Brown eyes

De senaste dagarna har bestått av sol, bad och härligheter.
Umgåtts massa med brudarna + Joel en hel del =)

Igår var vi i Hedesunda på Ön. Resan dit var nog det värsta jag har gjort i hela mitt liv, åkandes på en blå buss utan tak på hedesundavägen var inget jag gör igen vill jag lova! Innan var det chillination på Saras brygga, underbart. Sara tappade sin mobil i Hedesunda och de hände lite tråkiga saker, men annars var det en bra kväll.

Idag har jag först varit hos doktorn...........
Sen drog jag till Forsbacka och åkte med Sara, Lollo, Frida, Danne, Yttis, Lars och Eva båt till Årsunda där vi käkade Grillbuffé. GOOOTT!
Ikväll har vi varit på Sommarkväll i Gävle. Efter det blev det middag klockan 0.00 hemma hos Frida, kycklig och pommes - gött : ) (mat är det bästa jag vet)

Imorgon åker jag till Patriks stuga i Söderhamn =)
Det ska bli sååå härligt att komma bort lite! Kommer nog hem på Fredag.

PUSS


Sunnydays

Badat i Haga idag igen, härligt!
Dock lite svalare i luften idag, men det gör ingenting för det är fortfarande varmt.
Ska in till stan om en stund och fika med Frida och Johanna x 3 tror jag =)
Fårse var vi tar vägen senare, ska nog träffa Joel.

PUSS

Alltid samma sak

Att tänka efter innan har aldrig varit min grej
Jag är duktigare på att tänka före efter.

Big deal

Igår var jag först i Sandviken på lite party med Lollo, sen drog jag till Joel. Vi plus några till drog till Harnäs och nattbadade. Jag var skapligt rädd bakom Joel på moppen kan jag lova, men jag överlevde =) Sen drog vi hem till Zuxe en sväng, satt där och chillade och därefter åkte jag och Joel och köpte Max mat till alla. Vid halv 4 vandrade jag och Joel hem till honom och sov. VARMT VAR DET!

Nu ska jag till Sandviken på kalas, sen ikväll blri det umgås =)


Sommar, sommar, sommar

Igår fick jag fika hos Yttis, jag gav honom några tippningar i ett Lördagsgodis.
Hoppas han vinner något! 
Sen vandrade vi mot Valbo Köpcentrum och köpte glass på donken. Efter det tog jag bussen till Bomhus och träffade Joel en timme, han hade precis kommit hem från Danmark.

Idag ska jag iväg med Mamma, Pappa och Sam till ett ställe som heter Gudinge. Fråga mig inte var det ligger, men jag gissar på bortanför Hedesunda (?). Ska hälsa på där, (jag hoppas på fika) och jag vill även svalka mig i närmaste vatten! För varmt är det, termometern i skuggan står på 26 grader och klockan är inte ens 11. Det här kommer bli en het dag!

Ikväll, när jag har kommit hem ska jag umgås med Joel =) mmmys.

Ha en härlig dag i den somrigaste perioden på året!

Amazing

Det finns saker som alltid kommer vara speciella.

En värld av idioter

Imorgon, eller ja, senare idag, efter jag har sovit, ska jag först bada i Hagaström. Senare ska vi hem till Yttis och gratta honom för han fyller år imorgon, men vi tar det idag istället.

Joel kommer även hem från Danmark, fårse om jag träffar honom eller om jag spar det till helgen =) Imorgon ska jag i alla fall lämna Gävle lite, jag ska nämligen till Gudinge och hälsa på i min Farbrors stuga och där har jag inte varit på många år. Nästa vecka ska jag förmodligen iväg till Söderhamn och umgås med Patrik för ett dygn. Inte träffat honom på länge nu. Det är tråkigt, jag vill träffa vänner och han är en väldigt viktig sådan.
Helgen efter det är det dags för Cityfesten (redan?!). Ja, redan..  The Poodles, partaj, Saras födelsedag. Veckan efter det är det Winnerbäck-konsert och Johannas födelsedag.

