jag är en tvivlare

"Om du väntar tills du är säker på att det är rätt,
kommer du förmodligen inte göra mycket av något"

- Win Borden

glömmer aldrig bort min tonårssynd

Gårdagskvällen blev mycket lyckad, jag hade kul! 
Vi startade i vanlig ordning hemma hos Sara, med jag-har-aldrig och ölspelet. Satt och hällde i sig lite där innan vi drog vidare till Lexe. Bussresan tog flera år känns det som, och jag tog en kisspaus i Valbo Centrum. Väl framme hos Jonas kom Anden också. Jag blev som vanligt väldigt väldigt trött av den starka saften så jag låg och vilade för det mesta. Sedan kom Sara upp och gastade att jag och Anden skulle ut på gården och hoppa in i en taxi som stod och väntade. Så vi gjorde som hon sa och det blev ett pris på 120 spänn innan vi kom fram till Max Norra. Gott med mat, trött i huvudet och sedan kilade vi mot stan för att ta bussen hem. 

Tack för en bra kväll ni som var med, idag är jag sliten som få... det enda jag har gjort är att släpa mig ned till Åby Pizzeria och peta i mig en halv barnportion Kebab med Stripes med sällskap av Andersson. Nu måste jag vila lite efter den lååånga resan upp från Åby, Puss och vi hörs.

Det kommer aldrig någonsin vara perfekt

Igår var jag med Anden och Dellan. Kikade idol och hade trevligt =)
Idag ska jag ta det lite easy innan kvällens festligheter. Vet inte än var vi ska vara, men det ordnar förmodligen upp sig! Jag är taggad.

Idag är en sån där dag då jag älskar allting. Ingenting ska få sabba mitt humör idag, inte ens DU! Jag är så jävla taggad på allting, jag älskar mitt liv, jag älskar att vara ung och ha hela livet framför sig.

Världens bästa

Känner ni er lite små-deep såhär på kvällskvisten?
Det fixar jag! här kommer de bästa klippen, från den bästa filmen i hela världen. 
Kan ni gissa vilken film?



Jaa, YRROL såklart.

My heart was blinded by you

Godkväll!
Dagen har bestått av engelskaprov (som gick åt helvete då jag fick 11p av typ 50 eller va det va), Maxmat och umgåtts med Joel. Har även varit i Sätra hela kvällen, hängde med Joel och kikade när han tauterade sig. Blev bra sugen på det jag med! Satt där och hade trevligt ett par timmar innan jag kilade hemåt. 

Imorgon är det Fredag, ledighet och sömn! Ska ragga upp någon att kika på idol med också. På lördag är det partypartypuss! Hör av er om ni vet något.


Trots att det har gått ett par år och våra öron är trötta på den, 
- så är det en väldigt fin låt faktiskt. Alltid. (Frida knows)

Without saying a word

Idag har jag varit i skolan och busat. Inte gjort någonting som jag ska, bara allting annat. Men det var trevligt ändå =) Ikväll har jag umgåtts med Frida the whole night long! Vi har stoppat i oss massa goda saker i munnen, och kikat på Persbrandt. Imorgon ska jag bara till skolan och skriva engelskafuckingprovochjagvillintefördetkommergååthell...

Dags att sova nu känner jag, det pirrar fortfarande i magen. HIHIIH PUSS

When you're laying in my bed

Sitter hemma med tända ljus och en kopp glögg utan pepparkakor.
Dagen har varit lååång, innebärande skola, idrott, gym, fika - köld!
Fyfan vad kallt det är... jag gillar det inte alls, blir kall enda in i hjärtat...

Kikar lite på en film "Alive", ska sova snart.
Imorgon tänkte jag ta mig en liten sovmorgon... bara en liiiten? (A)
Helt slut är jag, sängen ropar. Det här har varit den bästa dagen på länge. PUSS

When the snow is falling down

Sitter i skolan nu. Nyss ätit fyra hårda pannkakor (fanns bara lingonsylt kvar och jag började nästan grina) och druckit två glas mjölk. Kommer få gryyyyyyyymt ont i magen, men det är smällar man får ta =)

Har suttit i en soffa och skrattat mycket nyss, jag gillar JB. Jag gillar människorna här, jag gillar allt! Mår ruggigt bra idag också, det pirrar i magen och jag bara ler hela tiden. Dessutom går det galand med filmprojektet, tror filmen kan bli rikigt bra ;D HIHI

Nu ska jag ha idrott, eller vi ska börja i klassrummet och snacka lite. Hoppas det tar lång tid, destå mindre behöver man röra sig. För jag ska ändå gymma och simma senare, så det räcker med motion idag.

