Melissa Horn

"Vi sätter oss ner, utan ett ord 
Som så många gånger förut, du beställer ett glas vin och jag en kopp te 
Och fast vi båda vill Mer än någonting annat 
Så står det skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan 
Vi har blivit som dom, någon tittar på oss 
Är det min tanke hon ser eller dina röda kinder som avslöjar mer?
Vi har blivit som dom.  som aldrig får bli
Som sitter tyst på nått café, ingen får ju se att han är gift och är fri 
När jag går därifrån, och du håller kvar 
Så vet vi båda att det är såhär man mår när man hemligheter har"

Melissa Horn - New York

Jag ska flyga hela vägen hem till dig

Kom nyss hem, det snöregnar ute. Iskallt. Första snön är tydligen här...
Har tillbringat kvällen i Söderhamn, mamma kom och hämtade mig vid station och jag fick Max-mat. Nu ligger jag i sängen, imorgon är det Fredag. Ska möta upp Johanna och Frida på stan, sedan hem en sväng och fixa, sedan bär det av till Lina och Jessica på förkrök och därefter partay hos Micke! =)

Tackar ännu en gång för att det finns musik
Skulle inte överleva en dag utan det i mina öron




Och förresten behöver man inte kommentera om man inte vet vad det handlar om.


Helt galen i dig

Jag hörde nyss en låt. Vilken låt det var är ovesentligt, men jag har inte vågat trycka igång den sedan våren 2007. Jag har varit rädd, rädd att återuppleva känslorna som uppstår när man hör en låt man förknippat med en specifik tid. Det tog mig drygt ett år innan jag vågade lyssna på den igen. Kan inte förklara hur mycket känslor och tankar som spratt runt i mig, samtidigt som det sved till ordentligt innanför bröstkorgen blev jag glad. Glad att jag har gått vidare, gått vidare från något som en gång var allt.

När jag hörde låten kom jag på mig själv hur lite jag faktiskt tänker på dig nu för tiden. Nya möten med andra individer har liksom tagit över. Jag kan knappt tro det, men det är ett faktum.
Varje gång jag ser dig smälter jag sönder, hjärtat slår fortare än jag tror att ett hjärta kan slå, och mina ben bara viker sig. Kanske kommer det alltid att vara så, för att du är speciell och fortfarande har en stor plats i mitt hjärta.

Jag kan inte påstå att jag saknar dig eller det som var vi. Och jag skulle absolut inte vilja ha dig i igen. För vi var inte bra för varandra, vi sårade varandra allt för många gånger, vi gick i smyg till andra och tog varandra för givet. Jag ska aldrig mer göra ett sådant misstag, aldrig mer. Dock när jag tänker tillbaka på hur jag kände det i början, så var det en av de bästa månaderna av mitt liv. Jag var så kär, helt galen och så ung i sinnet. Det var egentligen helt sjukt att jag blev kär i dig. Jag, som redan då åkt på en del nitar, började på något vis lita på en person som svikit och svinat mot hur många tjejer som helst. Det märkliga är att jag inte kan känna mig som en i mängden hos dig, trots att det har gått lång tid, och jag vet att du var med minst lika många andra som jag under vårat "förhållande". Jag tror fortfarande på oss. Och idag är jag vuxen om jag jämför med hur jag var då.

Trots allt är jag glad att det blev som det blev, jag tror vi lärde oss av varandra. Det var en dum, oseriös romans, men allt annat än onödig. Jag mognade på mig mycket under vår tid, jag blev någon. Och tack vare det, bidrog det mycket till att jag är den jag är idag.

PUSS

Vi vill åt olika håll

Idag, eller ja, igårkväll, var jag hos Nicklas. Vi kikade Yrrol och snackade lite skit =)
Nu sitter jag och kikar på Andra Avenyn i förväg, de ni... hemlis! ; )

Imorgon ska jag gå upp i tid, eller ja... vid 11 tänkte jag (det är ju lov, och då är 11 tidigt) och sedan vid 14 ta tåget till Söderhamn.  Har inte så mycket mer att skriva ikväll. Känner mig ganska less och otålig när det gäller vissa saker och personer. 

Ha en bra natt, puss.





KIKA IN PÅ :  WWW.ILOVEHIPHOP.BLOGG.SE
- OM DU ÄR INTRESSERAD AV HIPHOP


Du får inte riva mina murar

Idag har jag varit på Parkbadet i Sandviken med mina snyggaste brudar.
Sen drog vi till Gävle en snabbis, köpte lite stuffs, hem, käk, Forsbacka.
Satt först hos Lollo, och drog senare med Sara till 26åringen, där det var en del folk =)

Nu har jag testat kläderna jag nog ska ha på mig på halloweenfesten på fredag, det ser inte bra ut, men vafan, det duger! hahahha

Imorgon har jag fullt upp, likaså torsdag.
Ska hinna med att övningsköra, teorikurs, till Lervik och umgås med Nicklas, till Söderhamn och umgås med Patrik, äta, andas, och ha det bra! =)

Taggad somfan inför helgen, men gruvar mig redan inför Söndagen efter en två-dagars....
PUSS

She love freedom like I do

Idag har det inte hänt mycket, 
jag har umgåtts med Frida, Daniel och Sara för det mesta =)
Blev kyckling-kebab på Bida, Andra Avenyn och 1408. Joel kom även förbi en sväng.