Tiden går fortare än vad jag lever, jag ligger lite efter. Mentalt har jag nyss fått sommarlov, har precis börjat koppla bort allt som har med skola och ansvar att göra helt. Nu när det snart är dags att börja förbereda sig för ett nytt läsår. Huamej vad tiden går.. Nej så ska man inte tänka. En månad kvar på sommarlovet, faktiskt. Egentligen är det lång tid, men i mitt liv är det som ett par sekunder.

Lite framtidsplaner finns det allt! Hopp om livet =)

Du är värd att dö för

Ikväll har jag varit på Sommarkväll. Ett arrangemang som Gävle anordnar varje Onsdag i Juli, en grej som jag faktiskt uppskattar. Överallt är det härligt folk man känner igen, men även personer man helst sluppit att se. Personer som sänder ut de där blickarna jag hatar, de där blickarna som är omöjliga att tolka. Avundsjuka, hat, beundring, meningslöshet eller vad dem nu består av. Kanske är ni bara besvikna på att ni inte är jag, och att jag inte är ni. Tacka fan för att man är olika säger jag bara. Tacka fan för det.

Just nu sitter jag helt naken och sjunger med i Jocke Bergs låtar. Kent har alltid varit bra musik, speciellt de lite äldre låtarna. Funderar på vilken som är min favorit. Utan dina andetag och 747 får nog slåss om den äran. Socker och Järnspöken hamnar heller inte långt ned på listan. Texterna ni vet, texterna.

Apropå texter så var jag tvungen att hålla fingrarna för munnen ikväll. Jag kom nämligen på mig själv att stå och sjunga med i BWO-låtar. BWO, B-musikens kanske främsta härskare. Till den kategorin tillhör även grupper som EMD och Caracola. Sådana låtar de nöter ut på Rix FM, låtar man kan refrängerna på vare sig man vill eller inte, sådana låtar som låter i stort sätt likadana ut, sådana låtar jag helst skulle se en värld utan.

I vilket fall har jag haft en bra dag och kväll. Sommarvärme att jag fick släpa på tröjan hela kvällen, räckte med linne. Det är sådana tider som nu jag skulle vilja ha för jämnan, jag njuter av varenda sekund. I framtiden kommer jag definitivt inte bo i Svea Rike på vintrarna, aldrig i livet.



vmh

Skin skin

Ännu en sol med strålande sol, dock lite dismoln som börjar komma upp..
Ska iväg till Hagaström och bada nu, tvek på om det blir bada men steka iaf.

Ikväll är det Sommarkväll i Gävle, tycker det är lite mysigt så jag ska försöka dra med mig lite people dit. Nästa vecka finns det planer att åka till Hedesunda för ett par dagar, soft.

Ha en härlig dag!


Summertime

Idag har jag steeeekt hela dagen!
Inte bara ute, utan även en omelett =)
Ikväll blir det Allsång och umgås, hääärligt.


Wooper JR

Igår var jag med Joel, idag har jag varit en sväng till Tällberg och ikväll har jag varit hos Yttis. Har även varit på Hälsocentralen och lämnat prov. Fick tid hos en läkare nästa vecka.. mm..
Nu har Sara åkt på bilresa genom Europa. Båda mina brorsor är på olika håll i Dalarna, tomt här hemma, tomt överallt, kallt liksom.

Jag vill åka så långt bort så jag vill komma hem igen!

Snus, porr och brännvin

Inuti sker explotioner stora likt Big Bang
Jag avskyr, hatar och fullständigt lider av situationen
Hatar att ligga i underläge, hatar att förlora, avskyr att inte ha kontroll
Kontroll över mig själv, mitt liv och mina bestyr

Du är det lägsta jag har sett

Mig äger ingen

Hel soft kväll i Forsbacka, Sandviken och Gävle.
Trevligt folk och många vattenpipebloss, dessutom är det sommar.
Kan det bli bättre?
Jo, mycket skulle kunna vara 10 x så bra än vad det är just nu.