Och i helgen blir det party party party party. JAAAAA, jag är taggad!

Nu tände idrotts-anna lampan, så det är väl dags och slänga igen datorn. Vi hörs folk, hoppas ni är lika glada som jag idag. Eller i alla fall nästan lika glad! :D hihihiihih PUSS



Snart är det jul igen...

Om exakt en månad är det Julafton.
Det är klart jag tycker det är mysigt med julmat, ljus och röda gardiner. Men det var annorlunda förut. När jag och min familj firade jul hos Farmor och Farfar med min Farbrors släkt och respektive. Varje julaftonsmorgon kändes alltid liksamma som de tidigare åren, jag var alltid lika glad och det pirrade i magen. Jag var alltid 99 procent säker på att jag skulle få det jag ville ha. Det var lätt att önska sig just det och det på den sidan i leksakstidningen. Jag minns att jag redan på somrarna satt och kryssade i det jag ville ha, oftast var det Gosedjur som jag då samlade på - Lycka var materiella ting.

Idag är både Farmor och Farfar döda, ingenting som har med Julen att göra kommer någonsin bli samma sak igen. Jag upplever inte längre Julen som något vackert och fridfullt, jag känner mest stress och oro inför att behöva sitta inne med rastlöshet krypande från top till tå. Min familj har aldrig bevarat några traditioner, vi har aldrig gjort exakt samma sak som i fjol (förutom att tillbringa julen i Hagaström). Jag har aldrig suttit ned och kollat på hela Kalle Anka och hans vänner. Jag har sett någon minut bara, och sedan återgått till att stoppa i mig chokladkolor eller något annat sött.

Jag vill också se fram emot Julen som så många i min närhet gör, men när det gäller min egen del tycker jag det räcker med en Jul-lunch, en peppakaka och att kika Svensson Svensson i mellandagarna.



Jag tänker inte vara den som blir kvar

Släpar dig upp ur sängen, hatar att gå upp så tidigt, lovar dig själv att försöka somna tidigare den kommande kvällen. Klär på dig, skippar frukosten eftersom du redan är försenad. Springer ned till bussen, svär åt vädret, hoppas innerligt att hinna med den beräknade bussen denna dag. Missar den alltid, ser bakdelen på bussen hånskaratta åt dig, svär åt det och sparkar hårt i backen. Fan, det gjorde ju ont och det var onödigt att skita ned skorna i den dystert gråa slasken som täcker marken. 
Glider in på skolan, hejar på alla du möter i vanlig ordning, slänger till med ett leénde då och då, varför vet du inte, sätter dig ned, plockar upp datorn i rutin, startar. Suckar över att läraren ber dig lägga ned skrämen för tredje gången. Lägger armarna i kors, börjar gunga på stolen, trött på allting, trött på att vara du, trött på att vara tonåring, trött på att vara trött - trött på att låta sig styras av den dagliga rutinen. 
Dagen passear, du gör allting lite halvdant. Du gör det du ska och hoppas att det duger. Du möter många personer under dagen, ingen gör något ovanligt, du vet vilka ord som ska komma ur vilken mun. Du nickar, håller med och låter tankarna sväva in i en annan värld. Det är väl det här som kallas livet har jag hört. En värld, en verklighet, ditt liv. Ditt egna liv som styrs av någon du själv inte känner vid.