Nu har jag kikat lite på kanske Sveriges pinsammaste film; Linas kvällsbok.
Försökte mig även på The notebook, men den vill man inte vara ensam när man ser, man blir så mysig av den och då vill man bara pussa på någon liksom : )

För tillfället sitter jag och Youtubar lite,
kom in på massa sorgliga videor... bl.a. några R.I.P filmer till omkomna i Diskoteksbranden i Göteborg som ägde rum för 10 år sedan nu i oktober. Det var även en dokumentär om det på TV tidigare idag. Det gör ont i hjärtat att se, trots att jag inte kände någon av ungdomarna. Det blir ändå så man känner smärtan i bröstet från de anhöriga och man frågar sig själv hur mycket man egentligen uppskattar det man har.

Nu ska jag försöka sova, godnatt!

Move everybody!

Igår hände det mycket!
Började parta hos Jakob i Lexe, kom mer och mer folk, sen drog vi till Jonas. Mycket soft people och en hel del alkohol. Låter inte som någon speciell kväll, men det var det, det var det verkligen. Jag hade kul som fan, och jag tror de flesta hade det =)

Idag är det söndag, väldigt mycket söndag. Sliten som fan....
Skönt med lov en vecka nu iaf, det behövs tror jag!
Har lite småstuffs inplanerat i veckan; parkbadet på tisdag, massa kör och teorilektioner, söderhamn, tröttnacken och det blir säkert mycket mer ;D

Har massa bilder från igår, men det finns ingen ork att dra över dem till datorn från kameran, det får bli någon dag i framtiden.

Idag har jag bara tre grejer på planeringen,
1. Äta lasange med familjen + mormor
2. Umgås med Frida, bli hungrig igen och dra till Bida Lite och käka
3. Kika Andra Avenyn

Ha en bra Söndag, PUSS

Amazing

Råkade sova lite länge idag. 
Vaknade kvart i tolv, efterr 12h sömn - ovanligt för att vara jag!

Kom nyss till mammas jobb, sitter och kikar runt lite på Youtube och filar på ett fjäskmejl till ett Medieföretag här i Gävle. Snackade med dem i telen tidigare, hoppas de kan ta emot mig som APU-elev =)

Känner mig lite småsjuk också, helt tjock i halsen. Hoppas det inte blir värre...

Ikväll blir det nog bara chillination och umgås framför idol =)
Ska gå och ta lite kaffe nu, PUSS


Jag vet inte hur många gånger jag har sett denna video, 500 ggr kanske?
Varje gång ryser jag längs ryggraden, känslan Robbie sänder ut, trycket från publiken 
och jag vill vara bruden där.... HIHI

Autumn

Godkväll bloggreaders.

Har tillbringat ett par timmar på Fjärran med Sara ikväll. Hade kunna stanna där resten av mitt liv. Skitmysigt med tända ljus och grejer. Ville inte gå ut till den kalla, mörka verkligheten. En värld full av löv som sveper omkring på marken, en värld full av ständigt ringande telefoner och kontaktbarhet. en värld av ständig oro. Det är höst, och som vanligt känns det verkligen mörkt. Det var ju så här det inte skulle bli, jag skulle vara stark. Men det är svårt....

Hösten har aldrig varit min favoritårstid. Jag har, så länge jag kan minnas, förknippat hösten med något negativt. Mörka perioder i livet som vi inte riktigt styr över, nedgångar som avlöser varandra, ensamhet trots att man är bland hundratals människor. En gnagande oro, en bitande kyla som sticker sig in långt i själen. Jag vet inte om det är hösten i sig som har bidragit till att jag känner som jag gör. Kanske är det p.g.a. tråkiga händelser som inträffat vid denna period tidigare år. Jag vet inte...

Jag vet att jag måste börja ändra inställning, jag har redan upplevt 17 höstar, och förmoligen kommer det bli fler. Jag kan inte gå och lägga ned så mycket hat på en fjärdedel av året om jag faktiskt gör. Hösten är en av anledningarna till att jag, efter gymnasiet vill fly härifrån. Resa bort från allt som har med kyla, gråväder och dysterhet att göra. Aldrig i livet, tänker jag med vilja stanna kvar här. Jag vill söderut, jag ska söderut. Det är inte värt att bo här uppe i norr när det finns vackrare och varmare platser på jordklotet. Det känns som att jag på något vis slösar bort min tid i livet genom att tillbringa det här.

Hösten är vacker, men mer än så är det inte.


If you don't love me, why don't you let me go?