Cloetta

Imorse mådde jag förjävligt efter gårdagens festligheter
Men efter några timmar kvicknade jag till och har tillbringat eftermiddagen och kvällen hos Yttis. Lirat kort och kollat på porr, nej inte seriöst. Helt okej dag för att vara dagen efter i alla fall.

Imorgon är det Fredag och jag har inget speciellt planerat
Ligger i sängen och äter risifrutti och ska slå igång en film nu

PEACE!

Words

Ett ord
några få bokstäver
jag kan enbart ana ljudet, viskningen är låg
jag känner igen det så väl, har hört det tusentals gånger
Alltid samma känsla, pulsen rusar på, hjärtat dunkar hårt hårt
Som ett skyfall rasar känslorna över mig, de sveper över mig likt en våg
jag skakar, det sticker till i bröstkorgen, magen svider till
Det är endast ett ord, meningslösa bokstäver
jag vet, jag vet det så väl
Kommer alltid bli varm i hela kroppen

Time

Det är svårt
det svider och jag vet att många lider
har aldrig varit lätt att vara jag
det enda jag vill nu är att glida bort ett tag
behöver luft, behöver tid, behöver hitta hem
jag kommer komma på fötter, känna mig som fem
för nu är gränsen nådd, ja den är nådd för längesen
slutar alltid i samma tragedi, det blir fel och ni vet man skäms

jag lyckas aldrig, det rinner alltid ut sanden
jag glider ur dina tag, jag var så trygg i den famnen
trygghet är ingen vardagskänsla för mig,
har aldrig varit, kommer aldrig bli
svårt för mig att fatta, jag kommer aldrig bli som ni

så stark vilja av att vara någon jag inte är
letar ständigt efter lycka, det sliter och det tär

Tired

LESS!

Hela dan varje dag

Drömmar jag aldrig når, känslor som aldrig känns, sekunder som tickar förbi. Ett starkt försök att vara någon jag inte är, ett försök att nå en nivå jag aldrig kommer nå, lust av att befinna mig på en plats som inte finns. En trygg plats där jag kan andas in frisk luft, en overklig renlighet där falskhet och fel inte existerar. En cirkel jag aldrig kommer ur, ett liv jag alltid kommer leva som den person jag är. Det kommer alltid komma tuffa tider, solen kommer skina och sedan gå i moln. Hela dan, varje dag.

Ovisshet

För många tankar för att bilda ord.

Den som lever får se

Hemma från Tallinn nu. Två nätter på båt och en natt på hotell.
Känns bra att komma bort, men alltid bäst att komma hem =) Shoppat kläder för ca 4000 spänn, riktiga kap har jag gjort på skor, jeans, tee och ziphoods. God mat har jag fått också, riktigt härligt.

Idag har jag umgåtts med Joel och så fort jag kom hem fick jag besök av Yttis och Frida. Soft dag! Just nu sitter vi och lyssnar på massa gamla utbrända skivor som jag har bränt ut för länge, länge sedan. Just nu är det Bubbles, det finns skivor som är typ 10 år gamla. Så jag sitter och ryser, är nostalgisk och förvånas över att jag kan texter på låtar jag inte hört på många år, men som verkar sitta fastgjutna i ryggmärgen. Minnen är knasiga krafter.

Det är mycket som händer, olika saker som ger mig olika intryck. Försöker ta en dag i sänder och hålla bort de mörka tankarna som gärna tränger fram i vissa perioder. Med några år på nacken är det lättare att hantera, och med rätt inställning kan man nog övervinna hela världen. Jag funderar på att satsa på det.

Ibland känns livet sådär behagligt, just nu är det ibland.

Tallinn imorgon

Kvällen har jag tillbringat hos Nordström och umgåtts.
Nu ska jag lägga mig och kika på några tusenbröder avsnitt som jag har tagit hem. Måste upp 10 imorgon (tidigt tycker jag eftersom jag har sovit till 1-2 den senaste veckan). Klockan 18 går båten så det blir lite tid i Stockholm innan.

Ha det bra här hemma!

Håkan

"allt roligt börjar
och slutar med
att vi är nere och ute igen
men vad behöver vi egentligen?

jag vänder om,
hon bara ler
allén är inte så dålig ändå
när du går brevid
och det är så jag säger det..."