Suckar ännu  en gång... när ska du inse att det här är livet?
Livet är en rutin

You don't really want to stay

Första helgen på länge som inte har iniburit partande och alkohol. 
Det är ju sorgligt att det inte finns något annat att göra i den här staden...
Har varit riktigt skönt att få sova ut, chilla ned och bara vara.
Att jag "chillar ned" betyder dock inte att jag inte har haft något att göra. Har haft fullt upp enda sen i Fredags. Har umgåtts i Lexe, käkat korv med Yttis på Statoil, varit i Sandviken och sett en hund som var lik en vidrig tjej (stackars hund), umgåtts med lite brudar där, umgåtts i Forsbacka, hjälpt mormor att flytta, varit på stan, varit på Köpis, käkat pizza, kollat film och ja. Ni ser...

Ikväll ska jag faktiskt bara vara hemma. Kika Andra Avenyn, läsa klart en av böckerna till skolan, dricka Smoothie och bara vara med mig SJÄLV! Uh.. får se om jag överlever. Jag springer redan omkring och gör massa saker samtidigt, det här blogginlägget har tagit en halvtimme för att jag inte har suttit still. 

Vad ska det bli av mig? Hur kan man ha så mycket att göra fast än man inte gör någonting alls?

"Det är omöjligt att njuta av sysslolösheten om man inte har mycket att göra"
- Jerome K Jerome

De tre bockarna bruse

Nu har Johannes laddat upp Bockarna Bruse-filmen på Youtube. 
HAHAHAHA Så jävla fult och oseriöst ;D Här är resultatet;




I will not make the same mistake

Tjenatjena.
Sitter hemma nu, nyss tryckt i mig en fjärdedels tacopizza. Unnade mig till och med en cola, så får se hur jag mår om en stund... Ska ta en kaffe och kika på lite movi med brorsan snart. Vet inte vad som händer ikväll.. hatar att inte ha det planerat, det går inte ihop med min otålighet. Men jag måste väl öva på det antar jag.... att leva i nuet och ta dagen som den kommer. Vet att jag ska kika på Idol ikväll i alla fall, och RÖSTA PÅ ALICE!

Rastlösheten äter upp mig inifrån

Sara tipsade mig om den här låten.
Gillar inte Veronica Maggio egentligen, men den här låten är faktiskt grym. Eller ja, det är texten som gör den! Det går att känna igen sig i den.


Veronica Maggio - 17 år

except we always woke up

Ansträngande dag i skolan?
Var här i en timme bara, sedan slutade vi. Men jag sitter kvar för jag väntar på att Sara ska sluta. Det är cirkus 3 timmar dit dock.... har två böcker som ligger framför mig här och väntar på att bli lästa. Men jag tänker inte ge med mig. Finns ingen koncentration idag.

Solen skiner utanför fönstret, men lika kallt för det : (
När jag var liten tyckte jag att det var vinter när cykelbanan längs Valbovägen var snötäckt, 
och det va den imorse.... hoppas den här vintern är snabbt överstökad!


Mattias och Ida är ju ganska.. hm.. snygga? =)

Från samma säng, lyssna till samma regn

Ibland blir man bara så jävla trött på allting
Haft en soft kväll med Frida och Johanna i alla fall
Blev smoothie, Oskyldigt dömd och bara lugnt

Imorgon har jag typ bara gymma på planeringen

Jag vill bara ha sommar och värme nuuu!

Another day

Bara media-lektioner idag. SKÖNT! =)
I kväll ska jag umgås med Johanna, säkert någon mer.
Min mentor var in här för ett tag sedan och berättade att vi får lite sovmorgon till 10 imorgon. Det uppskattas, och sedan är det ju Fredag vilket innebär ledighet! eller ja... praktik 8-)

Sitter och youtubar nu bara, har nyss skrivit veckans arbetsboks för projektet. 
Har fått en sak gjord idag i alla fall, trots att jag har sovit så dåligt i natt. 
Ska gå och störa någon nu, PUSS



Märker du hur fort det går?

Godkväll!
Kom precis innanför dörren, mina fingrar är is så det är lite svårt att skriva.
I skolan hade vi först en medieproduktion-lektion. Vi kikade på De tre bockarna bruse tolkning-filmerna och snackade massa. Imorgon ska vi börja kanske börja skriva manus inför skräckfilmen. Spännande! 

Efter en god lunch bestående av skolans variant av Tacos så hade vi idrott. Var inte med hela lektionen, drog till stan och mötte upp Sara och vi gled iväg mot gymmet. Sedan kom Mamma och hämtade oss, drog en sväng och kikade på Thorens öppethus. Frida var duktig! 