Idag är en ny dag.
Har varit vaken hela natten, känt om hjärtat sitter kvar.

....Och visst fan sitter det kvar, på samma ställe som det alltid gjort. 
Dock ömtåligare än någonsin. Måste vara försiktig, måste tänka om. Tänka på vad som är bäst, måna om det lilla förtroende som min själ faktiskt har kvar för omvärlden. 
Somnade inte förrän 4-5 imorse... hade så ont i ryggen och huvudet.

Snackade med min käre vän Patrik i någon timme igår/inatt också.
Ska dra till honom i Söderhamn på lovet, vill åka nuuuuuu......!

Sitter på mammas work nu, ska dra och käka om en timme.
Senare ska jag köra med bilskolan, samt gymma och simma.
Ska komma ihåg att ringa och gratta Joakim senare också, 
mannen fyller 20 år idag, plötsligt känner jag mig så liten (A)



En bild på mig och Sara från i somras. Tror jag snodde den från Fia.

Jotob



HAHAHAHAH, han har tagit två bilder av sig själv, varje dag, från olika vinklar, i 17 ÅR!!
Ibland kan man ju undra om folk inte har något annat för sig.......
men det är intressant, det är mycket intressant.

Nothing can change it

Kvällen har jag tillbringat hos Frida med henne, Lollo och Daniel =)
Efter att Lollo dragit kom jag, Frida och Danne in på ett djupt ämne. Universum, oändighet och döden. Tre ord, utan förklaring, som gör mig galen. Känner hur det sprätter omkring massa ord inom mig som bara vill skrivas ut, skulle få ihop flera sidor utan problem. Har så mycket tankar och fundering angående dessa frågor, så mycket frustration som inte får plats i mig! Men jag sansar mig....... skulle bara bli en massa frågor utan svar. Helt meningslöst.

I allafall... åter till realiteten, vi drack kaffe, åt chokladbollar och frukt.
Kikade även på Oskyldigt dömd.
Persbrandt är bland de coolaste människorna jag vet! Helt klart

Nu sitter jag här i soffan, har precis tänt lite ljus, så det ser myyyys ut.
Lite ensamt bara, någon borde vara här och göra mig sällskap? ehehe

Puss


Vackra pojkar, vackra män...

Idag skiner solen, jag är nog glad. 
Finns ingen speciell anledning, jag bara är glad.

Mitt tålamod börjar ta slut när det gäller vissa personer.
Tröttsamt att jag ska behöva lägga min energi på det, jag har annat att kämpa med. 
Mig själv t.ex. Finns ju en del att jobba med där....
Tydligen så väljer man inte själv vad man ska fokusera på, jag styr inte över det i alla fall, det blir som det blir.

Sitter på mammas jobb nu, om ett partimmar ska jag på teorikurs... 
Hämtade Köttbullar och makaroner från Roblin's på lunchen, 
gott med riktig mat. Inge snabbmat eller med konstiga tillsatser.


Lite Blondinbellavarning på minen där, vet inte vad som hände faktiskt. 
Usch. Det var ju inte meningen.

Nobody said it was easy

Unnade mig en sovmorgon imorse fram till 9.
Tog 10 bussen till stan, drog till gymmet med Sara, simmade också.
SÅ SKÖNT EFTERÅT!!!!!!!!!!!1111!!!
Efter jag hade varit duktig, drog jag ned på stan och balanserade det hela med en kebabtallrik. Frida var vid min sida tills jag drog till Mor. Hängde lite på hennes jobb en stund, innan jag promenerade i leran under järnvägen till skolan. Där bjöds det på pizza (från american pizza place!!!!!! Mmmmmmmmm). Mätt och belåten blev det en bra öppethus-kväll. Det kom många nior, och jag hoppas vi lockade några i alla fall. Jag stod dock mest vid saltapinnarna... tänk att jag alltid dras dit det finns något ätbart (A)

Körde hela Valbovägen hem, duktig jag. Har bokat av morgondagens körlektion och tar mig istället en sovmorgon så jag ska orka med teorilektionen på eftermiddagen. Tung vecka det här, ehehehe.....

Nu sitter jag bara och Youtubar, här är lite bilder från dagen;


Det går tydligen bara snygga brudar på IT-media har jag hört!


Pizzan var godare än den ser ut

Bad day

Nu har APU - veckan börjat.
Jag är på mammas företag, det duger =)
Drog en sväng till skolan imorse, lämnade lappen och hämtade datorn. Sen lunchade jag med Sara på stan, och sedan drog jag på körlektion. Hade en annan lärare idag, det gick bra ändå. Riktigt kul faktiskt =)
Imorgon ska jag gymma med Sara vid 10, sen dra till praktiken, sedan vid 16 ska jag till skolan och käka pizza, vid 18 börjar öppethus.


Hoppas ni har haft en bra kväl, PUSS

Igår är tusen år sedan

Råkade av en slump komma in på Lilla Medodifestivalen från 2002 när jag satt och Youtubade här på kvällskvisten. Lilla melodifestivalen - Fairytale - Bubbles - Peaches - you name it. 




