min resa var mot solen, långt bortom alla slutna rum.

JAG ÄR SÅ GLAD!! ni vet det där lyckoruset som infaller när allting bara faller på plats och saker ordnar upp sig. Idag är en sån dag. Ikväll bubblar lyckorusen inom mig gång på gång. Hoppas att allting kan hålla sig i ordning ett tag nu. Det behövs.

När vi ändå är inne på lycka, så kan ni ju lyssna på den här. Jag älskar Tommy Körberg!



Dessutom ska jag jobba varje kväll tisdag - söndag. Just nu i skrivande stund så känns det lite vemodigt och tungt att ha det framför sig. Men jag vet att när jag väl kommer ut imorgon, kommer in hos första kunden, så släpper allt det där. För jag trivs så bra med mitt jobb, ja, jag tror faktiskt att jag kan säga att jag älskar mitt jobb. För ingen dag är den andra lik. I och med att samtala med äldre människor och höra deras livshistorier och känna deras närvaro så växer jag inuti. Och jag lär mig nya saker med sådana möten. Åh vad jag trivs!

vi blir aldrig som dom från stan

Idag har jag varit ute i skogen. Helt otroligt.
Men jag hade faktiskt en anledning. Jag var hundvakt.

Och jag måste erkänna. Även jag, som hatar vinterhalvåret så brutalt tyckte faktiskt att det var sagolikt vackert ute idag. Med solens strålar som trängde sig igenom skogens alla grenar och barr. Snön låg tjockt över hela marken och bara glittrade av kylan. 13 minusgrader tror jag minsann att det var. Minst. Luften var så frisk som bara de nordiska molekylerna kan göra den. Sådär så det sticks i halsen när man andas. Men det var vackert. Så vackert.




Imorgon är det Supé på Heartbreak för att sedan avnjuta Oskar Linnros ljuva stämma på scen. Det kommer bli en bra kväll!



sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om men jag vänder om, än en gång

Jag mår bra idag. Ja, det gjorde jag väl igår också. Men ni vet att vissa dagar är lite bättre än alla andra dagar. Utan någon somhelst anledning. Själen tycks trivas extra bra ibland. Och idag är det ibland.