Efter det sjutsade Pappa oss till max, eftersom vi är lite slapp och inte orkade gå. Hihi. Maxbox med cheeseburgare och smällt satt förstås perfekt i magen och jag blev glad. 

Ikväll? 
No idea. Har tusen saker jag måste göra, men det är aldrig roligt att göra sker man måste göra. Roligare att göra saker man vill t.ex. Men det är ju lite svårare att få till det....



Dagens plus: Gymma och käka Max med Sara
Dagens minus: ATT BO I DET HÄR JÄVLA ÄCKEL LANDET, JAG HATAR KYLA, JAG HATAR VINTER, JAG HATAR REGN, JAG HATAR SLASK OCH JAG HATAR MÄNNISKOR SOM ÄR KONSTIGA UTAN ANLEDNING.





Har inte min egen grupps filmatisering av Bockarna Bruse, men här är bl.a. Idas grupp i alla fall. Måste tilllägga att det bara gavs två lektioner till att filma och redigera!
Det skulle inte vara seriöst. HIHI

Nothing last forever

Och som så många andra gånger blir man påmind att man aldrig vet var man har någon.
Att alltid inta största möjliga försiktighet är ingen negativ handlig, jag tror vi vinner på det.
Allihop.


Du lever som en slacker och tycker det är nice

Sitter i skolan..... Svenska B......
Jag är sådär jätte trött i huvudet, och orkar inte alls läsa om Skräckens Historia.
Jag vet inte vad jag hellre vill göra än att sitta här, men något annat i alla fall! Slutar om en timme, ska käka i skolan och sedan vid 13 ska jag ta andra vaccinationssprutan mot livmoderhalscancer.

Igår kväll började jag alvarlig fundera på hur det skulle vara om jag drog härifrån ett år nu. Jag har aldrig varit så trött på att bo i Gävle och allt vad det innebär. Jag har aldrig känt en sådan rastlöshet och meningslöshet som jag känner för tillfället. Varför ska jag slösa bort alla mina ungdomsår på att gå omkring och göra samma sak varje dag, vara irriterad, plaska runt i vattenpölar och vara nedstämd när man kan leva någon annan stans i världen? Jag vet att det finns en vardag även i Sydafrika, men för mig skulle miljöomväxling nog vara behövande just nu.

Ojojoj vad det snurrar i huvudet.
STICK!

Jag vill aldrig känna igen

Varför anpassar vi oss efter andra individer?
Vad är det som gör att vi ger just dem respekt och lägger all vår energi på just dem?
Det är aldrig någon som har bett mig att anpassa mig,
det är aldrig någon som har bett mig att offra något.
Ändå har jag gjort det tusen gånger. Varför?
Jag kommer aldrig få det jag vill genom att försöka anpassa mitt liv efter någon annan. Trots att jag känner till det faktumet mer väl än vad jag känner mig själv, så fortsätter jag och går i samma mönster som tidigare. Försöker ständigt passa in mitt liv med realiteten, försöker ställa in mina personliga inställningar så de ska vara identiska med omgivningen. Allt utan resultat. Vi kan inte vara någon vi inte är. Vi kan inte ändra oss bara för att vi tycker om en person mer än något annat på jorden. Vi är de vi är och vi kommer aldrig kunna vara någon annan. Duger vi inte som vi är, duger vi inte alls.

Värdelöst

Går fram och tillbaka, igår är idag och idag är imorgon
Varje dag är lika dan, glömmer tid och rum
Soft eller shit, vem av oss är dum?
Tänker för mycket, pratar för lite
Hur ska man överleva den här skiten?
Klagar på allting, står inte ut med rastlösheten
Den stiger i nivån och snuddar vid ovissheten
Trött på allt shit, trött på att det aldrig fungerar
Det är ju ändå mitt liv, där jag själv regerar
Ingen kommer göra det åt mig, ingen kan förändra
Jag skyller alltid på andra, ditt fel att jag försämras
Hela skiten är saksamma, inget spelar någon roll
Slutar alltid i det samma, mitt fel och du har noll koll

Dagens sanning

Citat från filmen Den man älskar;