Det ryser längs min ryggrad när jag hör dessa låtar som en gång varit mina absoluta favoriter. Och nej, jag skäms inte ett dugg. Det tillhör min barndom och har nu blivit någon slags nostalgi. En känsla som får det att tåras i ögonen. Jag inser hur fort åren går, tiden springer ifrån mig, vi tävlar. Det har hänt så otroligt mycket sedan 2002. Det är inte mycket som är sig likt. Och jag tvekar inte en sekund på att jag vill gå nedåt i åldern nu. 0-18 år och sedan 18-0 igen.

Varje gång jag hör någon säga t.ex. 2002 känns som att det var typ förra året. 1998 känns också som det var för ett par år sedan. Vid varje tillfälle, efter lite eftertanke slår det mig att 1998 är faktiskt 10 år sedan. Efter att det var år 2002, som känns ännu närmare inpå, har det faktiskt passerat 6 år. Förstår ni, SEX ÅR! 

Jag vet inte hur många gånger jag har stått framför spegeln och sjungit och dansat till låtarna ovan. För att inte tala om alla klassfester, discon och liknande. Klassrum där golven var fulla av söndertrampade popcorn och ballonger, rökmaskinen var det som var mest fachinerande på hela kvällen och det enda man brydde sig om var att få dansa tryckare med killen man trodde man var "kär" i. 

Att minnas är en oerhört imponerad förmåga, men det svider även till någonstans innanför bröstkorgen. Det kan vara underbart att drömma sig tillbaka till hur det var när man var 10, samtidigt måste man någon gång vakna upp, se tillbaka till verkligheten, till nuet och sucka... 
Idag är varje dag full av svåra val och probem, mer eller mindre. När jag var 10 vintrar var det svåraste problemet vad jag skulle välja för glass i frysen efter maten. Idag är det annorlunda, och jag gillar inte glass längre...

90 % Söndag

Slappdag, slapphelg, slappsöndag, slappjen.

Igår blev det Forsbacka för fullt, drog en sväng till max inatt också, 19 spänn för maxbox ju!
Idag har jag bakat muffins med bror, titta så fint.



Imorgon börjar APU:n, tror ni jag har någon plats eller?
Nej.
Får dra till skolan först, sen till mammas work. Vid 4 ska jag på körlektion också...
Sen kan det bli Sandviken. Får se.

Om en timme börjar Andra Avenyn.. yeeees!

PUSS

Kiss me

Igår var det en Fredag, tillbringade kvällen hos Lina och Jessica på Brynäs.
Kikade på idol och snackade skit, alltid lika trevligt =)

Idag sov jag så länge jag kunde, sen har jag kikat igenom lite gamla kort sen när jag var liten flicka. Nostalgi, nostalgi.... det var bättre förr, det är ett faktum jag kom fram till.

Idag har hela familjen varit på Valbo Köpcentrum, inhandlade lite grejer. Jag och brorsan köpte två tees och en mössa. Vi har ju lite delad vårdnad om kläderna nu för tiden, till bådas fördel!

Ikväll ska jag till Forsbacka, bastu och umgås med brudarna + några till säkert.
PUSS


Pojkar, pojkar, pojkar

Fredag idag!.............igen

Har sysslat med öppethus-projektet hela dagen i skolan.
Så om ni råkar gå i nian, kom på öppethus på tisdag kl. 18-20
eller kom ändå förresten, och umgås med mig!

Ikväll ska jag till Brynäs och umgås med Bollnäsborna =)
sitter och väntar på Tacosmat nu.



Ha en bra kväll, PUSS

Jag lever imperfekt i presens

Rädd för livet, rädd för mig sjäv - livrädd.
Tiden går fortare än mitt eget liv, allt som sker, allt jag hör och allt jag går igenom bara susar förbi. Något som sker i bakgrunden, runt omkring, inte här. Jag berörs av det, men jag regerar inte. Har ingen kontroll och kan inte styra. Det är som att sitta som passagerare i bilen, jag åker med samma väg, men det är inte jag som kör. Så oerhört frustrerande, som med så mycket annat.

Nyss gick jag i sexan, nyss var jag ett barn.
Vad är jag nu?
Det var längesen jag var ett barn, men det är långt tills jag blir  vuxen.
Hur mycket anvar vilar på mina axlar? Hur barnslig får jag vara?
Vem i hela världen vet om jag själv inte har en aning?

Jag lägger ned så mycket tid på att se fram emot saker, så när de väl sker märker jag inte av det. I efterhand kan jag komma på, att det jag så länge hade framför mig är nu bakom mig. Det är historia, imperfekt.

Om livet kommer fortsätta i den här takten, kommer det inte dröja många ögonblick innan jag är gammal. Jag kommer sitta och se tillbaka på mitt liv, allt jag har gjort, alla möjligheter jag haft, alla misstag jag gjorde och även allt jag inte gjorde.