Ovissheten bränner

I högtalarna sjunger Håkan Hellström för full hals: "det verkar som solen aldrig når längre än dit". Och som det stämmer.. som det stämmer. För solen når aldrig längre än dit - hit. Det är hit men inte längre. För tillfället är jag förmodligen mer förvirrad än jag någonsin har varit. Ovissheten bränner stora hål inom mig. Det gör ont, det svider till riktigt ordentligt och det var inte igår jag kände sådan smärta. Jag önskar läget var annorlunda ställt än vad det är just nu. Jag är osäker på om det är på grund av mina egna val som det alltid slutar i samma tragedi eller om jag helt enkelt har ren otur. Jag vill inte tro på oturen, jag vill lita på mig själv och att ödet ser till att jag får det jag är värd. I stunder av valmöjlighet väljer man alltid det man tror är det bästa, man går inte alltid på den första impulsen, man tänker gärna efter lite för länge. Det är dem där eftertankarna som krånglar till det hela tror jag, för i eftertankarna hittar man alltid argument mot det man tänkte välja först. Å andra sidan väljer man i vissa fall alltför kvickt, utan en endaste tanke. Frågan är vad som är det bästa och i vilka situationer.
                    Jag är så rädd, jag är så enormt rädd för andra individer. Det finns ingen i hela världen som jag med sanning kan säga att jag litar på 100 procent. Det finns ingen, mig själv minst av allt. Jag klandrar heller ingen, det är ingen som kan ta på sig den skulden. Det handlar om mig själv och min egen misstänksamhet och oro. Min otåliga och rastlösa själ har inte tillfredsställt så länge jag kan minnas. Kanske är det just den känslan jag söker, min ständiga hunger kanske i själva verket beror på att jag söker en känsla där jag blir tillfredsställd. Jag måste nå en nivå där jag finner det jag evigt söker efter. Ännu en gång återkommer jag i tankarna om det undermedvetna, det okända och det mest skrämmande. Det som sker inom ens egen gestalt som vi inte kan se och inte kan förhindra. Vi vet att det finns där men vi vet inte vad som egentligen sker. Att vara rädd för andra individer innebär även att vara rädd för ensamheten. Tvåsamhet och ensamhet är två skilda saker, men de hör ihop mer än vi kan ana. Det är motsatser till varandra men samtidigt synonymer. Två personer som är ensamma blir tvåsamhet, och en splittrad tvåsamhet leder till två ensamheter.
                      I huvudet cirklar tankar i banor om familjen, panikångest, hunger, otålighet, äkta och falska vänner, pojkar, ängslan och framtidsplaner. Inom mig står tiden stilla, där tickar inte klockan längre, den har stannat för längesedan. Inom mig är jag fortfarande liten, jag ser världen genom ett barns ögon samtidigt som min tonåriga kropp upplever det hela. Jag kan inte bromsa tiden runt om mig, den tickar ständigt snabbare och snabbare, likt en bomb. Kanske är livet en bomb, för visst sägs det att tiden bara går snabbare och snabbare? Vid explosionen är allting över, det är slutet på allt tickande.
                      Förmodligen kommer jag aldrig att bli säker på mig själv eller på någon annan, jag är en tvivlare enda in i själen. Mitt hjärta pumpar för mitt liv, för mig och för ingen annan.


Måndag

Idag har jag umgåtts umgåtts och umgåtts.
Först fick Sara den stora äran att luncha med mig, därefter fick Joel storbesök, sedan var jag hem och skänkte mina föräldrar några dyrbara minuter av min tid, därefter umgicks jag med mig själv på cykeln påväg till Yttis och där tillbringade jag ett par timmar med honom och Lollo =)

En helt chill dag, fast inuti är det allt utom chill. Känner mig så stressad, frustrerad och allmänt rastlös. Jag vill riva och nypa sönder någon eller något och bita hårt i en sten. Kan inte förklara känslan så den låter vettig.

Imorgon blir det umgås och kolla på Allsång på Skansen.
Det är något jag ser fram emot!