på bio idag, med fem av mina flickvänner. 
"I taket lyser stjärnorna" var exakt så bra som jag hade förväntat mig! okej.. hade vi varit i skolan hade läraren sagt "bra" duger inte, VARFÖR va den bra?  Hm. Den var bra för att den var verklig, och Jenna´s situation kan vem som helst hamna i. Även jag, och du också. Jag tror att säkert 75% av filmens åskådare satt och bölade, den var sorglig men för mig fastnade bara alla känslor som en klump i halsen. Typiskt, hade varit skönt att få gråta ut lite.

Freeday imorgon, wihoo................111ejkejldafgm

Helt osugen, osugen till allting.
Kär är jag, men det kan väl aldrig gå bra på alla fronter samtidigt. 

Too young

Idag sov jag till halv 10, innan jag hade körlektion. Lektionen gick bra, och för en gång skull lyckades jag backa runt ett gatuhörn utan att köra in i snödrivan. Ska ringa och boka halkbanan någon dag här, det går framåt.

12:45 började jag skolan. Ergonomi... det värsta ämnet justnu. Kräver så mycket tid och energi, helt ointressant dessutom. På eftermiddagen gick hela skolan till Järnvägsmuseumet och kikade på någon Högskolemässa. Tittade inte runt alls, återupplevde barndomen genom att springa runt i tågen istället. 

Blev en fika med Johanna, Lollo och Sandra senare. 
Nu har jag nyss ätit middag och ligger på sängen med två tjocka häften framför mig. Ergonomi... vill inte. Imorgon är det Svenska B och Fotografisk bild. Då ska vi på någon föreläsning någonstans.

Pusss

Tears and rain

Hello hello.
Sitter hemma och lyssnar på James Blunt. 
Idag har jag inte gjort mycket, bara kört, varit på körskolan och pluggat och sedan ätit böckling hos mormor. Just nu känner jag mig jättensaam, tänkte ta mig en promenad. Skola imorgon eftermiddag! Jag längtar faktiskt..

Justja, jag har lyckats fixa APU-plats idag!!!! :O
Det tog hela hösten och hela januari... men nu jävlar.
Trycktrean på måndag, jag är stolt att jag fixade det.

Wierdow, vad händer med allt?