Jag vill ta kontrollen över mitt liv, men hur gör man?

Regnet öser ned...

Hade körlektion imorse också, det gick mycket bättre idag. Jag gör framsteg, härligt. Kanske finns hopp för mig att någonsin kunna få ett körkort i min hand ändå... hm, tvek på det.

Har nyss varit och käkat på Max med Joel. GOTT OCH EFTERLÄNGTAT!
Sitter och kikar igenom lite bilder nu, ska ta mig i kragen och redigera dem och därefter klippa in i broschyren. Ett jävla tjat om den där broshyren, jag vet, men det är liksom det enda jag håller på med den här veckan.



Efter skolan ska jag gymma med Sara. 
Ikväll ska jag nog ligga i en soffa någonstans och bara chilla, 
ansträngande liv som man har =) haha

Puss på er


Jag och Sara


Kom till barnens hus

Idag har jag kört brumbrumbil!  Fick motorstopp vid Polhemskolan, duktig jag =)
Sitter i skolan nu, nyss käkat pizza så nu är jag proppmätt. 

Vi har varit ute och fotat lite, take a look and enjoy;



Ha en bra dag, PUSS



Du är den coolaste jag vet

Har suttit och ringt runt efter APU-plats hela dagen - utan vidare resultat.
Det är liksom NÄSTA VECKA! Kommer inte bli något bra alls det här inte.....

I eftermiddag tog jag en fika på Wayne's med Frida. Klämtoast med kycking&sweetchili - gött va det! (hade jag haft ork hade jag kunna resa mig och gå tre meter och hämta usb-sladden till mobilen och slängt in en bild, men finns orken? nej) Nu luktar det kycking här hemma också, så jag får hoppas att det finns lite plats kvar i magen (det är nog inga problem ;)

Imorgon bitti innan skolan ska jag på körlektion. Så håll er inne!
Efter skolan är det teori också... körigt körigt!

Fooding

Nu har jag kikat på Matakuten. Det är äckligt hur mycket vi stoppar i oss, som inte är mat egentligen. I ett paket fiskpanetter t.ex. Enbart 50 % är fisk, och då undrar jag.. vad är resten? Onödiga tillsatser som är fullproppade i maten så den ska hålla sig längre, se godare ut och lukta smakligt.

Att skolmaten är dålig är ett faktum. Dock går det att ändra på, brist på pengar och tid är nog de största faktorerna till varför läget är så illa ställt som idag. Det är synd att komunerna satsar så lite pengar på skolmaten som de faktiskt gör, om de la ned lite mer pengar, som i sin tur kunde omvandlas till nyttiga vitaminer i maten, skulle resultatet för eleverna kanske i slutändan förbättras. Den smaklösa skolmaten blir ingen riktigt mätt på, och den lilla näringen som finns i maten går väldigt snabbt ur. Det spelar inte så stor roll hur mycket man proppar i sig. För ni vet hur trött man är på eftermiddagen i skolan?
Ögonlocken är tunga som betong vid 14 tiden. Det finns ingen som helst ork till att fokusera på skolan. Dagens läge är som det är. Det är inte bra, men Sverige har faktiskt möjligheten att förbättra sig. Ta chansen.

(okej, jag veeet att det är svårare än så, Men vi låter något för omväxlingskull låta enklare än vad det är)

Höst i bilder


Löv jou

Don't stop the music

Efter skolan drog jag ned på stan, hämtade ut mitt leg/id-kort. ÄNTLIGEN har jag inskaffat ett sådant efter ca 5 års försök.... När jag klev av bussen vid min busshållplats sken solen i ögonen på mig. Så jag skyndade hem, hämtade kameran och kilade ut och tog en hel del kort. Blir lite tokig på mig själv att vid varje kort jag tar ser jag en bildtext till. Slänger upp lite bilder senare, antingen här eller på bilddagboken.

Nu sitter jag i köket, teven är på och surplar på en kopp kaffe.
Imorgon är det tisdag, har inga speciella planer förutom möte klockan 9 i skolan. Jag är ju gruppledare... så alla ledare ska samlas. Sedan ska jag väl fortsätta med bildredigeringen, bör även plugga lite teori inför onsdagen...

Nu är jag ganska trött faktiskt, PUSS

Du kan vara bra, du kan vara bäst

Måndag måndag måndag....
Första dagen på projektveckan, jag har tagit mängder av bilder som ska platsa i broshyren om John Bauers tekniska utrustning. Jag hade ju tänkt mig att jag skulle sluta efter lunch, så jag skulle dra och gymma - men så bidde det inte.

Ska redigera klart dagens bilder, sen tänker jag nog dra härifrååååån =)




Shit happens

"Lita på din intuition!
Oftast bygger den på fakta som arkiverats strax under medvetandenivån"
- Joyce Brothers

Söndagsmorgon

... eller nu är det ju plötsligt kväll.

