Kortfattat om sistone

Ja.. jag är ju hemma igen. Mallorca var underbart! Det är det enda jag kan säga. Bästa resan jag gjort, lätt!
Kommer upp lite bilder på Facebook senare. En annan gång när jag har tid och ork. 

Ikväll har jag glidit runt i Forsbacka och Gävle. Ätit max, skjutsat folk och liknande. 

Justja, igår bokade vi resan till Alanya. Jag, Andersson och Lollo än så länge. Det kommer bli gryyymt. 19 september - jag längtar redan.

Men nu är klockan faktiskt 03:52 och jag borde sova för längesedan. Imorgon blir det party hos Yttis för han fyller 20! woohoo

Pussen och natten

Nästa station: Porto Colom, Porto Colom

Har tillbringat kvällen i Forsbacka med Andersson och Nordström hos Jansson. Kom precis hem, ska packa ned det sista. Sen ska jag sova. Flyget går 16 imorgon så vi åker från Valbo vid halv 12. Jag ska ha det så jäääävla bra där nere i värmen, hoppas det regnar på er här hemma! ;) 

PUSSSSPUSSSS 


Stay by my side

Allting bara snurrar. Tur att musiken finns och reder upp en del.
Här har ni ett urval av mina gobitar:

 
 

Remember yesterday

Det blev Interpool igår med masa folk. Udda människor från flera håll, men det var väl det som gjorde det så trevligt kanske. Själv var jag nykter för att jag körde, men jag drack Pepsi istället och tjänade många hundra kronor! eller sparade.. Skitkul kväll i vilket fall.

Kom precis hem, ska iväg till Köpis med Mor och Far. Måste handla lite saker inför Tisdag. 
Seeeyaaa!

Vi rör oss, ni står stilla

Igårkväll blev det Sjötorp (Johannas stuga) med Johanna, Jimmy och Backman. Vi sov kvar där, alla fyra skulle dela på tre sängar. Jag krånglade en del, för att jag tycker att en 90-säng är för liten att dela på. Så jag kom på den genialiska idén att jag och Backman skulle sova på två madrasser på golvet. Under natten fick jag ju konstaterat för mig att madrasserna såklart åkte isär. Så det blev trängas på en 90-säng ändå. Typiskt.

Jag uppskattar att bara åka iväg en sväng med ett par stycken sådär, även fast Sjötorp inte ligger långt bort. Det är endå en bit ifrån datorer och civilisationen. Tog ett morgondopp i Hemlingbysjön, 16 grader!!! Mycket uppfriskande kort sagt.

Ikväll kanske jag ska umgås eller ut på någon uteservering med Johanna, Sandra och säkert någon mer. Beror lite på hur vänligt vädret känner för att vara också. 

Nu sitter jag ute och försöker sola.. solen vägrar dock komma fram utan håller sig helst bakom molnen.

Mallorca på tisdag! hallelujah!!! då kanske jag och solen kan bli vänner igen.. för en stund.. kanske..

En dag står vi över februari du och jag

Fredag.. veckorna går så fort. 
Ska iväg till stan med Jens nu, måste köpa en del grejer för just nu känns det som att jag är trött på allt i garderoben! Regner bara öser ned utanför fönstret som det har gjort hela veckan.. Svensk sommar. 

Ikväll blir det förmodligen hänga med Johanna, Backman och Jimmy. 
Ha en bra regnig dag, förutom Sara och Frida som får ha en solig dag.. snart ses vi!