"Man vet vad som är rätt och vad som är fel, det gör man ju
Men man kan som sagt glömma det
Och så gör man det som man måste göra, utan att tänka så mycket
Man gör det bara"

Vi skålar för att förlåta, dricker för att komma ihåg

Ja, vad säger man om gårdagen?
Allting spårade ur och slutade i fullkomligt kaos?
Eller slutade förresten, den började med katastrof också.
Vi startade hemma hos Sara, sedan var det tänkt att vi skulle dra till något annat ställe men vi kom aldrig så långt. Hur som helst så hade jag kul i det stora hela, och det var trevligt folk =)

Idag står det bara; CHILLINATION på min planering!
Och jag ska leva upp till det också. Måste dock på ett 90-årskalas vid kl 15...

Ikväll är det Andra Avenyn som gäller, känner även för att kapa en del filmer och dricka Smoothie =) åååh vad mysigt jag ska ha det. 

The best thing

Ikväll blir det fest.
Ska börja hos Sara i Forsbacka, kommer lite folk dit och sådär. Sen ska vi dra någonstans antar jag, kanske till ett annat ställe i Forsbacka eller till stan någonstans. Blir nog en trevlig kväll, jag är taggad!

Ha en bra kväll people!



Kärlek som inte är död, men heller inte vid liv

Hjärtat vill ha dig, huvudet hatar dig
Det är kämpiga tider, komplicerade relationer och sår som svider
Men jag står upp, lägger mig aldrig, visar vem jag är, att jag kan
Jag hoppas att du låter mig lyckas med det här, och att du låter mig vara

Back in business

Tillbaka i verkligheten nu.
En realitet där ingen säger, eller gör något oväntat. 
Allt är så förutsägbart, man blir sällan överaskad...

London var underbart! Har bara varit där två ggr i mitt liv men jag fullkomligt älskar den staden redan. Kan inte sätta fingret på vad det är, men något extra är det. Har varit där med hela familjen, kikat runt massa, shoppat skor, tee, zip mm. Har även varit på Harrods, Hamleys, gått längs Temsen från London Eye till Museét Tate - riktigt grymt! Har redigt ont i fötterna efter alla dessa promenader längs exempelvis Oxford Street upp och ned. Det kommer nog upp lite pix på bilddagboken senare, om någon dag.

Kom hem sent igår kväll, så jag tog mig lite sovmorgon idag. Hann bara vara i skolan drygt en timme innan jag slutade. Drog ned på stan, träffade Frida och Sara, drog till um och fixade nya p-piller och sedan hem. Nu har jag nyss käkat Omelett och bränt ost direkt på plattan..... DUKTIG IDIOT! Ska glida ned till Frida nu, där det vankas fika och film. 
Låter mysigt va? IT IS

Puss

RUBRIK?!

London är nice, riktigt nice.
Om det inte vore för att det är så mycket nederbörd skulle jag lätt flytta hit!
Sedan vi kom hit igår har det regnat regnat regnat... solen har dock kikat fram några gånger. Vi har promenerat genom Hyde Park, passerat Piccadilly Cirkus, samt kikat i lite affärer. Inhandat en tee bara, blir mer imorgon då vi ska ned på Oxford Street. Har även hunnit in på Hamley´s och åkt en av alla de klassiska röda dubbeldäckar-bussarna. Ätit god mat både igår och idag, innan vi drar hem ska jag ha käkat äkta engelsk Fish & Chips!  Det är mitt mål innan jag lämnar detta land.

Helt slut i både ben och huvud, blir sova tidigt i natt.
Vi bor i på ett lägenhets-hotell som är okej. Lite slitet, men sköna IKEA-sängar i alla fall. Är så jävla rädd för allting här, det är detdär med hotellrum. Det är så kusligt och mystiskt, så många olika individer som har passerat här, gud vet vad som har hänt här genom tiderna!

Nu ska jag fixa lite kaffe, saknar er där hemma redan, ha det bra, för det har jag för det mesta, PUSS


Let me be who I wanna be

Om exakt ett 24 timmar sitter jag på ett flygplan mot London.
Flyger från Västerås, väl framme i London ska vi bo i en lägenhet i Nothing Hill. Mitt mål är att leta upp dörren där Hugh Grant bor i filmen, om jag hittar honom är det inte helt fel heller...