I helgen har det minst sagt hänt mycket;
Söderhamn hos Patrik i Fredags - det var mys, sen drog jag till Forsbacka.

Igår blev det tårtätande hemma för bror fyllde 15 år, sedan hetsa iväg till Forsbacka, partaj hos Sara med massa soft people, ännu mer tårtätande för vi firade Amanda 17 år, drog hem till Frida, gled tillslut hem och sov.

Idag har jag tagit det chill, sådant man ska göra på Söndagar. Det har varit lite folk här och firat brorsan igen, så jag åt ännu mer tårta. (jag tycker inte ens om tårta)

Nu sitter jag här, helt slut i kropp och själ. Snart börjar Andra Avenyn.
Om jag är taggad? kan jag lova att jag är!

Imorgon är det måndag igen, har en tuff projektvecka för mig. NOT!
Inga tuffa tag på JB inte, min uppgift är att bråttas lite med Indesign och skapa en broshyr. Det är nog snabbt avklarat. Har även två körlektioner + teori i kalendern.
PUSS

Det liv vi måste klara av

Vad är det som är så spännande med det vi inte har?
Varför tror vi alltid att gräset är grönare på andra sidan?
Varför aldrig nöja oss med det vi har?
Varför, varför, varför, varför, varför, VARFÖR?

Det jag inte kan få är det jag vill ha mest av allt. Alltid.
Det som känns omöjligt och det som krävs mycket kraft och lång tids kämpande för, det är just det jag vill komma åt. Jag vill alltid vara där borta. Inte här, utan där. När jag väl har det jag kämpat för har jag ett annat mål att nå. Är det kanske just det här livet går ut på? Att ständigt söka efter något nytt, det bästa - det perfekta. Drabbas alltid av samma besvikelse, när saker inte är som jag tror, när händelser inte når upp till mina förväntningar. Man saknar det man inte har, och det man har vill man inte ha. Jag är snart 18 år och går fortfarande och väntar på att livet ska börja. Undrar när jag ska inse att jag lever just nu, jag är mitt uppe i det. Förmodligen kommer jag inse det när det är försent.
Gräset är inte grönare på andra sidan, det är konstgräs.

Bara cola för en stjärna

Idag är det Fredag. Jag sitter i skolan, Desktop. Snart lunch, i eftermiddag är det Svenska. 
Efter skolan ska jag ta tåget till Söderhamn, till Patrik =) trevligt trevligt.
Vad händer mer i helgen då?
Imorgon blir det partyparty hos Sara bland annat. People och bastu, naket..... ; ) nejdå.
Det är kallt ute, här är en bild från i Våras då det var stekhett utanför skolan



Ännu en gång har jag konstaterat att musik är det absolut viktigaste på jorden
Tack och hej

Because of YOU

Nu är det väl ändå nog? Nu är gränsen nådd? Nu räcker det?
Hur ska jag, en liten flicka jämfört med världen kunna veta vad som är nog? Jag känner mig så ynklig, så hjälplös och så oerhört frustrerad. Trots att jag, så länge jag kan minnas alltid klarat mig själv och med en självständighet som skulle överleva ensam på jorden. Självförtroendet har sviktat vid vissa lägen, precis som för alla andra, dock har jag haft fullständig kontroll över det sedan jag slutade årskurs 8. Varje dag bygger jag upp mitt inre med självsäkerhet och självkänsla. Jag vet att jag kan hantera alla dissar, alla motgångar, men det finns en sak som får mig att krossas. En person i kombination med ett specifikt ämne. Jag är så trött på att vara jag. Så trött på att tolerera det oacceptabla. Så trött på att bara se på när jag sakta bryts ned, samt de individer som står mig närmast hjärtat. 
Så trött, och så fruktansvärt rädd.

Superman

Har bara Engelska idag, vi har spelat upp en scen från Shakespeare. Slutar om 40 minuter. Jag ska till kuratorn om en stund. PASSANDE som en dag som denna. Nyss gick brandlarmet, någonslags övning. Efter kuratorn ska jag hem en sväng, sen gymma med Sara när hon slutar.

Om tre månader fyller jag 18 år....
lite läskigt är det. Nu vill jag gå nedåt i åldern igen.

Tears and rain

Igår sken solen, idag regnar det
igår var jag pigg, idag är jag trött
igår var jag glad, idag är jag mindre glad
igår var en bra dag, idag är en sämre dag

Want you close

Idag är en bra dag. En härlig känsla i magen, en oförklarig lycka som grundar sig i intet. Kanske bygger känslan på hopp, förväntningar och lite spänning. Sitter i skolan, det var god mat i skolan så jag är riktigt mätt. I förmiddags ghostade jag om datorn, så nu är den som ny. Skrev även gruppkontrakt gällande öppethus-projektet. Nu har vi Mediekommunikation, inte det roligaste jag vet, men ändå intressant på något vis.

