som tonårsbarn på hemväg efter gårdagens debut

full av liv, tom på ord.


historien upprepar sig och slutar alltid likadant

Så var helgen över. Och som alltid på söndagar ramlar en känsla av tomhet och meningslöshet över mig. Trötthet för att jag har sovit för lite, tomhet för att det känns som att livet tar slut, och meningslöshet för att det känns så långt till nästa helg.

Och det handlar inte om att man är ledig, för jag har då jobbat i helgen. Det handlar om andra saker. Det handlar om att äta maxboxar långt in på småtimmarna, det handlar om att komma hem samtidigt som tidningsbudet springer i trapphuset, det handlar om att möta polisbilar överallt. Det handlar även om att gå ut, vara ett med musiken och känna basen slå hårt i bröstet. Det handlar om att hela staden känner varandra på fredag och lördagkvällar. Att alla är öppna för nya möten och Gävle, som på vardagarna är ett dött och iskallt ställe fylls med skratt och galenskaper. Det är en stark kontrast om man jämför med att människor knappt vågar möta varandras blickar annars.

På helgen tycks allt vara möjligt att inträffa. Då kan allt hända. Och visst bjuder varje helg på överaskningar, tokigheter och även viss besvilekse. Den där känslan man har på fredagsmorgonar, när man vet att man har en spännande helg fremför sig bygger automatiskt upp förväntningar och entusiasm. Det är alltid lika hoppfullt.

Tack för ännu en helg!

shine your light when you're gone, give me the strength to carry on

" att ungdom är någonting som bara ungdomar har,
men som bara gamla människor förstår att bruka "




you don't always have to be on top

Har inga ord. Fryser.

Alanya 2009

It seems like every time I try to make it right it all comes down on me


Allihop är dem dina. Och ingen ska ta dem ifrån dig

Gårdagens "Debatt" i SVT var lika grymt som alltid.
Och att Hannah Arnhög var med gjorde inte saken sämre!

En av Sveriges grymaste kvinnor!
Bild från google

I know you want to know what's right but I know it's so hard for you to do that.

Har nu kommit hem från jobbet. Har suttit vak två kvällar i rad nu och börjar känna hur det kryper i kroppen! Imorgon är det dags att jobba ute igen. Hoppas bara att vädret är på lite bättre humör då.

Har precis ätit middag. Supergott blev det om jag får säga det själv! Sweetchili-marinerad kycklig med ris och egengjord currysås. La sig fint i magen efter flera dagarns falukorvsätande. Inget fel på falukorv alltså, det kan ju vara en av matkulturens bästa påfund MEN man tröttnar fort.

Fredag imorgon, vilket innebär Heartbreak. Trevligt trevligt =)
Komma-hem-ångesten har lagt sig och jag känner mig ganska nöjd med tillvaron. Försöker att bara vara, och inte analysera och reflektera över allt så förbannat mycket hela tiden.


you're simply the best thing I never have

Stockholm.


vad ska man göra enda fram till maj? mörkret är så tungt och alla människor är som is

Jag saknar gnista, jag saknar inspiration, jag saknar motivation.
Jag saknar det jag brann för, vad det nu var.




och mina tankar och minnen står mig upp i halsen

Efter sex dagars arbete har jag nu fått helg. Känns som att jag har jobbat i typ två dagar. Inte sex.
När kvällens pass var klart åkte och umgicks med ett par saknade Bauer-vänner. Det var trevligt!

I helgen är det Stockholm som står på schemat. Det ska också bli trevligt. Kommer hem på söndag och därefter väntar en arbetsvecka på 7 dagar. Så det kan vara skönt med lite ledighet innan dess. Ladda upp batteriet och tålamodet till 100 %.


nu skulle inget bli som förr, vi var i en annan division

Lars Winnerbäck, Sommaren 2008

I have to stand on my own two feet's


you can't make it feel right, when you know that it's wrong

Tänk om någon bara kunde berätta för mig vad jag vill göra och när jag vill göra det? Tankarna skulle vara betydligt mindre och jag skulle få sova många fler timmar. Det här går ju inte. Blir galen.

Skulle kunna skriva en uppsats om just detta. Om framtiden. The future liksom. Men jag ska låta bli. Vill inte gräva upp ännu mer tankar och funderingar än vad jag redan har. Det kommer ska ni se.


I didn't want us to burn out

Jag förstår mig inte på vädret ute. Idag var det plusgrader, men ändå inte slask. Istället var det is med ett blött lager på. Precis som att man skulle straffas om man skulle råka halka omkull, man skulle bli dyngblöt! bättre med slask-slask istället. Ni vet sånt där som har samma konsistens som sluch som man kan köpa på exempelvis Sibylla. I och försig har jag aldrig smakat det men jag kan gissa vad det har för konsistens.

en dag står vi över februari du och jag

men går tiden fort eller går den fort?
fortsätter det såhär fyller väl jag 70 nästa vecka.