Pussen

Nått´som tog mig upp en bit över noll

Jag är ledsen för allting.
Ledsen för att jag är som jag är, ledsen för att mitt hjärta längtar bort.
Måste få stå på mina egna ben för att känna att jag lever. Måste få vara självständig på det vis jag alltid har varit. Måste få bestämma över mitt eget liv, utan att vara beroende av någon annan. Får jag inte göra som jag vill så kvävs jag. Då finns det inte mycket av mig kvar. Det är inte lätt, förstår att det är inte är lätt att stå bredvid mig heller. Men jag lekte aldrig med dig. Har aldrig gjort. Jag är bra.

bara en röra av en massa tid

Dagen har inte skillt sig mycket från veckans övrigt gågna dagar. Va på köpis med Bror och Johanna en sväng och skulle leta lite kläder, blev inte så mycket handlat. Mjukglassen är mitt bästa köp! 

Ikväll har jag hängt i Södra Bomhus med Moilanen, Andersson och Backman. Det blev mest ligga i en hög i Jimmys säng och ha Backman liggandes över benen. Oväntat. Vi spelade även en del kort.. ännu mer oväntat.

Efter att vi underhållt pojkarna i Bomhus några timmar åkte jag och Andersson mot stan. Slank ned på Sommarkväll ett par minuter och hann höra Nanne Grönv(w)alls Avundsjuk. Riktigt bra. Eller inte... nee.... inte min favoritlåt direkt. Och Nanne ser ut som en alv. Eller är det troll som har stora öron?

När jag och Johanna skulle åka till Bomhus så la gammelvolvon av vid korsningen på staketgatan mellan Kungshallen och Vasa. Thomas fick komma och hjälpa oss, sen gick den som på räls igen. Så mycket på räls en gammal Volvo nu kan gå... 22 år tror jag den är. Riktigt fin. 

Nu ska jag fixa en toast och sen ta plats i brorsans säng för att kika på någon film. HEJS!

Och det regnar och regnar...

Vad är det här för jävla skitväder?
Är det okej?!?!??! NEEEEEEEEEEEJ!!!!

Känns liiite skönt att om en vecka är jag på Mallorca. 
Lite högre odds till sol på den breddgraden iallafall.

:D:D:D:D:D HEJ ARNOLD!! eller ja mena. .. HEY FRIDA OCH SARA :D:D:D::D:D

I Söndags var jag hos Ida i Sandviken och käkade lunch. Eftersom hon är vegetarian så lagades maten därefter. Måste erkänna att jag var lite skeptiskt när det lagades "köttfärssås och makaroner" utan köttfärs.. Jag som älskar köttfärs mest av allt och äter det gärna varje dag i olika former. Men Sojafärsen fungerade väldigt bra som omväxling och det blev riktigt smakligt! 

Dagen har sett ut lika som gårdagen. Måste påstå att de har varit nästintill identiska. 
Vakna, titta ut. Konstatera att vädret suger. Gå sova några timmar till. Upp, iväg. Äta något flottigt och bränna pengar. Glida runt med bilen och slösa på pappas bensin. Hem till Johanna. Hem till Jimmy. Spela Neger och President med Johanna, Jimmy och Backman. Ligga i Jimmys säng alla fyra i en enda stor hög. Äta något mer onyttigt. Hem och somna alldeles för sent. VÄRDELÖÖÖÖÖST... nee dåå.. jag gillar er pojkar och flicka.


lovar att nästa inlägg ska vara lite seriösare.....

Alltid finns det något att klaga på

Det är inte lätt att hela tiden vara orolig. 
Orolig för att någon ska sätta i halsen, halka ute på isen, köra av vägen, bränna sig på en lampa, klämma sig i dörren, halka i duschen, skära sig på en kniv, ramla ur sängen, snubbla, ramla av studsmattan, leka med elden, glömma släcka ljusen, sluta andas, få plötsligt hög feber, svimma.....etc.... behöver jag ens fortsätta? 
Någon som inte känner som jag kommer aldrig någonsin kunna förstå. Ordet panik används allt för flitigt. "ÅH jag får panik" inför ett matteprov eller liknande. Riktigt panik är en helt annan sak. Man vet inte vad det är förrän man har upplevt det. Panikångestattack är ingenting man påstår sig ha upplevt om det inte verkligen är så.