Slutar sent idag, kvart i fyra. Tror ni jag överlever? Jo då. Efter skolan blir det gym och sim med Sara. Mot kvällen ska jag hinna kila förbi Joel en sväng.


Ha en bra dag, (ojoj, upptäckte nu att det redan är Onsdag!) PUSS

Allt som knastrar är kanel

Idag har jag lekt skogsmulle i skogen. Ja, var fan leker man skogsmulle annars?
Hela klassen Huldran var ute i Hemlingbyskogen i ca 3h. Vi lagade mat bestående av korv, bröd och nudlar. Jag lyckades även göra lite snabbkaffe. Lite jord i munnen fick man allt, tur att man är en man. Uppdraget var även att b ygga ett vindskydd som det skulle gå att övernatta i. Det gick ju sådär...

Tillbaka på skolan nu, helt slut i kroppen. Tråkigaste lektionen på hela veckan också... med tråkigaste läraren. Om cirkus en halvtimme är det rast, wiiiie.
Har nyss varit uppe hos Datasnubben och försökt få ordning på datorn och internet. Imorgon tänker jag lämna in den och få den ghostad. För det här går inte.

PUSS

All this talk...

Idag skiner solen, det är en kall men härlig dag. Det är varmt inuti.
Tillbringade förmiddagen i skolan, halvliggandes över bänken och tittade på Gossip Girl. Ligger efter mååååååååånga avsnitt, så jag ska försöka ta tag i det igen. Känns bara inte som jag har haft tid, har varit upptagen, men med vad? Det är en bra fråga...

Vid 13 tiden drog jag hem, slängde i mig lite mat och rullade sedan iväg till Johanna. Fikade och snackade lite skit, störde oss på Top Model på teven, det är nog bland det värdelösaste jag vet, FEJK! Apropå värdelöst och meningslöst har jag haft Rosenströms "Egon" på huvudet hela dagen. Ni vet, "Egon, skulle fylla fem år nästa dag, för han var fyra.......år" (8) en av de värdelösaste texterna i världen, dock är Björn Rosenström grym.

Kom hem nyss, sitter och stirrar på när småbrorsorna käkar pyttipanna, fast dem är ju inte så små längre... Ikväll blir det nog bara chill, framför teven och säkert tugga på något.

PUSS


Strulig som få

Från att inte ha några planer alls inför helgen,
blev det trots allt en ganska händelserik sådan.

I fredags blev det partyparty, vilken kväll alltså... blev nog några droppar för mycket, men i det stora hela hade jag kul. Vi var först hos Sara, sen hos Challe och Jonas, sen avslutades kvällen vid Skottvallen - en Forsbackakväll helt enkelt. Sedan mötte Joel upp mig vid busshållplatsen i Valbo. Skönt att sova! Finns bilder på bilddagboken.

Igår var jag totalt sliten hela dagen. Men det blev hockey med bästabrudarna (brynäs vann!) . Därefter Maxmat och en sväng på staden. Blev en skön somn även den natten.

Idag är det söndag, och ni vet vad det innebär?
Chilination, regn och kaffe. Härligt idag, för jag är på det humöret.
Ha en slappsöndag gott folk

!

Partaj ikväll, ha en bra kväll folket!

Blir besviken så fort jag tänker på ditt namn

Nu är det Fredag igen. Nyss var det måndag, snart är det måndag igen och sedan kommer ytterligare en Fredag. Samma lika, varje vecka, hela tiden, alltid.

Sitter i skolan, som varje dag. Datasnubben står framåtböjd över mitt bord och klipper natverkskablar. Nu kanske äntligen det kan bli någon ordning vid den här basgruppen. Det är ju tydligen väldigt svårt att införa trådlöst på JB. Hm..

Ikväll? Jag vet inte. Tänker inte sova ensam i alla fall. Imorgon blir det hockey, Brynäs har ju tydligen blivit duktiga. Helt otroligt. Nu ska jag göra klart brorsyren om Typografi, PUSS

Någon dag kanske jag kör över dig här utanför

Såhäääääääääääääär trött på sådana personer.
Såhääääääääääääääääääär. Fattaru?  nej. Stick.

PUSSPUSS

Livet ska vara som för en fjäril, en sommardag

Sådär mysigt slut i kroppen efter en timmes träning. Hela min själ skriker; "FLOOOOOTT! GE MIG". Förmodligen beror det på att man har förbrännt lite överflödigt, så nu vill kroppen fylla på förådet igen. Och jag är inte dum mot min egen kropp, så jag ska snart göra mig en toast. Kanske till och med belöna mig med en cola? Sedan kommer jag må prima! =)

Hade jag varit en vanlig människa hade jag kunna pluggat nu. Men eftersom jag går på en så otroligt slapp skola (John Bauer) så ska jag slänga upp benen i soffan och läsa Veckorevyn istället. Har nog inte behövt plugga hemma en enda gång sedan jag började gymnasiet. Visst är det skönt, men det är tråkigt när de flesta av mina vänner från andra skolor måste plugga hela tiden. Jag vet liksom inte hur det känns att behöva göra det. I min värld finns det inte att ta skolan före något annat. Jag skulle nog aldrig kunna säga nej till något jag vanligtvis brukar vilja göra för att istället sitta hemma och plugga. Jag prioriterar det sist av allt, trots det har jag skapliga betyg som jag är nöjd med. Konstigt hur det kan skilja sig så otroligt från skola till skola... orättvist! tycker synd om er som måste slita.
    Det värsta är ju att det säkert kommer komma massa plugg för mig helt plötsligt en dag. Helt oförberett. Det kommer bli spännande att se hur jag hanterar det. Haha, kommer vara helt ovan.