Sitter hos Joel nu, nyduschad och frääsch, helt ensam i hela huset för han drog till skolan imorse.
Jag har praktik idag, men det blir inge av med det inte, jag har annat för mig. Ska snart dra mig ned till busshållplatsen och glida mot stan, ska möta upp Sara där och ta en lunch.

Ikväll blir det chillination med lite people, Idol ska ses!
PUSS

Nya vägar som aldrig tar slut

ÅHÅHÅÅHÅHÅHÅÅHÅHÅHÅÅHÅH VAD JAG ÄR LESS..........


Dessa mörka tider bryter ned mig totalt, ser liksom inget ljus förutom gatulyktorna.
Vill inte vara inne, inte ute, inte med någon, inte ensam, inte i skolan, inte hemma - ingenstans
Känner inte ens för att åka till London på lördag, vill bara vara ingenstans.

Slutade halv 12 idag, Lollo kom till JB, tog bussen mot stan, mötte upp Frida och Sara, gick med dem till Thoren, gick till Max och träffade Johanna, Lollo och co. Sedan följde jag med dem till Fordon på Borgis en sväng.

Nu har jag suttit och pluggat teori till och från i fyra timmar.
Jag har ställt kameran med rikting utåt och spelat in, ganska grymt att spela upp snabbt efteråt och se hur ljuset försvinner i takt med att solen går ned och skymningen kommer.
Håller på med lite körkortstester nu, känns som det står ganska still i mitt huvud...
måste dra ut och göra något snart. Joel, Frida, Johanna? hm, får se hur det blir.

Ledig imorgon, eller nej justja, APU kallas det visst...
imorgon kväll blir det kika idol och umgås, sedan går flyget vid 10 på lördagmorgon.

INTE PUSS


ETT TIPS!


BÄSTA MUSIKEN SOM FINNS!


Som jag hade dig förut

Haft en slitsam dag...................(NOOOT!)
jo, men lite jobbig har den allt varit.
Gick åt helvete på körlektionen (hahah, kom på nu att kör kan betyda kör som man sjunger i också, hahhaha, måste påpeka att det innebär i mitt fall köra bil med körskola). I vilket fall så skulle jag backa runt ett hörn igen, klarade det så galant förra gången med en Diesel bil, men nu när jag körde med en bensinare blev det värre... 
Efter körningen hade jag teori också, så nu har jag haft alla dem lektionerna. Nu gäller det bara att pluggapluggaplugga boken....

Ikväll övar jag bara på att vara en slacker, är riktigt bra på det faktiskt.
Sitter på sängen och kikar TV med bror, nu börjar Oskyldigt dömd, ska sätta mig där igen och dricka lite koffeinfritt kaffe. PUSS

Svårt att vara isär

Sitter i skolan nu. Skriver om bildjournalistik. Har inga ord, inga tankar och ingen ork.
Vill bara ligga i en säng någonstans och inte göra någonting. Det är en lång dag idag.
Min lärare berättade nyss att hennes pojkvän har avlidit, den kusliga tystnaden som uppstod i klassrummet har jag aldrig varit med om tidigare. Vill heller inte vara med om den igen...

På förmiddagen hade vi medieproduktion igen, vi ska göra en testfilm bestående av Bockarna Bruse. Jag ska vara trollet, som i detta fall är en salladsätande hälso och idrottelev som försökte stoppa it och mediaeleverna som ska köpa Coca-cola i Cafeterian. John Bauer ni vet.... Apropå Cola så är jag otroligt sugen på det just nu! Har inte druckit det på hur längesom helst. Eller jo, imåndags drack jag några droppar. Fyfan vad jag njöt.



Ska försöka komma någonstans med arbetet nu, 
känner mig lite knäpp idag HIHIHIHIHIHIIHIH PUSS

elva och tjugosju

Mmmmmmmmmmmm..... jag är sugen på något ätbart!
Lunch snart, men skolmat är inte det jag vill ha mest av allt.. 
Vi kikar på en film nu, "haschfilmen" där de studerar en reklamfilm efter den Dramaturgiska modellen. Riktigt intressant faktiskt. På Medieproduktionen ska vi nu, fram till jul arbeta med det stora filmprojektet. Och vecka 50 kommer våra filmer visas på Bäver-galan på filmstaden.