Bara en sådan sak att sätta sig i bilen och köra ut bland andra trafikanter är svårt för mig. Att ha det ansvaret på mina axlar att jag hur lätt som helst kan ställa till en olycka med ett simpelt misstag pressar hela tiden på i bakhuvudet. Jag må vara stark i många situationer när det gäller mig själv. Men så fort det handlar om andras säkerhet och andras liv är jag förmodligen den svagaste individen på jorden. När jag själv inte har kontroll, när det helt plötsligt hänger på mig är jag den veligaste av allihop.

Att sitta helt ensam i ett rum och äta mat med någon skulle inte vara en match för många. Det skulle enbart se´s som en mysig och god stund. För mig är det en jobbig upplevelse. En tid då jag hela tiden måste vara på min vakt, hela tiden vara beredd att hjälpa till OM personen i fråga skulle sätta i halsen. En liten hostning får mitt hjärta att slå dubbelslag. Jag glömmer bort att andas, hjärtat pumpar på som att min instinkt fick mig att vara redo att springa efter hjälp. Finns det någon annan än bara personen och jag vid bordet är det en helt annan sak. Då bär jag inte hela ansvaret själv. 

När någon ska dela t.ex. frukt eller ett bröd med en kniv tittar jag alltid bort. Skulle en olycka ske står jag inte ut med att vara den som är i närheten. Inte för att jag är rädd för blod eller så, inte alls. Det här handlar om helt andra grejer. Känslan av att inte kunna hjälpa, inte kunna stoppa blodet. Inte kunna förhindra det som nyss hände.

Jag kanske tar allting med för mycket allvar. Det kanske ligger lite för mycket ansvar på mig. Kanske har det alltid varit så. Kanske kommer det alltid vara så.

Nej.. vem fan har sagt att det ska vara lätt. 
Har man inga stora problem får man ju klaga på det lilla man har... 
Jag tror nog att det är tur att det finns sånna som jag också. 
Tur att man blev som man blev så man inte blev som man skulle!!

Du är ett glashus och jag är en sten

Vad ska det bli av mig?

Kanske är det pågrund av mina ärvda gener av dåligt tålamod som är orsaken. Dåligt tålamod och abnorm rastlöshet ligger i släkten. Men jag kan väl ändå inte skylla allting på det. Det är ju fortfarande jag som bestämmer vem jag ska vara och hur jag ska vara. I dagsläget kan jag omöjligt se mig själv med samma man hela livet. Jag har svårt att tro att jag någonsin kommer stå ut med samma person i kanske 50 år under samma tak, samma säng och i samma kök. Jag går liksom och väntar på att jag ska bli vuxen, att jag ska ändra uppfattning om andra människor. Det jag inte själv märker är att jag faktiskt börjar bli vuxen, utan mental förändring inom området Kärlek. Undra om den förändringen kommer ske på en dag, POFF!!! Kommer jag någonsin hitta hem? Hitta någoslags ro för mitt rastlösa hjärta? Ett hjärta som ständigt söker efter något nytt, något bättre. Jag blir aldrig nöjd. 

Kände att dessa ord inte var riktigt genomtänkta.. det blev bara lite kladd. Men det kanske är då det är som mest äkta...

Svartsjuka kan döda


Känner att jag måste lägga några rader...
Måste bara berätta att jag bryr mig. Att jag bryr mig så jävla mycket.
Jag är berörd på djupet. Ännu en gång. Sådana saker som detta får inte hända, det går bara inte ihop. Jag blir så ledsen.

Mycket kan jag skjuta undan, mycket kan hjärnan sortera bort. Men detta kan jag inte konfrontera. Det känns för nära, för tätt inpå. Trots att jag inte har en aning om vem flickan var. Svartsjuka kan döda, det är nu bevisat. 
Och svartsjuka finns överallt. Det skrämmer mig.

Too much information

Åh.... jag bubblar över av åsikter.