Senare kommer Johanna och Johanna hit. Även kallade Andersson och Jansson. Ska färga mitt hår och kika idol. Känner jag oss rätt så kan det bli några parti Neger och President också. HÖHÖ

Nu ska jag släpa mig upp härifrån, samla energi till att gå fem meter till skåpet där toastmaskinen är och sätta igång den. Orkar jag? Puh, vilket liv man lever alltså. Hihi, ha en bra kväll slackers ;D

You'd never take a walk with me

Idag är det Torsdag vilket innebär Engelska i tre timmar och sedan hemgång. Dock ska jag inte hem, jag ska ned på gymmet en stund. Sara går i skolan så jag får träna själv idag. Men det är skönt att göra något vettigt när man endå slutar så tidigt. Ska förmodligen käka i skolan innan också, undra vad det bjuds på idag..?
Senare mot kvällen ska Johanna hjälpa mig att färga håret och sedan ska vi (+ någon mer?) kika Idol.

Vill tacka Frida för den underbara middagen igår, Tacos är alltid gott!
PUSS



Onsdag

Sitter i skolan nu, vi har något medieämne. Förbereder inför öppethus, jag ska göra en broschyr om den tekniska utrustningen. Dock får vi inte börja tillverka förän nästa vecka. Har bara gjort en prototyp på hur den ska se ut. Fast det  brukar aldrig bli som jag planerar.
Fryser fortfarande efter att jag satt ute på rasten. Fick i alla fall snacka lite med Patrik, så det var värt kylan. Snart är det luuunch, Pannkaka. Det går i, men jag är lite intolerant mot för mycket mjölk så jag kommer få ont i magen. Aja, i eftermiddag har vi en annan tråkig medielektion.

Efter skolan ska jag på Teorikurs på trafikskolan.. kommer somna.

Ha en bra dag, Puss

I can't sleep

Idag är en dålig dag.
Jag har ont i hjärtat, i bröstkorgen, kanske är det träningsvärk, kanske beror det på det mentala kaos som härjar inom mig.Allting är upp & ned, ut & in, bak & fram och totalt fel. Hur tänker du? Hur tänker jag? Vad trodde jag?

Jag vet inte, jag vet ingenting som vanligt - Förvirrad, frustrerad, irriterad, förbannad, nedtryckt. Jag känner mig liten, som att jag inte kan göra något åt det som sker, som att jag bara står på sidan och tittar på. Vid varje nedgång trycks jag ned och blir mindre och mindre. För att sedan byggas upp igen av en förhoppning. Och så här håller det på, om och om igen.

Som vanligt krävs ingen katastrofal händelse för att jag ska känna så här. Som vanligt får jag för mig saker, bygger upp något mot en vägg som inte existerar, offrar allt för mycket. När jag var liten fick jag alltid höra att jag hade livlig fantasi, förmodligen har jag den egenskapen kvar. Det är väl bra? Är det inte? Jo. Dock inte i detta fall, för att hitta på något som inte existerar i realiteten är inte bra - inte på en fläck. Jag tar nog saker för seriöst, tar varje ord på fullaste allvar och tar åt mig det enda in i hjärtat, i alla fall i sådana situationer. Ord är något man slänger ur sig, jag slänger själv ur mig obetydliga ord varje dag, ord utan mening, utan underlag och utan anledning. Varför tror jag att vissa individer är undantag? Vi fungerar ju trots allt relativt lika. Jag får lust att slå mig själv med något hårt i huvudet, vill inte lägga ned för mycket energi och kraft på sådan skit. Vill inte låta allting hänga på en person, det är ju trots allt mitt liv. Vägrar ge mitt förtroende till någon, vägrar låta mig luras. Nu har jag huvudvärk, inte för att jag har slagit mig själv i huvudet, men för att jag tänker för mycket. Ditt huvud vill jag också dunka in i något, en stenmur kanske? Eller något ännu hårdare. Jag vill att du ska förstå, fatta och inse vissa saker, för det är tydligen jävligt svårt.

 

Det finns ingen poäng i dessa rader, enbart förvirrade ord och meningar. Tack och lov att Gud (?) gav mig fingrar, och med hjälp av dem skriva av mig lite ibland. Annars skulle jag ligga över toaletten och spy just nu.

Tack för mig, hej!