PUSS

Gud finns inte

Tillbaka i skolan..
Sovit cirkus tre timmar i natt, men det känns ändå skönt att vara tillbaka här. Tillbaka med alla härliga människor, få lite rutin, lite vardag, slippa tänka och känna efter så mycket. Är helt yr i huvudet av alla tankar, jag blir tokig snart. Mår inge vidare bra.

Hade bara Svenska B idag, slutade halv 12. Då drog jag till kyrkogården, tog en halvtimmes promenix, mindes och försökte samla ihop mig själv.
Nu sitter jag hemma, ska peta i mig lite mat och sedan ta bussen in till stan. Möta upp Lollo och Sara, en sväng till um om jag hinner och sedan på Teorilektion på AnsAns. Efter det ska jag till Joel.

Har fått en bok som vi ska läsa ut på tre veckor... Frankenstein, låter roligt va?
Inte min genre direkt, men vad är min genre egentligen? Realism, biografi och deckare.

Nej, idag är ingen bra dag. Hoppas ni har det bättre, PUSS



Blickar, skitsnack och förutfattade meningar

Inte fan är det enkelt inte
Så jävla trött på tjejer som framstår som om de trodde de var bäst i världen
De har förmodligen så dåligt självförtroende, att de utåt måste sträcka på ryggen,
skapa en falsk bild av sig själv och le falskt mot alla de möter, allt för att de inte ska falla
sönder inuti. En period i livet är alla där, då vi dömmer de utomstående individerna innan
de har öppnat käften, stämplar vissa som idioter innan vi har gett de en chans,
vi tror inte på oss själva ett dugg, men vi låtsas att vi gör det. Ingen vill visa att de är svaga.
Vissa växer ifrån det där, andra inte. Och vissa ifrågasätter det inte ens.
Vadå? Vad är det med det då? Det var hon som började?
Visa lite stake och avsluta det då, visa hur man betér sig i vuxenvärlden
Det ironiska är att de flesta tänker samma sak;
ingen vill ha ovänner, alla vill vara omtyckta, ingen vill få sneda blickar,
ingen vill att andra ska snacka bakom ryggen på en, de flesta vill förändra,
men få gör något åt saken, för det är svårt, det känns som att man tappar sin stolthet.

Jag tror jag var man i mitt förra liv....


Knuffa dig i sängen

Lite bilder från Halloweenkvällen;





Just dance

Om jag tyckte att jag var sliten igår när jag vaknade är det ingenting jämfört hur jag är nu. Ont i alla delar av kroppen, helt uttorkad och bara allmänt sliten. Det känns som jag har släpats på en väg, efter en buss i en vecka.

Gårdagen var i alla fall också trevlig. Vi va först i Forsbacka, sedan blev det Brynäs och därefter ett efterlängtat minimål på max. Det har ALDRIG varit så gott någon gång, aldrig. Bilder finns här.

Idag har jag planer på att bara ligga helt utslagen här i soffan och kika på någon film eller två. Dock tror jag att jag ska ta mig i kragen och hänga med Mamma och Pappa till Köpis. Måste få lite syre, och mina ben är för trötta för en promenad.

Imorgon är det Måndag och denna vecka innbär det att skolan börjar igen. Men nästa Lördag ska jag ta mitt pick och pack och åka till London ett par dagar. Det ska bli underbart faktiskt!

Nu ska jag peta i mig lite mat.... önska mig lycka till. PUSS

Ge mig

Halloweenkalas igår, bilderna finns på bilddagboken.
Började hemma hos Lina och Jessica på Brynäs, därefter en sväng till Micke på söder, till Alexandra på Brynäs och sedan vandrade vi mot stan. Trevligt trevligt! Fick även nattligt besök =)

Lagomt sliten idag, men det blir party idag igen.
Ska till Forsbacka först vid halv 6, sen drar vi till Brynäs.

Nu ska jag försöka stoppa i mig lite mat, PUSS